Ya pentiden hamile çorabı aldım ben de elbise için en küçük 3 bedenmiş. Affedersin memenin üstüne kadar çekiyorum hala büyükGüzelmiş canım bende triko uzun elbiseler aldım elbise daha rahat ya hamile pantolonunda bile rahat edemiyorum 30liraya aldım hemde çorapla botla giyerim diye rahat oldu
Bende alcam ya çorapları kestim hep lastiklerini dar geliyorYa pentiden hamile çorabı aldım ben de elbise için en küçük 3 bedenmiş. Affedersin memenin üstüne kadar çekiyorum hala büyük
Bende de geçen açık sarı akıntı oldu 2 kere ama sonra devamı gelmedi, doktora gitsem mi tam emin olamadım. 3 hafta önce iltihap vardı antibiyotik kullandım geçti ama yine olmusmudur anlamadım ama o zaman açık kahve rengi olmuştu akıntı.Kokulu idrar ve akıntı. Bir kere oldum ilaç verdi geçti. Yine oldum sanırım ama
Ben yaptırdım canım,içinin rahatlaması açısından iyi.Çok teşekkür ederim. İçim rahatlıyor.ama doktorum yaş riski yüksek. Fetal dna test yaptırırsan iyi olur dedi. Ben de zaten yaş 39 yüksek çılacaktı. Diğer değerler iyi dedim. Ama biraz ısrar etti. Yaptırırsan iyi olur diye. Ondan tedirgin oldum. O test pahalı biraz. Bilemiyorum.
MasaAllah sifa olsun sana da bebise de canim ama ben anca 1 tane yiyorum onu da mecburiyetGün-de 1 tane portakal kesin bazen öğlen de yiyorum ayva yiyorum elma karışık yapıyorum tabak benim iştah maşallah bir açıldı pir açıldı kusmaktan hasret kalmışım resmen
Akinti bende bastan beri vardi sorun degil dedi doktor. Koku ve kasinti yoksa tabi. Hatta sunu demisti bana tukuruk salgisi gibi dusun demisti. Ic camasirina degince de rengi sari olur bunu sıkınti etme dedi. Acaba sorsam mi bi daha doktoraBende de geçen açık sarı akıntı oldu 2 kere ama sonra devamı gelmedi, doktora gitsem mi tam emin olamadım. 3 hafta önce iltihap vardı antibiyotik kullandım geçti ama yine olmusmudur anlamadım ama o zaman açık kahve rengi olmuştu akıntı.
merak etmeyin ozel hastanelerin cogu riskli durumlarda direk devlet hastanelerine gonderiyor devlet hastaneleri daha guvenilir benim esim ankarada en unlu hastanelerin birinde safra kesesi ameliyati oldu komaya girdi hemen devlet hastanesine sevk ettiler ordaki doktorlar tedavi etti hayata döndü ben hem devlet hem ozele ayni anda gidiyorum ne vitamin ne kan ilaci kullanmiyorum yazmadi hic bir doktorKızlar bende ogrenemedim henüz cinsiyeti ayda bir kere devlet hastanesine gidiyorum henüz ne 2 li tarama yaptırdım ne vitamin ne ilaç ne bişey kullandım doktorda yazmadı zaten böyle doğru mu yapıyorum bilmiyorum özel hastanelerde gerçekten bakıyorum muayene tahlil vs çok pahalı yeni evliyiz borclarimiz var eşim de askerde kimseye yük olmayayım diyorum umarım bir problem yaşamam
Elin alışıksa kolay aslında tıgla yapılıo sık igne diger yerlerde popcorn yapıosun. Ben ilk kez elime aldıgım için biraz yavaşım ama bugun daha iyiydim. You tube de var ornek nasıl yapıldığı flan. Yıldızlı popcorn bebek battaniye yazınca cıkıo modelNasıl yapılıyor canm bu zor mu şişle mi yapılıyor
Ayy balık ve turşu. Ondan da tiksindim bendeAy onada şükür desem mi bilemedim. Çunku balık yiyemiyorum tursu yiyemiyorum kokulara tahammulum yok yanı ustelık sogan salca yanı yemek yapamıyorum.Keşke sadece bir ıkı seyden tıksınseydım. Öğürmek neki canım bıldıgın hayat kaynagı olan yemek yapmaktan tiksindim cok berbat bısey. Sureklı annem yapıyor kayınvalıde fılan. Boyle gıderse kötu. Bıldıgın huy edınecem.
Sut yumurta yogurt peynır çok seviyorum ☺.
Bende şubatı bekliyorum bir arkadaşım demiştiEbebekte her zaman şubatta iyi indirim oluyor.
Cok tatlııı.Bende bu tarz 44 tlye almıştım bir ay once bir magazadan baska sehır de iken.
Giyiyorum bayadır guzel.
Hatta burda göbüşümü çekmiştim. Cıkmıştı bıraz belırgınlesmiştiEki Görüntüle 2572980
Ay benim yediğim meyvenin haddi hesabı yokMasaAllah sifa olsun sana da bebise de canim ama ben anca 1 tane yiyorum onu da mecburiyetbenim de duzelir insaAllah
O akıntı baştan beri bende de var hatta bazen kesiliyor ve endişe ediyorum rengi bazen sarımsı bazen normal beyaz. Cok normalmiş. Progestan kullandım 1 2 gun tahriş etti sonra bıraktım düzeldi yine akıntı. Progestan da cok mantar yapabiliyormuşAkinti bende bastan beri vardi sorun degil dedi doktor. Koku ve kasinti yoksa tabi. Hatta sunu demisti bana tukuruk salgisi gibi dusun demisti. Ic camasirina degince de rengi sari olur bunu sıkınti etme dedi. Acaba sorsam mi bi daha doktora
Bulursun sende zaten tesaduf denk getirdim bende annem almıştı gorunce bı magazadaTempo diye nıgdede.holuma gıtmıstı hemen kabul etmiştim ilk hamilelik hediyemCok tatlııı.Bende tesettürlü oldugum için herşeyim bol ama boyle ekose askılı bişey istiyordum tam olarak bu
Var evet cok bu tarz bende görüyorum magazalarda. Az daha büyüsün de bakalım daha karın yok cok dar bişey olmadıkça belli olmuyoBulursun sende zaten tesaduf denk getirdim bende annem almıştı gorunce bı magazadaTempo diye nıgdede.holuma gıtmıstı hemen kabul etmiştim ilk hamilelik hediyem
Ya hı benmı boyleyim dıyorum bazen ben mutfagımdan tiksindim ya. Evı degıstırmek istiyorum inan o derece. Mutfak gozume batar oldu.Ayy balık ve turşu. Ondan da tiksindim bendeHamile olmadan once bidon bidon kurdum sonra kokusuna bile rahatsız oldum acıp yemedim de. Ben huy edinmişim zaten yemek yapmamayı unutmuşum aklıma yemek getiremiyorum eşim dio şunu yap ben yapıyorum. Herşeyi yakıyorum falan değişik oldum biraz.
Normal dedi canım ama ben35 yasındayım diye yaptırmak istedimBen yaptırdım canım,içinin rahatlaması açısından iyi.
İkili test sonucunuz nasıldı?
ahh canım gece gündüz hemde yemek yıyemıyorumki canım hiç istemiyokiBen
Varım canım sanki üç gündür daha da arttı bitse artık ya her yemekden sonra çok kötü oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?