Kan hapı kacıncı haftada baslıyor?Evet canım ferrum kullanıyorum bende
16.haftada canım bazıları 12.haftada veriyor doktorlarKan hapı kacıncı haftada baslıyor?
Ben e bebekten zıbın aldım düz beyaz indirim var 5 tl pamuklu hemde 4 al 3 öde var 15 liraya geldi 4 tanesi iki askılı iki sıfır kollu aldım bide babası bikac elbise bisi aldı yılbaşı hediyesiydiAynen ya kıyafetler alt üst alınanlar burda paylaşılsa neler alacağımızı biliriz fikir olur hepimize ☺
0 3 aylık olarak mı alıyorsun yoksa 3 6 aylık olarak mı alıyorsun içlikleri canımBen e bebekten zıbın aldım düz beyaz indirim var 5 tl pamuklu hemde 4 al 3 öde var 15 liraya geldi 4 tanesi iki askılı iki sıfır kollu aldım bide babası bikac elbise bisi aldı yılbaşı hediyesiydihastane çıkışlarına baktım onlar da güzeldi fena değildi ama onu sonra alcam alırken pamuklu mu ona bakıp al sende alırsan bisiler canım
Canım ikisini yeni doğan aldım ikisini 3-6 aldim0 3 aylık olarak mı alıyorsun yoksa 3 6 aylık olarak mı alıyorsun içlikleri canım
Tamam canım teşekkür ederim bende bi gezineyim sitede cinsiyet belli olmadığı için alamıyor bakmakla kalıyorum tek renk alayım bariCanım ikisini yeni doğan aldım ikisini 3-6 aldim
Aynen düz beyaz aldım kız bizimki ama olsun erkek de giyer kız da indirimdeydi çünkü bakarsın canım alcaktım da resmini dosya eklenmiyor anlamadımTamam canım teşekkür ederim bende bi gezineyim sitede cinsiyet belli olmadığı için alamıyor bakmakla kalıyorum tek renk alayım bari
Soyadın ne canimValla belli olmaz canım belki karsilasadabilriz ismin neydibenimki merve
Bir arkadaşım vardı çoktandır görüşmüyorum ama o adanaliydi soyadını vermek istemezsen anlarim canım ondan adana ip ucunu verdimValla belli olmaz canım belki karsilasadabilriz ismin neydibenimki merve
Tiksinme bende de cok fazla ama benim yumurta süt peynire oluyo geneldeEn cok ıstedıgım sey tiksinti gitsin inan yemek yapmaya baslamak istiyorum degılse kotu bir alışkanlık olacak. Bulantı sakinleşti ama aynı dertten muzdarıptık unutmadım soganlı salca kokusu hala tahammul edemiyorum. İnşaallah kurtuluruz.Tesadufe bak oğluşlar oluyor demekkı tiksinmelerımiz bu yondeymiş. Hayırlısı inşaallah
Sağlıklı günlerde giysin inşallah premses hanımAynen düz beyaz aldım kız bizimki ama olsun erkek de giyer kız da indirimdeydi çünkü bakarsın canım alcaktım da resmini dosya eklenmiyor anlamadım
Amin canım inşallah hepimizinkiSağlıklı günlerde giysin inşallah premses hanım
Canım balık yedıgın gun sut yada yogurt yıyormusum ? Ben korkuyorum zehırlenme olursa dıyeValla olabilir. Ama doktoruma sordum midem dışarı çıkıyor benim baya kaburga altımda. Doktor bana bebek baya yukarıda ondan yukarı sıkıştırıyor dedi. Ama kilo durumunu beğenmedi bebek de boy olarak iyi kilo olarak 4 gün geriydi . 17+3 de 175 Gr idi. O yüzden 3 gün kırmızı et 1 gün balık 2 gün bakliyat ye 1 gün serbestsin her gün 1 bardak süt ya da bir kase yoğurt ye mevsim meyvesi ye dedi. şöyleki ben akşam yemek yemek için öğlen yemiyorum öğlen yersem de akşam yiyemiyorum şişkinlikten.
Bir de bu haftada yalancı sancı başlar korkma dedi. Birşey hissetmedim daha ama
Sabah süt içiyorum akşam balık yiyorum sabaha kadar geçiyor etkisi. Böylece dengeliyor. Bu arada ben yine kilo vermişim. Hamile kaldığımda 63.7 idim 63.4 olmuştum yine 62.8 e düşmüşüm yemek de yiyorum ama abartılı değil. Niye böyle oluyor anlamıyorum bir de enfeksiyon çıktı yine. Kafayı yiyeceğim artıkCanım balık yedıgın gun sut yada yogurt yıyormusum ? Ben korkuyorum zehırlenme olursa dıye
13 de başlattı bana doktorKan hapı kacıncı haftada baslıyor?
Yaşın kaç canımSevgili anne adayları ikili testim ekte. Sizce nasıl. Doktorum yaş riskini yüksek buldu ama zaten yaş fazla. Diğer değerler güzel. Benim de kafam karıştı.
MaşallahEvet cnm 3 üncü inşaallah
Bi de ilk ay kıyafetlerının cok renkli ve baskılı olmaması gerekıyor kızlar aklınızda olsunBen e bebekten zıbın aldım düz beyaz indirim var 5 tl pamuklu hemde 4 al 3 öde var 15 liraya geldi 4 tanesi iki askılı iki sıfır kollu aldım bide babası bikac elbise bisi aldı yılbaşı hediyesiydihastane çıkışlarına baktım onlar da güzeldi fena değildi ama onu sonra alcam alırken pamuklu mu ona bakıp al sende alırsan bisiler canım
39Yaşın kaç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?