2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Çok güzel örnek o gerçekten birinde görmüştüm bayıldım popcorn battaniye modeli tam bebeklik hatta arkasına bebek çarşafını kesmiş bi tarafına dikmişti çok hoşuma gitti annem bana örcek ben hiç anlamıyorum çünkü

merhaba arkadaşlar.benim mide bulantılarım geçmişti.birden şiddetle geri geldi çok üzülüyorum tüm enerjimi aldı götürdü.hiç böyle bişi olur mu acaba ya

merhaba arkadaşlar.benim mide bulantılarım geçmişti.birden şiddetle geri geldi çok üzülüyorum tüm enerjimi aldı götürdü.hiç böyle bişi olur mu acaba ya
Benimde prilam bitti pazar içmedim şuan çok zor duruyorum kusucam yani midem kalkıyor troid hapı içiyorum çıkarmamam lazım bende üzülüyorum çok yüksek cıktı çünkü 7 lerde yani 2 olması lazım gidip alcam ilacı demekki birakamiycaz

Geçen hafta 3 kutu daha yazdırdım ben bı kez geç kaldı kahvaltıdan önce de hemen öğürmeye başladım asla duramam o hap olmasa 5. Kutu bitecek benim ya günde 3 tane iciyorum

Geçen hafta 3 kutu daha yazdırdım ben bı kez geç kaldı kahvaltıdan önce de hemen öğürmeye başladım asla duramam o hap olmasa 5. Kutu bitecek benim ya günde 3 tane iciyorum
Şimdi çıkardım zaten hapı birdaha içtim mecbur kusunca da omrumden ömür gidiyor ya şuan mahvoldum işte gün gitti yani kendime gelemiyorum öğleden sonra hemen gidip yazdıracam sağlık ocağına geçer belki dedim ama yok demekki hapsiz yok yani

bende içiyorum tiroit ilacı kanım ne durumda hiç bilmiyorum artık stres oldum her şeyden

bende içiyorum tiroit ilacı kanım ne durumda hiç bilmiyorum artık stres oldum her şeyden
Hiç ihmal etme çok önemli ayda 1 gel dedi bana 20 gun de olur dedi kontrole çocuk senden alıyor yani bence yarın ilk işin baktırmak olsun benim hapı yükseltti mesela 75lik içiyorum 4 gün, 3 gun 50lilik içiyorum inş düşmüştür 10 gün sonra gidicem tekrar..

Akinti bende bastan beri vardi sorun degil dedi doktor. Koku ve kasinti yoksa tabi. Hatta sunu demisti bana tukuruk salgisi gibi dusun demisti. Ic camasirina degince de rengi sari olur bunu sıkınti etme dedi. Acaba sorsam mi bi daha doktora
Bende de geçtiği için gitmedim ama bu hafta giderim büyük ihtimal yine sorucam sarı akıntının bir önemi var mi diye. Herşeyden şüpheleniyoruz napalim.

Bulursun sende zaten tesaduf denk getirdim bende annem almıştı gorunce bı magazadaTempo diye nıgdede.holuma gıtmıstı hemen kabul etmiştim ilk hamilelik hediyem
Var evet cok bu tarz bende görüyorum magazalarda. Az daha büyüsün de bakalım daha karın yok cok dar
Evt zaten önceden yayınlıyor hangi gün neler indirime girecek diye ordan takip edebilirsiniz :) en önemli şeylerden biri ates ölçer mesela evde yoksa mutlaka almak lazim :)
Başka boyle lazım olan şeyleri yazsanız malum ilk bebek ne iyidir ne lazımdır bilmiyoruz.

O çarşaf olayını bende düşünüyorum bakalım bitirebilirsem

Kizlar doktorumun uyarisini yazim size , idrarini sakın tutmayacaksin dedi idrari ne kadar tutarsan icindeki toksinler emfeksiyon üretirmiş gelimce hemen yap yoksa enfeksiyonlarla baş edemezsin dedi,birde portakal suyu iciyorum dedim sakın dedi bebege cok fazla kilo aldırırmış ve şeker hastaligini tetikler gunde 1 tane ye ama suyunu sıkıp icme dedi aklinkzda bulunsun kizlar

İdrar cok tutarım ben ya. Dışarda yapamam yapsam hemen enfeksiyon alıyorum. Portakal ve mandalina 2 3 tane yerim suyunu sıkmam da. Teşekkür ederiz bilgi için

Bende de geçtiği için gitmedim ama bu hafta giderim büyük ihtimal yine sorucam sarı akıntının bir önemi var mi diye. Herşeyden şüpheleniyoruz napalim.
Kokla dedi benim doktorum koku varsa enfeksiyondur dedi. Bende beyaz sümük gibi gibi ya da çok açık sarı koku yok.

Benim bebeğin kilosu azıcık az gününe göre 4 gün az. Ben içeyim bari şekerim de düşük zaten

Valla benimki nerdeyse hic gecmedi cok hastalandirmiyo beni ama neredeyse her gun cikariyorum hala. Birde kizimda sadece sabahlari midem bulanirdi yataktan kalkarkalkmaz simdi saati vakti yok gece gunduz bulanabiliyo bende sasirdim kaldim

Reactions: mnt
Sağol canım bende yiyorum gun de 1 tane suyunu sıkmakla uğraşmıyorum herşeyi posasiyla yemek daha faydalı kabuklarını da elimiz değiyor ya iyice yıkamak lazım ilacliyorlar ya çok tehlikeli ona dikkat ediyorum ben bide..idrar tutmak hamile bile olmasan çok tehlikeli gerçkten hele şuan hiç tutamıyorum bugün kusarken altima bile ettim hatta bu arada adaşız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…