2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Güzel bence canım hiç canını sıkma
Çok teşekkür ederim. İçim rahatlıyor.ama doktorum yaş riski yüksek. Fetal dna test yaptırırsan iyi olur dedi. Ben de zaten yaş 39 yüksek çılacaktı. Diğer değerler iyi dedim. Ama biraz ısrar etti. Yaptırırsan iyi olur diye. Ondan tedirgin oldum. O test pahalı biraz. Bilemiyorum.

Doğum yapttim zor bir süreç oldu detayli anlatip sizlerin canini sikmak istemem sonrasında kurtaja aldilar yarin hastaneden cikacagim inşallah bebeği patolojiye yolladilar
Çok geçmiş olsun, Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. Zor zamanlar ama geçiyor. Kızına bol bol sarıl.

Diğerleri güzel çıkmış canım kafanı karıştırır ancak bence yaptırma ama Dr değiliz tabiki sadece fikir ben ikiliyi bile yaptırmadım Allah dan gelen herşeye razıyım yüksek riskli çıkan bir sürü kişinin çok sağlıklı bebekleri oluyor sadece risk belirtmiş orda 89 da 1 kişide diye

Gecmıs olsun canım zayıflık olabiliyormuş normalde . Dıkkat et ama bagısıklıgın fılan mı zayıf enfeksiyon vs oluşuyor. İnşallah tez zamanda gecer şifa bulursun.
Böbrek taşı sorunum var o yüzden enfeksiyon hep oluyordu bende ufak ufak taşlar yüzünden. Bir nevi kum. Yani bildim bileli var. Ama günde 2.5 lt su içiyorum olmasın diye

Bu arada ben de LCW den bu elbiseyi aldım 54 TL idi sanırım. Baya kaşe güzel kışlık.
Bende bu tarz 44 tlye almıştım bir ay once bir magazadan baska sehır de iken.
Giyiyorum bayadır guzel.
Hatta burda göbüşümü çekmiştim. Cıkmıştı bıraz belırgınlesmişti

Canim gunluk kac meyve yiyorsun mesela. Ben anca 1 tane yiyorum ama galiba 2 veya 3 porsiyon meyve yemek lazimmis. Istahim hala yok
Gün-de 1 tane portakal kesin bazen öğlen de yiyorum ayva yiyorum elma karışık yapıyorum tabak benim iştah maşallah bir açıldı pir açıldı kusmaktan hasret kalmışım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…