Çok teşekkür ederim. İçim rahatlıyor.ama doktorum yaş riski yüksek. Fetal dna test yaptırırsan iyi olur dedi. Ben de zaten yaş 39 yüksek çılacaktı. Diğer değerler iyi dedim. Ama biraz ısrar etti. Yaptırırsan iyi olur diye. Ondan tedirgin oldum. O test pahalı biraz. Bilemiyorum.Güzel bence canım hiç canını sıkma
Çok geçmiş olsun, Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. Zor zamanlar ama geçiyor. Kızına bol bol sarıl.Doğum yapttim zor bir süreç oldu detayli anlatip sizlerin canini sikmak istemem sonrasında kurtaja aldilar yarin hastaneden cikacagim inşallah bebeği patolojiye yolladilar
Belirtisi nasıl oldu.mantar filan oluyor musunuz ya? 2. Kere oluyor ve deli gbi dikkat ediyorum halbuki.
Diğerleri güzel çıkmış canım kafanı karıştırır ancak bence yaptırma ama Dr değiliz tabiki sadece fikirÇok teşekkür ederim. İçim rahatlıyor.ama doktorum yaş riski yüksek. Fetal dna test yaptırırsan iyi olur dedi. Ben de zaten yaş 39 yüksek çılacaktı. Diğer değerler iyi dedim. Ama biraz ısrar etti. Yaptırırsan iyi olur diye. Ondan tedirgin oldum. O test pahalı biraz. Bilemiyorum.
Ebebekte her zaman şubatta iyi indirim oluyor.Kızlar e bebekte yuzde 50 ındırım var suan galıba,yıl içinde yenıden olur mu ki yada ne kadar surcekki bılen varmı,cınsıye netlesmedıgınden alamıyorum da ..
Çok tatlişler sağlıklı günlerde giysin üzerinde eskitsin inşallah
Cnm ben istanbuldayım 3 tane pantolon vardı kot diyerinin hepside vardı şube şehir farkediyor tabiBen bugün LC ye bakdim hiç bişey bulamadım Antalya da eskiden daha çok olurdu hamile reyonu tek alan vardı bı kaç kazak başka bişey bulamadim
Kokulu idrar ve akıntı. Bir kere oldum ilaç verdi geçti. Yine oldum sanırım amaBelirtisi nasıl oldu.
Böbrek taşı sorunum var o yüzden enfeksiyon hep oluyordu bende ufak ufak taşlar yüzünden. Bir nevi kum. Yani bildim bileli var. Ama günde 2.5 lt su içiyorumGecmıs olsun canım zayıflık olabiliyormuş normalde . Dıkkat et ama bagısıklıgın fılan mı zayıf enfeksiyon vs oluşuyor. İnşallah tez zamanda gecer şifa bulursun.
Hadi gozun aydın MaasallahSelam kızlar cinsiyeti öğrendim bir kızımız daha olacak Rabbim sağlık verirse inşallah
Rabbim size bağışlasınSelam kızlar cinsiyeti öğrendim bir kızımız daha olacak Rabbim sağlık verirse inşallah
Evet kız dedi benimAaa bende portakalcıyım ,senın cınsıyet belli mi ? Bana kız gıbı demişti 12de .2 hafta sonra netlescek galıba
Gün-de 1 tane portakal kesin bazen öğlen de yiyorum ayva yiyorum elma karışık yapıyorum tabak benim iştah maşallah bir açıldı pir açıldı kusmaktan hasret kalmışım resmenCanim gunluk kac meyve yiyorsun mesela. Ben anca 1 tane yiyorum ama galiba 2 veya 3 porsiyon meyve yemek lazimmis. Istahim hala yok
Güzelmiş canım bende triko uzun elbiseler aldım elbise daha rahat ya hamile pantolonunda bile rahat edemiyorum 30liraya aldım hemde çorapla botla giyerim diye rahat olduBu arada ben de LCW den bu elbiseyi aldım 54 TL idi sanırım. Baya kaşe güzel kışlık.
Maşallah bir kız daha geliyor rabbim kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar cinsiyeti öğrendim bir kızımız daha olacak Rabbim sağlık verirse inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?