2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evet herşeyi buluyorum orda ya guzel bir uygulama. Bende de bi gri sarı dır gidiyor. Baby nest yapcam onu da gri yapmayı planlıyorum.
Canim baby nesti kendin yapcaksin. Ben de alicam ama karar veremiyorum neresi daha iyi diye. Ben de bastan beri kiz da olsa erkek de olsa gri sari yaptircaktim.

Aç karına içemiyorum demiştim ben doktora farklı bi kan ilacı yazdı tok içebelicğeim sen hangisini kullanıyosun canım merak ettim
Gynoferon canım benimki o da aç içiliyormuş bilmiyordum
Bana doktorum sabah aç iç etkisi çok daha fazla demişti. Ben eskiden de kan ilacı kullandım o da öyleydi. Yani tüm kan ilaçlarımı sabah aç içtim. Ama midene dokunursa tok iç

Canim baby nesti kendin yapcaksin. Ben de alicam ama karar veremiyorum neresi daha iyi diye. Ben de bastan beri kiz da olsa erkek de olsa gri sari yaptircaktim.
Evet canım baktım internetten kolaya benziyo hem ugraş oluyor. Kalıbını cıkartıp karşı komşumun dikiş makinası var orda yapacağım. İçerisini de pamuk la doldurmayı duşunuyorum yada saglıklı şeylerle işte yün bile olabilir. Normal de elyaf kullanıyorlar o d zararlı terletip hastalandırır. Evet dun ablam da dedi ugraşma sipariş verelim yapan cok die ben de yok kendim yapcam dedim. İnstagram kullanmıyorum yani o yüzden bilmiyorum canım.

Benim vaktim yok ya yapabilirsen cok iyi olur. Ben baby nest orijinal sayfasindan alcam galiba. Cok baktim en kalitelisi oydu. Yastigi da emzirme yastigi da cok profesyonel yapilmis.Bir de yatagin icindeki kisim bebeklerin sagligina uygun sertlikte. Yine de bakcam baska yerlere de buyusunler de biraz

Bende arada bakıyorum ama daha erken tabi öneride bulunuruz birbirimize trenyolda da var bikac tane güzel ama tabi hangisi iyiyse ondan almak lazım

Sevgili anne adayları ikili testim ekte. Sizce nasıl. Doktorum yaş riskini yüksek buldu ama zaten yaş fazla. Diğer değerler güzel. Benim de kafam karıştı.

Eklentiler

• Screenshot_20200105_130008.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 57
Bende arada bakıyorum ama daha erken tabi öneride bulunuruz birbirimize trenyolda da var bikac tane güzel ama tabi hangisi iyiyse ondan almak lazım
Aynen canim aldigimiz her seyi burda paylassak aslinda hepimize fikir olur tek tek her seyi arastirmak yoruyor beni. Turlu turlu yorumlar en basiti bir emzikte bile. Bi de baby nesti set olarak alcam 9 parca. Yengem kullaniyor cok memnun cunku.

Aynen canim aldigimiz her seyi burda paylassak aslinda hepimize fikir olur tek tek her seyi arastirmak yoruyor beni. Turlu turlu yorumlar en basiti bir emzikte bile. Bi de baby nesti set olarak alcam 9 parca. Yengem kullaniyor cok memnun cunku.
Ben kizimda kullanmamistim nest hanģi yonden kullanimi iyi acaba merak ettim

Ben kizimda kullanmamistim nest hanģi yonden kullanimi iyi acaba merak ettim
Sart degil tabi kullanmak zorunda degilsin ama kullanim kolayligi sagliyor baya bi. Mesela yengem 6 aya kadar park yatagin icine koymusti nesti cok rahat ettim diyordu. Bazen anne yatagina aliyordu orda yanimda uyuyor diyordu. Buyuyunce de yere indirip icinde oturuyor bebekler. Sonra puset ortusunu mesela surekli ortup disari cikardi ustune herhangi bi ortu ortecegime onu orterim. Alt acma minderi de katlanip canta oluyor annemlere getiriyordu kullaniuordu. Bir de canim ben her iki aileden de uzakta yasiyorum yolculugumuz cok oluyor hepsi gidecegim yerde rahatlik saglar bana. Bakalim ama daha renk ve alacagim yere karar vermedim bira zdaha buyusun de bicirik

Aynen ya kıyafetler alt üst alınanlar burda paylaşılsa neler alacağımızı biliriz fikir olur hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…