Ya 12. Haftada başladım zatenAyy hemde 9 neyse 4 gitmiş 5 kalmış onu da iyi kötü ilaçlarla savaşa savaşa bitircez inşallah
Maşşallah canım valla özel hastaneden daha iyi ilgilenmişler seninleİnan bende bilmiyordum bıgun aradılar gorustum ebe hanımla artık hep gelıcek sın dıye elıme hafta kagıdı ve ne için oldugunu yazdı sagolsun. Hatta ordakı aile hekimimle karsılastık hamilesin degılmı sureklı şu ebeyle gotuseceksın dedı bende evet hocam irtibata gectık sagolun dedım. Valla ilçedeyım ama şükür ıyı ilgileniyorlar sans mı bılmıyorum.
Alalaa ilginc devlet yapıyor ozele niye yonlendırıyorlarki bır suru insan var cok kötu sartlarda bıle onlar nasıl gidecek özele.Değiştirdim hatta esenyurt devlette tahlil bile yapmadılar beylikduzune geçtim orası r
Esenyurt beylikdüzü iki yere de gittim saglikocaginda kayıtta olustrdym kimse hiç bir şey vermedi sağlık ocağı sadece şubata rutin kontrol günü verdi rutin tahlilleri bile esenyurt devlet yapmadı beylikduzunde yapıldı 11. Hafta da ikili test için git ozele yaptir dedi
Son açıklananlarda ne çok erkek duyuldu ya maşallah birden ortalığı erkek bebikler bastıSuper bende erkek oldugu kesin olmasada ogrendıgım andan beri sarı gri renkli herseyi begenıyorum gozum hep o renkte. Trendyolda alt degıstırme bezi yatak takımı sureklı sarı gri halısı bıle. Henuz almayacağım ama hep favori yaptım.
Ben genel olarak yemek yiyemiyorumBende iki gündür kullanamaya başladım da beni tok ediyor sende öyle bi etki gösteriyor mu canım
Benim de dışkım siyah ama ben yıllarca demir ilacı kullandım hepsi böyledir canım. Bir fark yok. Ben de gaz hep vardı hamilelik öncesi de bağırsakların tembeldi.Bende onu kullanıyorum kabız ve gaz yaptı dışkı kapkara sevemedim bi kaç hafta sonra memlekete gideceğim orada Dr gidip başka bişey isteyeceğim
İkili için geçti zaman 11. Hafta da dediği şey şu oldu devlet için sıra almaya geç kalmssin dedi zaten biz yapmıyoruz eğitim arastrma hastanesine gt dedi daha komiği benim rubella sınırın üstündeydi şüpheli çıktı enfeksiyona gönderdi orada denilen ne oldu biz laboratuvara güvenmiyoruz diş merkezde tekrarı önerilir diye yazmış şüphe devamı durumunda avidite testi onun içinde ozele git dedi yani kısacası devlet hastanesi eğitim arastrma değilse çoğu uygulamayı yapmiyorAlalaa ilginc devlet yapıyor ozele niye yonlendırıyorlarki bır suru insan var cok kötu sartlarda bıle onlar nasıl gidecek özele.
Sen bı yolunu bul canım devlete git ikili ıcın geldım de. Ya birisi unutmus tanıdığım dırek 3lü teste yonlendırmısler. Nasıl bir sistem nasıl bir uygulama anlamıyorum bazı yerleri. Ustelık İstanbul gıbı bir yer.
Dimi hayırlısı olsun inşaallah hepimize evlatlarımızSon açıklananlarda ne çok erkek duyuldu ya maşallah birden ortalığı erkek bebikler bastı
Valla ben bi iki gün hiç ilaç almadım o kadar güzel yemeklerimi yiyiyordum ne bi gaz sancısı ne kabızlık eşim bile maşallah iştahını açılmış dedi almaya başladım ilaçları yine işkence iştahsızlık mide şişkinliği gaz tokluk hepsi başladı bence bu ilaçlar yan etki de gösteriyorBen genel olarak yemek yiyemiyorumbelki benim de ondandır. midem çabuk şişiyor hala eksi yarım kg farkım var. Ama bana gaz sorunu gibi geliyor çünkü hep öyleydi.
Bana doktorum sabah aç iç etkisi çok daha fazla demişti. Ben eskiden de kan ilacı kullandım o da öyleydi. Yani tüm kan ilaçlarımı sabah aç içtim. Ama midene dokunursa tok içAç karnına mı içilmesi gerekiyormuş bu hap? Ben hep akşam yemekten sonra içiyorum
Kaçıncı haftada sana erkek dedi ki tabi ki de öncelik sağlık bebişler içinDimi hayırlısı olsun inşaallah hepimize evlatlarımızDr erken dedı ama erkek dedı eger kız cıkarsada şükürler olsun ilk bebegım hep hayırlısını diliyorum. Sadece hislerim erkekti niyeyse. Rabbım saglıcakla kavustursun kafi cumlemizi.
