- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Ne zamana kadar kullanıyor acaba bu kan hapları daBende öyle karnım cok ağrıdı kasıklarıma baskı yaptı karnım şişti hiç sevmedim
Yok canım onu kullanmıyorum benİyi oldu öğrendiğim peki bi de pregnom yazmıştı omega, prebiyotik falan var içinde onu biliyor musun aç mı tok mu
Cok geçmiş olsun Allahım diğer çocuğuna uzun ömürler versin inşallahDoğum yapttim zor bir süreç oldu detayli anlatip sizlerin canini sikmak istemem sonrasında kurtaja aldilar yarin hastaneden cikacagim inşallah bebeği patolojiye yolladilar
Benim Dr açıklama yapmadı ama ben nette doğumdan sonraya kadar kullanıyor diye okudumNe zamana kadar kullanıyor acaba bu kan hapları da
Ben pregnom kullanıyorum tok karnına sabah dedilerİyi oldu öğrendiğim peki bi de pregnom yazmıştı omega, prebiyotik falan var içinde onu biliyor musun aç mı tok mu
Aboww gerçkten miiBenim Dr açıklama yapmadı ama ben nette doğumdan sonraya kadar kullanıyor diye okudum
gerçekten çok hoş ınternetten görmüştüm bende yapicam allah izin verirseOnu bana ablam yapıo sagolsun, ben bu modeli yapıyorum.
Valla bilmiyorum nette yazılan herşey doğru olmuyor biliyorsun dr A sormak lazım bide bana hiç tahlil yapmadan verdi belki benim vücudumun ihtiyacı yoktur kullanmasam mı diye düşünüyorumAboww gerçkten mii
Değiştirdim hatta esenyurt devlette tahlil bile yapmadılar beylikduzune geçtim orası rBende devlete gidiyorum hıc ozele gıtmedım. Ayda bir kere degıl ilk zamanlar 2haftaya bır cagırdı Dr. İlk zamanlar folıkasıt verdi. Derken saglik ocagı kendılerı arayıp hamıleymişsiniz bize 12.hafta da ugrayıp devıt3 alacaksınız bilgilerinizi dolduracagız dedı gittim ucretsız devıt3 verdiler bilgilerimi aldılar. 16.hafta kan ilacı için geleceksin dedıler inşaallah bır hafta sonra gıdecegım. Birde 20.hafta ac gel kan tahlil aşı yapılacak dedıler. Sureklı haberdar olacagız seninle ılgılenecgız dedıler.
Dr umda 12. Hafta gel ikili test yapıcaz dedı gittim kan verdik ve vitamin yazdı omega ıceren 3 hafta sonra gel dedı ve bu cuma gıdecegım inşaallah hayırlı sonucları almaya. Ustelık 12+4te erken ama bu erkek dedı cinsiyetı bıle soyledı. Bu cuma gıttıgımdede inşaallah netlestırmıs olucaz.
Nasıl hıcbırsey kullanmadınız saskınım. Nasıl bir Dr anlayışı var onuda anlamadım. Bı Dr degıstırseniz o ne diyecek durumu izah etseniz.
Esenyurt beylikdüzü iki yere de gittim saglikocaginda kayıtta olustrdym kimse hiç bir şey vermedi sağlık ocağı sadece şubata rutin kontrol günü verdi rutin tahlilleri bile esenyurt devlet yapmadı beylikduzunde yapıldı 11. Hafta da ikili test için git ozele yaptir dediBende devlete gidiyorum hıc ozele gıtmedım. Ayda bir kere degıl ilk zamanlar 2haftaya bır cagırdı Dr. İlk zamanlar folıkasıt verdi. Derken saglik ocagı kendılerı arayıp hamıleymişsiniz bize 12.hafta da ugrayıp devıt3 alacaksınız bilgilerinizi dolduracagız dedı gittim ucretsız devıt3 verdiler bilgilerimi aldılar. 16.hafta kan ilacı için geleceksin dedıler inşaallah bır hafta sonra gıdecegım. Birde 20.hafta ac gel kan tahlil aşı yapılacak dedıler. Sureklı haberdar olacagız seninle ılgılenecgız dedıler.
Dr umda 12. Hafta gel ikili test yapıcaz dedı gittim kan verdik ve vitamin yazdı omega ıceren 3 hafta sonra gel dedı ve bu cuma gıdecegım inşaallah hayırlı sonucları almaya. Ustelık 12+4te erken ama bu erkek dedı cinsiyetı bıle soyledı. Bu cuma gıttıgımdede inşaallah netlestırmıs olucaz.
