Canım bolbol meyve ye.bebege muz,kaşar,deveci armutu kilo yapıomus :)))Sabah süt içiyorum akşam balık yiyorum sabaha kadar geçiyor etkisi. Böylece dengeliyor. Bu arada ben yine kilo vermişim. Hamile kaldığımda 63.7 idim 63.4 olmuştum yine 62.8 e düşmüşüm yemek de yiyorum ama abartılı değil. Niye böyle oluyor anlamıyorum bir de enfeksiyon çıktı yine. Kafayı yiyeceğim artık
Canım çok bi yaş degıl bence ,bana grafıgı bıle atmadı,sorun yok dedı okadar,cok detaya girme bosver .
Baskı yok aldıklarım da birinde var oda çok küçük zaten..trenyolda da baya çeşit var e bebek te indirim var evet beyaz sarı falan alınabilir bellli değilse aslındaBi de ilk ay kıyafetlerının cok renkli ve baskılı olmaması gerekıyor kızlar aklınızda olsun
Ben de yenidogan foto cekip cicileri aldım tutamadım kendimi :)) Allah hepımıze o gunlerı nasip etsın saglıkla huzurla ınsallah . Kıyafetler bile cok tatlışken bebişler....Baskı yok aldıklarım da birinde var oda çok küçük zaten..trenyolda da baya çeşit var e bebek te indirim var evet beyaz sarı falan alınabilir bellli değilse aslında
Muz yeme dedi bana doktor kan hapı falan içiyoruz ya kabız yaparmış..kaşar,peynir,bulguru duymuştum ben portakal delisi oldum yaCanım bolbol meyve ye.bebege muz,kaşar,deveci armutu kilo yapıomus :)))
Aaa bende portakalcıyım ,senın cınsıyet belli mi ? Bana kız gıbı demişti 12de .2 hafta sonra netlescek galıbaMuz yeme dedi bana doktor kan hapı falan içiyoruz ya kabız yaparmış..kaşar,peynir,bulguru duymuştum ben portakal delisi oldum yaresmen ekşi ekşi ay bayılarak yiyom
Çok meyve de ıyı degıl ,meyvedede şeker var doyorlar da ,gripe yakalanmamak için tek caremız bu gibi .. sonrakı aylar azaltırım artık yaza dogru..Muz yeme dedi bana doktor kan hapı falan içiyoruz ya kabız yaparmış..kaşar,peynir,bulguru duymuştum ben portakal delisi oldum yaresmen ekşi ekşi ay bayılarak yiyom
Nasıl yapılıyor canm bu zor mu şişle mi yapılıyorOnu bana ablam yapıo sagolsun, ben bu modeli yapıyorum.
Bende 62.8 hamile kaldım şuan 60.2 yim ama benim cocuk baya kilo almış fındık ceviz ciğ badem ye gün içinde bol bol muz ye bunlar bebeğe kilo aldırıyor elma ayvaSabah süt içiyorum akşam balık yiyorum sabaha kadar geçiyor etkisi. Böylece dengeliyor. Bu arada ben yine kilo vermişim. Hamile kaldığımda 63.7 idim 63.4 olmuştum yine 62.8 e düşmüşüm yemek de yiyorum ama abartılı değil. Niye böyle oluyor anlamıyorum bir de enfeksiyon çıktı yine. Kafayı yiyeceğim artık
Canim gunluk kac meyve yiyorsun mesela. Ben anca 1 tane yiyorum ama galiba 2 veya 3 porsiyon meyve yemek lazimmis. Istahim hala yokMuz yeme dedi bana doktor kan hapı falan içiyoruz ya kabız yaparmış..kaşar,peynir,bulguru duymuştum ben portakal delisi oldum yaresmen ekşi ekşi ay bayılarak yiyom
Yiyorum canım her sabah domatesli kaşarlı tost yapıyorum lavaş ekmeğine. Öğlen ceviz yiyorum ya da meyve elma falan akşam 5 gibi yemek yiyorum sonra çay yanında kuruyemiş falan sonra bazen yine meyve.Canım bolbol meyve ye.bebege muz,kaşar,deveci armutu kilo yapıomus :)))
17+3 de 175 Gr idi. Doktor normal dedi ama verdiği kağıtta 16+4 uyumlu yazıyordu.Bende 62.8 hamile kaldım şuan 60.2 yim ama benim cocuk baya kilo almış fındık ceviz ciğ badem ye gün içinde bol bol muz ye bunlar bebeğe kilo aldırıyor elma ayva
Portakal ve mandalina benim de favorim. Muzu bazen yiyorum çünkü kabızlık çok rahatsız ediyor.Muz yeme dedi bana doktor kan hapı falan içiyoruz ya kabız yaparmış..kaşar,peynir,bulguru duymuştum ben portakal delisi oldum yaresmen ekşi ekşi ay bayılarak yiyom
Ay onada şükür desem mi bilemedim. Çunku balık yiyemiyorum tursu yiyemiyorum kokulara tahammulum yok yanı ustelık sogan salca yanı yemek yapamıyorum.Tiksinme bende de cok fazla ama benim yumurta süt peynire oluyo genelde ☹ Ogurupduruyorum
Gecmıs olsun canım zayıflık olabiliyormuş normalde . Dıkkat et ama bagısıklıgın fılan mı zayıf enfeksiyon vs oluşuyor. İnşallah tez zamanda gecer şifa bulursun.Sabah süt içiyorum akşam balık yiyorum sabaha kadar geçiyor etkisi. Böylece dengeliyor. Bu arada ben yine kilo vermişim. Hamile kaldığımda 63.7 idim 63.4 olmuştum yine 62.8 e düşmüşüm yemek de yiyorum ama abartılı değil. Niye böyle oluyor anlamıyorum bir de enfeksiyon çıktı yine. Kafayı yiyeceğim artık
16+1 de gittim 159 gr 14cm di ama normal yani bi kaç gün ileri geri olabiliyor önemli olan ilerleyen aylarda kilo alması. Bu arada demeyi unuttum benim Dr demedi ama ablamın Dr ona hamileyken mutlaka her akşam bir kase yoğurt yiyeceksin demişti evde mayalanmış yada köy yoğurdu sütten daha besleyici demişti bende her gün yiyorum17+3 de 175 Gr idi. Doktor normal dedi ama verdiği kağıtta 16+4 uyumlu yazıyordu.
Güzel bence canım hiç canını sıkmaSevgili anne adayları ikili testim ekte. Sizce nasıl. Doktorum yaş riskini yüksek buldu ama zaten yaş fazla. Diğer değerler güzel. Benim de kafam karıştı.
Ben bugün LC ye bakdim hiç bişey bulamadım Antalya da eskiden daha çok olurdu hamile reyonu tek alan vardı bı kaç kazak başka bişey bulamadimMrb arkadaslar bu hafta ortasında lc wakiki den hamile pantolunu aldım 64 den 44 inmiş haberiniz olsun bide çok tatliş kazak ama onun fiyatı normaldi
Aynen mantıklı:)Benim dokturum bunun için şu an erken dedi sonra alıştırınca kötü olur dedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?