2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evet ben sabah kahvaltılarında caydan tıksındıgım için portakal suyu içerdim bıraktım cunku fazla asit zararlı bı yerde okumuştum soyleyım diyordum unutuyorum hep konudan konuya atlıyoruz ya. Asırı tuketmeyın yanı 3aydan sonra zarar fazlası. Artık susuz bir kahvaltı yapıyorum o yuzden. Sadece normal su içebılıcem.

Ay kahlaha attim canim Allah iyiligini versin e mihamilelik bizi daha ne hallere sokacak bakalim

Benimde geliyor çok az günlük ped kullanıyorum mecbur ama yapışkan sümük gibi ama koku vs yok baştan beri de var normalmiş
Benim o kadar çok değil genelde büyük tuvaletimden sonra geliyor. İç çamaşırımı 2 kez değiştiriyorum dışarı gidiyorsam bi peçete koyuyorum pedler hava almasını engeller diye korktum açıkçası

Var evet cok bu tarz bende görüyorum magazalarda. Az daha büyüsün de bakalım daha karın yok cok dar
Başka boyle lazım olan şeyleri yazsanız malum ilk bebek ne iyidir ne lazımdır bilmiyoruz.
Evt aslında bi liste yapmak lazım herkes için faydalı olur :))

Ne zman kesicez bu prilami ne zaman biter ki bu bulantı 12 den sonra diyorlar ama hiç geçmedi inşallah 20 de falan gecer ya ikinci kızımda 20. Hafta civarı gecmisti

Kokla dedi benim doktorum koku varsa enfeksiyondur dedi. Bende beyaz sümük gibi gibi ya da çok açık sarı koku yok.
Bende koklamıştım koku gelmedi, bakalım gidince yine alttan muayene eder büyük ihtimal, hiç sevmiyorum ama napalim, bir önceki gebeligimde 19.haftada kayıp yaşadım ve enfeksiyon yüzünden olabilir, o yüzden su an daha temkinliyim.

Bende grip olduğum zaman hergun mandalina ve portakal yedim 1 tane bazen 2, bende kum yaptı, artık çok daha az yiyorum.

Yok ya kotex çok ince günlüğü yok gibi yani tavsiye ederim azcik da gelse takıyorum ben namazda kılıyorum don yetişmiyor

Ne zman kesicez bu prilami ne zaman biter ki bu bulantı 12 den sonra diyorlar ama hiç geçmedi inşallah 20 de falan gecer ya ikinci kızımda 20. Hafta civarı gecmisti
Valla 3 kutu da şimdi yazdırdım kız çocuk mu dedi yazarken evet dedim yapar dedi bünyeden bünyeye değişiyor sanırım benim mide de gastrit olduğu için mide çok sağlam değil dogurana kadar bulanırsa sasirmam hiç canım

Kizlar bende diş agrilari başladı doktorum kalsiyum vs bisey yazmadi , suan 15 haftaligim şimdiye yazmasi gerekmiyormuydu ,kullanan varsa ne zaman yazdi doktorunuz?

Kizlar bende diş agrilari başladı doktorum kalsiyum vs bisey yazmadi , suan 15 haftaligim şimdiye yazmasi gerekmiyormuydu ,kullanan varsa ne zaman yazdi doktorunuz?
Vitamine hemen başlıyorlar 12 haftada falan hiç bisi mi kullanmıyorsun, benimde kanıyordu durdu paradontax aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…