2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aynen ya kıyafetler alt üst alınanlar burda paylaşılsa neler alacağımızı biliriz fikir olur hepimize ☺
Ben e bebekten zıbın aldım düz beyaz indirim var 5 tl pamuklu hemde 4 al 3 öde var 15 liraya geldi 4 tanesi iki askılı iki sıfır kollu aldım bide babası bikac elbise bisi aldı yılbaşı hediyesiydi hastane çıkışlarına baktım onlar da güzeldi fena değildi ama onu sonra alcam alırken pamuklu mu ona bakıp al sende alırsan bisiler canım

0 3 aylık olarak mı alıyorsun yoksa 3 6 aylık olarak mı alıyorsun içlikleri canım

Tamam canım teşekkür ederim bende bi gezineyim sitede cinsiyet belli olmadığı için alamıyor bakmakla kalıyorum tek renk alayım bari
Aynen düz beyaz aldım kız bizimki ama olsun erkek de giyer kız da indirimdeydi çünkü bakarsın canım alcaktım da resmini dosya eklenmiyor anlamadım

Tiksinme bende de cok fazla ama benim yumurta süt peynire oluyo genelde Ogurupduruyorum

Canım balık yedıgın gun sut yada yogurt yıyormusum ? Ben korkuyorum zehırlenme olursa dıye

Kızlar e bebekte yuzde 50 ındırım var suan galıba,yıl içinde yenıden olur mu ki yada ne kadar surcekki bılen varmı,cınsıye netlesmedıgınden alamıyorum da ..

Canım balık yedıgın gun sut yada yogurt yıyormusum ? Ben korkuyorum zehırlenme olursa dıye
Sabah süt içiyorum akşam balık yiyorum sabaha kadar geçiyor etkisi. Böylece dengeliyor. Bu arada ben yine kilo vermişim. Hamile kaldığımda 63.7 idim 63.4 olmuştum yine 62.8 e düşmüşüm yemek de yiyorum ama abartılı değil. Niye böyle oluyor anlamıyorum bir de enfeksiyon çıktı yine. Kafayı yiyeceğim artık

Bi de ilk ay kıyafetlerının cok renkli ve baskılı olmaması gerekıyor kızlar aklınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…