2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Özel hastanelerde pek değişmiyor galiba ben de değişebilir diye gittim değişmedi kızım olacak
Inşallah değişmez herkese duyurduk ele güne ne deriz dicem ama çok saçma olur hayırlısı olur inşallah 1 kızım 1 oğlum var hangisi olursa kabulumdür

ikili testin zamanı geçmedimi

Bende devlete gidiyorum hıc ozele gıtmedım. Ayda bir kere degıl ilk zamanlar 2haftaya bır cagırdı Dr. İlk zamanlar folıkasıt verdi. Derken saglik ocagı kendılerı arayıp hamıleymişsiniz bize 12.hafta da ugrayıp devıt3 alacaksınız bilgilerinizi dolduracagız dedı gittim ucretsız devıt3 verdiler bilgilerimi aldılar. 16.hafta kan ilacı için geleceksin dedıler inşaallah bır hafta sonra gıdecegım. Birde 20.hafta ac gel kan tahlil aşı yapılacak dedıler. Sureklı haberdar olacagız seninle ılgılenecgız dedıler.
Dr umda 12. Hafta gel ikili test yapıcaz dedı gittim kan verdik ve vitamin yazdı omega ıceren 3 hafta sonra gel dedı ve bu cuma gıdecegım inşaallah hayırlı sonucları almaya. Ustelık 12+4te erken ama bu erkek dedı cinsiyetı bıle soyledı. Bu cuma gıttıgımdede inşaallah netlestırmıs olucaz.
Nasıl hıcbırsey kullanmadınız saskınım. Nasıl bir Dr anlayışı var onuda anlamadım. Bı Dr degıstırseniz o ne diyecek durumu izah etseniz.

Ben 3 ay bişey yapamadım canım ama cok şükür iyiyim salçayı kavururken az sıkıntı yaşıyorum o kadar. Benim bulantım yoktu zaten acayip bi tiksinmem vardı. Bakalım boyle gider inşallah.

Ben 3 ay bişey yapamadım canım ama cok şükür iyiyim salçayı kavururken az sıkıntı yaşıyorum o kadar. Benim bulantım yoktu zaten acayip bi tiksinmem vardı. Bakalım boyle gider inşallah.
En cok ıstedıgım sey tiksinti gitsin inan yemek yapmaya baslamak istiyorum degılse kotu bir alışkanlık olacak. Bulantı sakinleşti ama aynı dertten muzdarıptık unutmadım soganlı salca kokusu hala tahammul edemiyorum. İnşaallah kurtuluruz. Tesadufe bak oğluşlar oluyor demekkı tiksinmelerımiz bu yondeymiş. Hayırlısı inşaallah

Bende onu kullanıyorum kabız ve gaz yaptı dışkı kapkara sevemedim bi kaç hafta sonra memlekete gideceğim orada Dr gidip başka bişey isteyeceğim
Ayy bende de aşırı gaz ve kabızlık yapıyor allahım dün gece öldürdü resmen ilaçlar benim vucuduma hiç yaramıyor

Evet oğluşlar demekki salçadan sogandan tiksindirdi. Ben battaniye başladım bile gri sarı beyaz 3 renkte korkuma mavi yapamadım elim gitti de ipe.

mantar filan oluyor musunuz ya? 2. Kere oluyor ve deli gbi dikkat ediyorum halbuki.

Evet oğluşlar demekki salçadan sogandan tiksindirdi. Ben battaniye başladım bile gri sarı beyaz 3 renkte korkuma mavi yapamadım elim gitti de ipe. ☺
nasıl yapiyosun battaniyeyi model resmi atarmısin bende yapmak istiyorum ama aklıma yatan bi model bulamadım bu elle örülen ilmekli iple yapılan bi model var hem kolay hem yumusacik onu yapmayı düşünüyorum ama bakalim

Canım ne güzel sizde sağlık ocağı haber veriyor sürekli bende gittim 9 haftalıkken kayıt yaptım ama sadece 20 inci haftada gel aşı yapcaz dedi hiç öyle hangi ne ilac kullanacan demedi ne güzel sizin orda hep arayıp yardımcı oluyor ya

Onu bana ablam yapıo sagolsun, ben bu modeli yapıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20200104_150123_com.pinterest.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…