2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Zararı yok mu peki canım keşke doktoruna danışsaydın yine de

Bende kanımda enfeksiyon çıkmış hiç nasıl yapıcam bilmiyorum kanamamin sebebide oymuş

Vitamine hemen başlıyorlar 12 haftada falan hiç bisi mi kullanmıyorsun, benimde kanıyordu durdu paradontax aldım
Gauroferon iciyprum.sadece ,oda kan yapan bi vitaminmiş ,kalsiyum ayrı oluyor galiba , bu gitmemde yazmazsa soylucem artik

Bende kız olduğuna o yüzden neredeyse emin gibiydim Dr kız şu an boş bacak arası diyince hiç sasirmadim . İlk oğlum da sadece bı kaç hafta sabhlari bulantım olur gecerdi . Kızımda ve bunda mahvoldum allahdan bunda prilam var içiyorum biraz kesiyor .çanları sağ olsun napalim gerekirse 9 ay katlanicaz

Benim kızım toplayacak yasa geldi şükür çoğu zaman kendi topluyo eğitici gelişimine katkı sağlayan şeyler almaya çalıştık hep biz ve bu tarz oyuncaklar genelde pahali bebeğin oyuncakları hazır

Arkadaşlar doktordan geldik adete göre 16+2 yim doktor 17+6 dedi erkek olarak kesinleşti önden gitmesi normal mi hemen hemen 12 gün ileride
Ay maşallah. Erkek bebekler oyle olurmuş canım 2 hafta geri yada onden gitmesi sıkıntı değilmiş.

Valla benimki nerdeyse hic gecmedi cok hastalandirmiyo beni ama neredeyse her gun cikariyorum hala. Birde kizimda sadece sabahlari midem bulanirdi yataktan kalkarkalkmaz simdi saati vakti yok gece gunduz bulanabiliyo bende sasirdim kaldim
ilk hamilelikte inan daha güçlü oluyor insan yaş gittikçe vucut kaldırmıyor

Benim kızım toplayacak yasa geldi şükür çoğu zaman kendi topluyo eğitici gelişimine katkı sağlayan şeyler almaya çalıştık hep biz ve bu tarz oyuncaklar genelde pahali bebeğin oyuncakları hazır
Benimki 4 yaşında ama hiç toplama isteği yok bide başak burcu, baskasi dagitsa kiziyor tabi bizim yeniside kiz olucak insallah, bizimde hazır fazlasıyla evet egiticilerde pahalı, yurtdışı disney vb tarz oyuncaklarda, oyuncakları seviyorum, kızımla oynuyoruz hep

Arkadaşlar doktordan geldik adete göre 16+2 yim doktor 17+6 dedi erkek olarak kesinleşti önden gitmesi normal mi hemen hemen 12 gün ileride
Seninle aramızda 1 hafta var tam ben 15+5 im, seninde 16+5 olmak gerekmiyormu bugün 2 haftaya kadar normal diyorlar genelde ama özellikle çok ilerden giden bebeklerde mutlaka şeker yüklemesi istiyorlar çünkü annedeki şeker bebeğin organlarının sağlıksız bir şekilde fazla büyümesine neden oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…