O zaman inşaallah hayırlısıyla guzel sonuclar alırsın ve ne gerekiyorsa nerde bır an once yaptır bari. Bır kerelık bıraz durumunu zorla. Kolay degıl yenı evlilik vs anlayabiliyorum ama bı yolunu bulmaya calıs kendin ve bebegın için. İnşaallah hersey guzel olur sıkma canını.İkili için geçti zaman 11. Hafta da dediği şey şu oldu devlet için sıra almaya geç kalmssin dedi zaten biz yapmıyoruz eğitim arastrma hastanesine gtti daha komiği benim rubella sınırın üstündeydi şüpheli çıktı enfeksiyona gönderdi orada denilen ne oldu biz laboratuvara güvenmiyoruz düş merkezde tekrarı önerilir diye yazmış şüphe devamı durumunda avidite testi onun içinde ozele git dedi yani kısacası devlet hastanesi eğitim arastrma değilse çoğu uygulamayı yapmiyor
Valla olabilir. Ama doktoruma sordum midem dışarı çıkıyor benim baya kaburga altımda. Doktor bana bebek baya yukarıda ondan yukarı sıkıştırıyor dedi. Ama kilo durumunu beğenmedi bebek de boy olarak iyi kilo olarak 4 gün geriydi . 17+3 de 175 Gr idi. O yüzden 3 gün kırmızı et 1 gün balık 2 gün bakliyat ye 1 gün serbestsin her gün 1 bardak süt ya da bir kase yoğurt ye mevsim meyvesi ye dedi. şöyleki ben akşam yemek yemek için öğlen yemiyorum öğlen yersem de akşam yiyemiyorum şişkinlikten.Valla ben bi iki gün hiç ilaç almadım o kadar güzel yemeklerimi yiyiyordum ne bi gaz sancısı ne kabızlık eşim bile maşallah iştahını açılmış dedi almaya başladım ilaçları yine işkence iştahsızlık mide şişkinliği gaz tokluk hepsi başladı bence bu ilaçlar yan etki de gösteriyor
12+4te dedıKaçıncı haftada sana erkek dedi ki tabi ki de öncelik sağlık bebişler için
Ne güzel doktor bebeğin kilo boyu herşeyi hakkında bilgi veriyo burda sözde özel içinde iki doktor tek var ikiside iyi değil balıktan ben malesef tiksinmişim kırmızı ette zor tüketiyorum aynen senin gibiyim canım öğleni yedim mi akşm yiyemiyorum akşamı yedim mi öğleni yiyemiyorum Allah sonumuzu hayır etsin inşallahValla olabilir. Ama doktoruma sordum midem dışarı çıkıyor benim baya kaburga altımda. Doktor bana bebek baya yukarıda ondan yukarı sıkıştırıyor dedi. Ama kilo durumunu beğenmedi bebek de boy olarak iyi kilo olarak 4 gün geriydi . 17+3 de 175 Gr idi. O yüzden 3 gün kırmızı et 1 gün balık 2 gün bakliyat ye 1 gün serbestsin her gün 1 bardak süt ya da bir kase yoğurt ye mevsim meyvesi ye dedi. şöyleki ben akşam yemek yemek için öğlen yemiyorum öğlen yersem de akşam yiyemiyorum şişkinlikten.
Bir de bu haftada yalancı sancı başlar korkma dedi. Birşey hissetmedim daha ama
Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız hepimiz inşallah12+4te dedı ☺ benı gören zaten niyeyse bır ıkı kişi harıc erkek dedı. Oglun olacak senın dedi. Hayırlısı dedım hep.
Ya biraz kızıyor falan babacan bi tip. Ama seviyorum doktorumu. Ultrasonda çok uzun bakıyor bana da anlatıyor bacak boyuna bakalım şimdi diyor ölçüyor. Kafasına bakalım diyor gösteriyor da bana. Hatta eşime de gösteriyor. Bacak arasını gösteriyor cinsiyeti görmemiz için. Bebek iyi diyip geçmiyor. Medicalpark bahçelievlere Dr Süphan beye gidiyorum. Ben biraz korktuğum için belki de öyle yapıyor. İsim değiştirdim ben zamanında şu su gibi kanaması olan hamileyimNe güzel doktor bebeğin kilo boyu herşeyi hakkında bilgi veriyo burda sözde özel içinde iki doktor tek var ikiside iyi değil balıktan ben malesef tiksinmişim kırmızı ette zor tüketiyorum aynen senin gibiyim canım öğleni yedim mi akşm yiyemiyorum akşamı yedim mi öğleni yiyemiyorum Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Çok geçmiş olsun canım çok uzun sürdü tedavin rabbim çektiklerini günahlarına kefaret yapsın inşallah .sağlıklı güzel günler diliyorum
Sagolun kizlar cok tesekkur ederimCok geçmiş olsun Allahım diğer çocuğuna uzun ömürler versin inşallah
Cok gecmis olsun canim. Allah sabir versinDoğum yapttim zor bir süreç oldu detayli anlatip sizlerin canini sikmak istemem sonrasında kurtaja aldilar yarin hastaneden cikacagim inşallah bebeği patolojiye yolladilar
Haa evet ismini hatırlamasamda kanama olduğunu diyen okumuştum Rabbim bundan sonra sağlıklı bi hamilelik geçirmeni nasip etsin inşallah canım iyi kötü bitircez bu dokuz ayı hayırlısıyla inşallahYa biraz kızıyor falan babacan bi tip. Ama seviyorum doktorumu. Ultrasonda çok uzun bakıyor bana da anlatıyor bacak boyuna bakalım şimdi diyor ölçüyor. Kafasına bakalım diyor gösteriyor da bana. Hatta eşime de gösteriyor. Bacak arasını gösteriyor cinsiyeti görmemiz için. Bebek iyi diyip geçmiyor. Medicalpark bahçelievlere Dr Süphan beye gidiyorum. Ben biraz korktuğum için belki de öyle yapıyor. İsim değiştirdim ben zamanında şu su gibi kanaması olan hamileyimama çok şükür pazartesi progestanı falan kestik. Herşey normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?