- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Zararı yok mu peki canım keşke doktoruna danışsaydın yine deValla 3 kutu da şimdi yazdırdım kız çocuk mu dedi yazarken evet dedim yapar dedi bünyeden bünyeye değişiyor sanırım benim mide de gastrit olduğu için mide çok sağlam değil dogurana kadar bulanırsa sasirmam hiç canım
Bende kanımda enfeksiyon çıkmış hiç nasıl yapıcam bilmiyorum kanamamin sebebide oymuşBende koklamıştımkoku gelmedi, bakalım gidince yine alttan muayene eder büyük ihtimal, hiç sevmiyorum ama napalim, bir önceki gebeligimde 19.haftada kayıp yaşadım ve enfeksiyon yüzünden olabilir, o yüzden su an daha temkinliyim.
Gauroferon iciyprum.sadece ,oda kan yapan bi vitaminmiş ,kalsiyum ayrı oluyor galiba , bu gitmemde yazmazsa soylucem artikVitamine hemen başlıyorlar 12 haftada falan hiç bisi mi kullanmıyorsun, benimde kanıyordu durdu paradontax aldım
Kandaki enfeksiyon çok tehlikemi mi bilmiyorum ilaçla geçer büyük ihtimal. Benimki vajinal enfeksiyondu o daha tehlikeli malesef.Bende kanımda enfeksiyon çıkmış hiç nasıl yapıcam bilmiyorum kanamamin sebebide oymuş
Bide bunun oyuncak kısmı var, kızıma servet harcamisBiz birlikte batiyoruz
Bende kız olduğuna o yüzden neredeyse emin gibiydim Dr kız şu an boş bacak arası diyince hiç sasirmadim . İlk oğlum da sadece bı kaç hafta sabhlari bulantım olur gecerdi . Kızımda ve bunda mahvoldum allahdan bunda prilam var içiyorum biraz kesiyor .Valla 3 kutu da şimdi yazdırdım kız çocuk mu dedi yazarken evet dedim yapar dedi bünyeden bünyeye değişiyor sanırım benim mide de gastrit olduğu için mide çok sağlam değil dogurana kadar bulanırsa sasirmam hiç canım
Benim kızım toplayacak yasa geldi şükür çoğu zaman kendi topluyoBide bunun oyuncak kısmı var, kızıma servet harcamishelede şuan oyuncaklar eskisinin 3 4 kati fiyatı, eğer sizde benin gibi oyuncağa çok düşkün degilseniz gerçekten fazla almayın, toplaması çok büyük dert
Ay maşallah. Erkek bebekler oyle olurmuş canım 2 hafta geri yada onden gitmesi sıkıntı değilmiş.Arkadaşlar doktordan geldik adete göre 16+2 yim doktor 17+6 dedi erkek olarak kesinleşti önden gitmesi normal mi hemen hemen 12 gün ileride
ilk hamilelikte inan daha güçlü oluyor insan yaş gittikçe vucut kaldırmıyorValla benimki nerdeyse hic gecmedi cok hastalandirmiyo beni ama neredeyse her gun cikariyorum hala. Birde kizimda sadece sabahlari midem bulanirdi yataktan kalkarkalkmaz simdi saati vakti yok gece gunduz bulanabiliyo bende sasirdim kaldim
Şimdi ben iki hafta öncemi doğurcam doktorada soru sorulmaya gelmiyor 2 çocuğun var banamı soruyosun diyorAy maşallah. Erkek bebekler oyle olurmuş canım 2 hafta geri yada onden gitmesi sıkıntı değilmiş.
Ben olsam sen de yüzlerce doğurttun 2 çocuk doğurdum diye beni uzman mı sanıyorsun derdimŞimdi ben iki hafta öncemi doğurcam doktorada soru sorulmaya gelmiyor 2 çocuğun var banamı soruyosun diyor
benimki de 1 hafta önden gidiyormuş ama nedeni nedir bilemiyorumArkadaşlar doktordan geldik adete göre 16+2 yim doktor 17+6 dedi erkek olarak kesinleşti önden gitmesi normal mi hemen hemen 12 gün ileride
Rabbim size bağışlasın sağlıkla gelsin inşallahMerhaba hanimlarBen bugün dr gittim. Kızımız geliyor Allah izin verirse 13. Haftada kiz tahmininde bulunmustu zaten. Netleşti çok şükür. Bu arada 2 oğlum var.
kaçıncı çocuğun canımKızlar haziranda sezeryanla büyük ihtimalle bir erkek bebek de bize geliyor
Benimki 4 yaşında ama hiç toplama isteği yok bide başak burcu, baskasi dagitsa kiziyor tabiBenim kızım toplayacak yasa geldi şükür çoğu zaman kendi topluyoeğitici gelişimine katkı sağlayan şeyler almaya çalıştık hep biz ve bu tarz oyuncaklar genelde pahali bebeğin oyuncakları hazır
Seninle aramızda 1 hafta var tam ben 15+5 im, seninde 16+5 olmak gerekmiyormu bugünArkadaşlar doktordan geldik adete göre 16+2 yim doktor 17+6 dedi erkek olarak kesinleşti önden gitmesi normal mi hemen hemen 12 gün ileride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?