2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Değiştirdim hatta esenyurt devlette tahlil bile yapmadılar beylikduzune geçtim orası r
Esenyurt beylikdüzü iki yere de gittim saglikocaginda kayıtta olustrdym kimse hiç bir şey vermedi sağlık ocağı sadece şubata rutin kontrol günü verdi rutin tahlilleri bile esenyurt devlet yapmadı beylikduzunde yapıldı 11. Hafta da ikili test için git ozele yaptir dedi

Valla bilmiyorum nette yazılan herşey doğru olmuyor biliyorsun dr A sormak lazım bide bana hiç tahlil yapmadan verdi belki benim vücudumun ihtiyacı yoktur kullanmasam mı diye düşünüyorum
Bana da tahlil yapmadan verdi devlette özeldeki kendi doktorum da decavitten başka bişey kullanma diğer kontrole gelene kadar dedi bende bunuda kullanıyorum ama yine de tahlil yaptırmak lazım ben pazartesi sağlık ocağında kendim yapmayı düşünüyorum tahlilleri

aynen yaptır ben artık memlekete gidene kadar yaptırmam burda malesef tahlil sonuçları yanlış olabiliyor o yüzden 2 hafta daha kullanabilirim

Aynen benimde kaydı aldi 20. Haftaya asi günü rutin izleme gunu verdi demekki her yer farklı uyguluyor

Evet oğluşlar demekki salçadan sogandan tiksindirdi. Ben battaniye başladım bile gri sarı beyaz 3 renkte korkuma mavi yapamadım elim gitti de ipe.
Super bende erkek oldugu kesin olmasada ogrendıgım andan beri sarı gri renkli herseyi begenıyorum gozum hep o renkte. Trendyolda alt degıstırme bezi yatak takımı sureklı sarı gri halısı bıle. Henuz almayacağım ama hep favori yaptım.

İnan bende bilmiyordum bıgun aradılar gorustum ebe hanımla artık hep gelıcek sın dıye elıme hafta kagıdı ve ne için oldugunu yazdı sagolsun. Hatta ordakı aile hekimimle karsılastık hamilesin degılmı sureklı şu ebeyle gotuseceksın dedı bende evet hocam irtibata gectık sagolun dedım. Valla ilçedeyım ama şükür ıyı ilgileniyorlar sans mı bılmıyorum.

İyi oldu öğrendiğim peki bi de pregnom yazmıştı omega, prebiyotik falan var içinde onu biliyor musun aç mı tok mu
Aç karına içemiyorum demiştim ben doktora farklı bi kan ilacı yazdı tok içebelicğeim sen hangisini kullanıyosun canım merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…