Nasıl hıcbırsey kullanmadınız saskınım. Nasıl bir Dr anlayışı var onuda anlamadım. Bı Dr degıstırseniz o ne diyecek durumu izah etseniz.
Bana da tahlil yapmadan verdi devlette özeldeki kendi doktorum da decavitten başka bişey kullanma diğer kontrole gelene kadar dedi bende bunuda kullanıyorum ama yine de tahlil yaptırmak lazım ben pazartesi sağlık ocağında kendim yapmayı düşünüyorum tahlilleriValla bilmiyorum nette yazılan herşey doğru olmuyor biliyorsun dr A sormak lazım bide bana hiç tahlil yapmadan verdi belki benim vücudumun ihtiyacı yoktur kullanmasam mı diye düşünüyorum
aynen yaptır ben artık memlekete gidene kadar yaptırmam burda malesef tahlil sonuçları yanlış olabiliyor o yüzden 2 hafta daha kullanabilirimBana da tahlil yapmadan verdi devlette özeldeki kendi doktorum da decavitten başka bişey kullanma diğer kontrole gelene kadar dedi bende bunuda kullanıyorum ama yine de tahlil yaptırmak lazım ben pazartesi sağlık ocağında kendim yapmayı düşünüyorum tahlilleri
Aynen benimde kaydı aldi 20. Haftaya asi günü rutin izleme gunu verdi demekki her yer farklı uyguluyorCanım ne güzel sizde sağlık ocağı haber veriyor sürekli bende gittim 9 haftalıkken kayıt yaptım ama sadece 20 inci haftada gel aşı yapcaz dedi hiç öyle hangi ne ilac kullanacan demedi ne güzel sizin orda hep arayıp yardımcı oluyor ya ☺
Super bende erkek oldugu kesin olmasada ogrendıgım andan beri sarı gri renkli herseyi begenıyorum gozum hep o renkte. Trendyolda alt degıstırme bezi yatak takımı sureklı sarı gri halısı bıle. Henuz almayacağım ama hep favori yaptım.Evet oğluşlar demekki salçadan sogandan tiksindirdi. Ben battaniye başladım bile gri sarı beyaz 3 renktekorkuma mavi yapamadım elim gitti de ipe.
Zararı Olmaz bence olsaydı vermezlerdi diye düşünüyorumaynen yaptır ben artık memlekete gidene kadar yaptırmam burda malesef tahlil sonuçları yanlış olabiliyor o yüzden 2 hafta daha kullanabilirim
Benim doktor 9 ay kullancan dediNe zamana kadar kullanıyor acaba bu kan hapları da
İnan bende bilmiyordum bıgun aradılar gorustum ebe hanımla artık hep gelıcek sın dıye elıme hafta kagıdı ve ne için oldugunu yazdı sagolsun. Hatta ordakı aile hekimimle karsılastık hamilesin degılmı sureklı şu ebeyle gotuseceksın dedı bende evet hocam irtibata gectık sagolun dedım. Valla ilçedeyım ama şükür ıyı ilgileniyorlar sans mı bılmıyorum.Canım ne güzel sizde sağlık ocağı haber veriyor sürekli bende gittim 9 haftalıkken kayıt yaptım ama sadece 20 inci haftada gel aşı yapcaz dedi hiç öyle hangi ne ilac kullanacan demedi ne güzel sizin orda hep arayıp yardımcı oluyor ya
Maşşallah arkadaşın sağlık ocağı özel hastanelerden de ilgiliymiş ne güzelAynen benimde kaydı aldi 20. Haftaya asi günü rutin izleme gunu verdi demekki her yer farklı uyguluyor
Ayy hemde 9 neyse 4 gitmiş 5 kalmış onu da iyi kötü ilaçlarla savaşa savaşa bitircez inşallahBenim doktor 9 ay kullancan dedi
Pinterestimi takıp ediyorsun sende benim gibiOnu bana ablam yapıo sagolsun, ben bu modeli yapıyorum.
Aç karına içemiyorum demiştim ben doktora farklı bi kan ilacı yazdı tok içebelicğeim sen hangisini kullanıyosun canım merak ettimİyi oldu öğrendiğim peki bi de pregnom yazmıştı omega, prebiyotik falan var içinde onu biliyor musun aç mı tok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?