2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Maşşallah canım valla özel hastaneden daha iyi ilgilenmişler seninle burdaki özel hastane bile böyle ilgilenmiyor bizimle

Alalaa ilginc devlet yapıyor ozele niye yonlendırıyorlarki bır suru insan var cok kötu sartlarda bıle onlar nasıl gidecek özele.
Sen bı yolunu bul canım devlete git ikili ıcın geldım de. Ya birisi unutmus tanıdığım dırek 3lü teste yonlendırmısler. Nasıl bir sistem nasıl bir uygulama anlamıyorum bazı yerleri. Ustelık İstanbul gıbı bir yer.

Son açıklananlarda ne çok erkek duyuldu ya maşallah birden ortalığı erkek bebikler bastı

Bende onu kullanıyorum kabız ve gaz yaptı dışkı kapkara sevemedim bi kaç hafta sonra memlekete gideceğim orada Dr gidip başka bişey isteyeceğim
Benim de dışkım siyah ama ben yıllarca demir ilacı kullandım hepsi böyledir canım. Bir fark yok. Ben de gaz hep vardı hamilelik öncesi de bağırsakların tembeldi.

İkili için geçti zaman 11. Hafta da dediği şey şu oldu devlet için sıra almaya geç kalmssin dedi zaten biz yapmıyoruz eğitim arastrma hastanesine gt dedi daha komiği benim rubella sınırın üstündeydi şüpheli çıktı enfeksiyona gönderdi orada denilen ne oldu biz laboratuvara güvenmiyoruz diş merkezde tekrarı önerilir diye yazmış şüphe devamı durumunda avidite testi onun içinde ozele git dedi yani kısacası devlet hastanesi eğitim arastrma değilse çoğu uygulamayı yapmiyor

Son açıklananlarda ne çok erkek duyuldu ya maşallah birden ortalığı erkek bebikler bastı
Dimi hayırlısı olsun inşaallah hepimize evlatlarımız Dr erken dedı ama erkek dedı eger kız cıkarsada şükürler olsun ilk bebegım hep hayırlısını diliyorum. Sadece hislerim erkekti niyeyse. Rabbım saglıcakla kavustursun kafi cumlemizi.

Ben genel olarak yemek yiyemiyorum belki benim de ondandır. midem çabuk şişiyor hala eksi yarım kg farkım var. Ama bana gaz sorunu gibi geliyor çünkü hep öyleydi.
Valla ben bi iki gün hiç ilaç almadım o kadar güzel yemeklerimi yiyiyordum ne bi gaz sancısı ne kabızlık eşim bile maşallah iştahını açılmış dedi almaya başladım ilaçları yine işkence iştahsızlık mide şişkinliği gaz tokluk hepsi başladı bence bu ilaçlar yan etki de gösteriyor

Aç karnına mı içilmesi gerekiyormuş bu hap? Ben hep akşam yemekten sonra içiyorum
Bana doktorum sabah aç iç etkisi çok daha fazla demişti. Ben eskiden de kan ilacı kullandım o da öyleydi. Yani tüm kan ilaçlarımı sabah aç içtim. Ama midene dokunursa tok iç

Kaçıncı haftada sana erkek dedi ki tabi ki de öncelik sağlık bebişler için

O zaman inşaallah hayırlısıyla guzel sonuclar alırsın ve ne gerekiyorsa nerde bır an once yaptır bari. Bır kerelık bıraz durumunu zorla. Kolay degıl yenı evlilik vs anlayabiliyorum ama bı yolunu bulmaya calıs kendin ve bebegın için. İnşaallah hersey guzel olur sıkma canını.

Valla olabilir. Ama doktoruma sordum midem dışarı çıkıyor benim baya kaburga altımda. Doktor bana bebek baya yukarıda ondan yukarı sıkıştırıyor dedi. Ama kilo durumunu beğenmedi bebek de boy olarak iyi kilo olarak 4 gün geriydi . 17+3 de 175 Gr idi. O yüzden 3 gün kırmızı et 1 gün balık 2 gün bakliyat ye 1 gün serbestsin her gün 1 bardak süt ya da bir kase yoğurt ye mevsim meyvesi ye dedi. şöyleki ben akşam yemek yemek için öğlen yemiyorum öğlen yersem de akşam yiyemiyorum şişkinlikten.
Bir de bu haftada yalancı sancı başlar korkma dedi. Birşey hissetmedim daha ama

Ne güzel doktor bebeğin kilo boyu herşeyi hakkında bilgi veriyo burda sözde özel içinde iki doktor tek var ikiside iyi değil balıktan ben malesef tiksinmişim kırmızı ette zor tüketiyorum aynen senin gibiyim canım öğleni yedim mi akşm yiyemiyorum akşamı yedim mi öğleni yiyemiyorum Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

Ya biraz kızıyor falan babacan bi tip. Ama seviyorum doktorumu. Ultrasonda çok uzun bakıyor bana da anlatıyor bacak boyuna bakalım şimdi diyor ölçüyor. Kafasına bakalım diyor gösteriyor da bana. Hatta eşime de gösteriyor. Bacak arasını gösteriyor cinsiyeti görmemiz için. Bebek iyi diyip geçmiyor. Medicalpark bahçelievlere Dr Süphan beye gidiyorum. Ben biraz korktuğum için belki de öyle yapıyor. İsim değiştirdim ben zamanında şu su gibi kanaması olan hamileyim ama çok şükür pazartesi progestanı falan kestik. Herşey normal.

Haa evet ismini hatırlamasamda kanama olduğunu diyen okumuştum Rabbim bundan sonra sağlıklı bi hamilelik geçirmeni nasip etsin inşallah canım iyi kötü bitircez bu dokuz ayı hayırlısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…