2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
ilk hamilelikte inan daha güçlü oluyor insan yaş gittikçe vucut kaldırmıyor
Kesinlikle hem hamilelik zor geliyor hem cocuk bakması ama günümüzde evlilik yaşı çok ilerledi ve o yüzden çoğu kişi az cocuk düşünmeye başladı ve haklılar çok yorucu, maddi manevi ruhsal çok yünden etkiliyor.

Reactions: mnt
Çok almayı düşünmüyorum oyuncak yani şimdilikçünkü ablamda çok bu dertten yanıyor

benimki de 1 hafta önden gidiyormuş ama nedeni nedir bilemiyorum
1 hafta Nedenini araştırmak o kadar önemli bişey değil aslında, benimkide hep önden gidiyor mesela ama olcumlere detayli bakiyorum bazen doktor az ileri geri olcmus hemen gun fark etmis, yani nokta kadar nerdeyse olcum kaysa gun farkediyor o yuzden 2 haftadan fazla olmadığı sürece hiç önemi yok ve tabiki sizin yada eşinizin boyu uzun olabilir onun etkisi olabilir, beslenmenizin etkisi olabilir,l vs çok şey bulunabilir. Sizin sat a gore olan günümüzde ortlama alınan bilgiler gözüküyor. Eğer hep önden gidiyorsa bebeginiz ortlamaya gore daha fazla gelişen bir bebek demektir yada tam tersi olup az da gelişebilir yengemin kardeşine bebeğinizin kafası küçük bu engelli olur, aldırın demiş doktor, hatta bebeğin babası kaynanası vs herkeste aldır demiş. Allahtan biride çıkıp demişki annenin de babanınsa kafası küçük çocuk onlara çekmiştir. Sağlıkla sihhatle doğdu tabi sonra.

benimki de 1 hafta önden gidiyormuş ama nedeni nedir bilemiyorum
1 hafta Nedenini araştırmak o kadar önemli bişey değil aslında, benimkide hep önden gidiyor mesela ama olcumlere detayli bakiyorum bazen doktor az ileri geri olcmus hemen gun fark etmis, yani nokta kadar nerdeyse olcum kaysa gun farkediyor o yuzden 2 haftadan fazla olmadığı sürece hiç önemi yok ve tabiki sizin yada eşinizin boyu uzun olabilir onun etkisi olabilir, beslenmenizin etkisi olabilir,l vs çok şey bulunabilir. Sizin sat a gore olan günümüzde ortlama alınan bilgiler gözüküyor. Eğer hep önden gidiyorsa bebeginiz ortlamaya gore daha fazla gelişen bir bebek demektir yada tam tersi olup az da gelişebilir yengemin kardeşine bebeğinizin kafası küçük bu engelli olur, aldırın demiş doktor, hatta bebeğin babası kaynanası vs herkeste aldır demiş. Allahtan biride çıkıp demişki annenin de babanında kafası küçük çocuk onlara çekmiştir. Sağlıkla sihhatle doğdu tabi sonra.

içimi rahatlattın gerçekten benim de esiminde boyu uzun belkide ondandır .ben iki tane bebegimi kaybettim o yüzden çok pimpirikli davranıyorum her doktora gittiğimde kalbim küt küt atiyo doktorun ağzına bakıyorum acaba kötü bişey dermi diye en geç iki haftada bir gidiyorum doktora

Arkadaşlar doktordan geldik adete göre 16+2 yim doktor 17+6 dedi erkek olarak kesinleşti önden gitmesi normal mi hemen hemen 12 gün ileride
bazen ileri bazen geri
Şimdi ben iki hafta öncemi doğurcam doktorada soru sorulmaya gelmiyor 2 çocuğun var banamı soruyosun diyor
merak etmeyin o bir ileri bir geri cikar her bebegin gelisimi farkli oluyor bazi haftalarda buyume yavasliyor 8 ay civari normal seviyeye gelir benimde ilk gebeligimde 10 gun ilerde cikardi ilk aylarda sonradan normale dondu

kızlar alışveriş neler yaptınız? instagramda bizimle aynı haftalarda olan bi kaç yüksek takipcili kişilere bakıyorum baya alışveriş yapıyorlar. aslında bende soobeden aldım 10 parça aşırı indirim var diye ama bir yandan da çok korkuyorum, çok erken ya bişey olursa diye. sizde de öyle mi

Yakınlar bizimkiler benimki de 3.5 yaşında tam bu ay

Ben daha hic bi şey almadım bi kızım var her seyi yeni duruyo. bi kızım daha olacak sanirim hastanede giyeceği disinda bi sey almayacagimbüyük kolaylık

Bende öyleyim dün bı parca aldım diye içim içimi yedi Allah korusun bişey olursa o kıyafetleri görünce nasıl dayanırım diye biraz daha beklemek iyi olur galiba

Ben daha hic bi şey almadım bi kızım var her seyi yeni duruyo. bi kızım daha olacak sanirim hastanede giyeceği disinda bi sey almayacagimbüyük kolaylık

oo valla o da güzelmiş
Bende öyleyim dün bı parca aldım diye içim içimi yedi Allah korusun bişey olursa o kıyafetleri görünce nasıl dayanırım diye biraz daha beklemek iyi olur galiba
aynen öyle aslında olucağı varsa olur zaten ama insanın aklına bin bir türlü şey geliyo. sanki kıyafet aldık diye bişey olucak ama içim rahat etmiyo. arkadasım var 6 hafta var aramızda beşiğini bile almış. öyle mi olmak lazım emin olamıyorum

Bende aldım alanda getiren de oldu insan heves ediyor beklendiğini bilsin ya kötü düsünmeyin Allahın izniyle bisi olmaz olursa da napalim çok zor ama allah dayanma gücü verir alan o veren de dua edelim bol bol kokularını almayı nasip etsin ya çok heyecanlıyız biz çocukları da aşırı seviyorum zaten bizde tadariz ins

Benimde hazır

Canım annelik zamanla öğrenilen bi şey bekleyin derim tabi gözünüze çarpan hoş gelen bi şeyi alın ama büyük şeyleri şimdiden alıp boşuna evde de kalabalık etmeyin her gün yeni bi şey öğreniyoruz önümüzde yaklaşık 4 5 ay var gözümüze daha güzel şeyler de çarpabilir biri daha mantıklı bi şey de diyebilir o yüzden büyük şeyler için biraz bekleyin derim ve havalar ılıyınca mis gibi alışveriş yapariz soğukta onun da tadı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…