Kesinlikle hem hamilelik zor geliyor hem cocuk bakması ama günümüzde evlilik yaşı çok ilerledi ve o yüzden çoğu kişi az cocuk düşünmeye başladı ve haklılar çok yorucu, maddi manevi ruhsal çok yünden etkiliyor.ilk hamilelikte inan daha güçlü oluyor insan yaş gittikçe vucut kaldırmıyor
Çok almayı düşünmüyorum oyuncak yani şimdilikBide bunun oyuncak kısmı var, kızıma servet harcamishelede şuan oyuncaklar eskisinin 3 4 kati fiyatı, eğer sizde benin gibi oyuncağa çok düşkün degilseniz gerçekten fazla almayın, toplaması çok büyük dert
1 hafta Nedenini araştırmak o kadar önemli bişey değil aslında, benimkide hep önden gidiyor mesela ama olcumlere detayli bakiyorum bazen doktor az ileri geri olcmus hemen gun fark etmis, yani nokta kadar nerdeyse olcum kaysa gun farkediyor o yuzden 2 haftadan fazla olmadığı sürece hiç önemi yok ve tabiki sizin yada eşinizin boyu uzun olabilir onun etkisi olabilir, beslenmenizin etkisi olabilir,l vs çok şey bulunabilir. Sizin sat a gore olan günümüzde ortlama alınan bilgiler gözüküyor. Eğer hep önden gidiyorsa bebeginiz ortlamaya gore daha fazla gelişen bir bebek demektir yada tam tersi olup az da gelişebilirbenimki de 1 hafta önden gidiyormuş ama nedeni nedir bilemiyorum
1 hafta Nedenini araştırmak o kadar önemli bişey değil aslında, benimkide hep önden gidiyor mesela ama olcumlere detayli bakiyorum bazen doktor az ileri geri olcmus hemen gun fark etmis, yani nokta kadar nerdeyse olcum kaysa gun farkediyor o yuzden 2 haftadan fazla olmadığı sürece hiç önemi yok ve tabiki sizin yada eşinizin boyu uzun olabilir onun etkisi olabilir, beslenmenizin etkisi olabilir,l vs çok şey bulunabilir. Sizin sat a gore olan günümüzde ortlama alınan bilgiler gözüküyor. Eğer hep önden gidiyorsa bebeginiz ortlamaya gore daha fazla gelişen bir bebek demektir yada tam tersi olup az da gelişebilirbenimki de 1 hafta önden gidiyormuş ama nedeni nedir bilemiyorum
En iyisiÇok almayı düşünmüyorum oyuncak yani şimdilikçünkü ablamda çok bu dertten yanıyor
içimi rahatlattın gerçekten benim de esiminde boyu uzun belkide ondandır .ben iki tane bebegimi kaybettim o yüzden çok pimpirikli davranıyorum her doktora gittiğimde kalbim küt küt atiyo doktorun ağzına bakıyorum acaba kötü bişey dermi diye en geç iki haftada bir gidiyorum doktora1 hafta Nedenini araştırmak o kadar önemli bişey değil aslında, benimkide hep önden gidiyor mesela ama olcumlere detayli bakiyorum bazen doktor az ileri geri olcmus hemen gun fark etmis, yani nokta kadar nerdeyse olcum kaysa gun farkediyor o yuzden 2 haftadan fazla olmadığı sürece hiç önemi yok ve tabiki sizin yada eşinizin boyu uzun olabilir onun etkisi olabilir, beslenmenizin etkisi olabilir,l vs çok şey bulunabilir. Sizin sat a gore olan günümüzde ortlama alınan bilgiler gözüküyor. Eğer hep önden gidiyorsa bebeginiz ortlamaya gore daha fazla gelişen bir bebek demektir yada tam tersi olup az da gelişebiliryengemin kardeşine bebeğinizin kafası küçük bu engelli olur, aldırın demiş doktor, hatta bebeğin babası kaynanası vs herkeste aldır demiş. Allahtan biride çıkıp demişki annenin de babanında kafası küçük çocuk onlara çekmiştir. Sağlıkla sihhatle doğdu tabi sonra.
bazen ileri bazen geriArkadaşlar doktordan geldik adete göre 16+2 yim doktor 17+6 dedi erkek olarak kesinleşti önden gitmesi normal mi hemen hemen 12 gün ileride
merak etmeyin o bir ileri bir geri cikar her bebegin gelisimi farkli oluyor bazi haftalarda buyume yavasliyor 8 ay civari normal seviyeye gelir benimde ilk gebeligimde 10 gun ilerde cikardi ilk aylarda sonradan normale donduŞimdi ben iki hafta öncemi doğurcam doktorada soru sorulmaya gelmiyor 2 çocuğun var banamı soruyosun diyor
Iki çocukla her sey ogreniliyosa sana da bi önlük verseydi canimŞimdi ben iki hafta öncemi doğurcam doktorada soru sorulmaya gelmiyor 2 çocuğun var banamı soruyosun diyor
Yakınlar bizimkilerBenimki 4 yaşında ama hiç toplama isteği yok bide başak burcu, baskasi dagitsa kiziyor tabibizim yeniside kiz olucak insallah, bizimde hazır fazlasıyla evet egiticilerde pahalı, yurtdışı disney vb tarz oyuncaklarda, oyuncakları seviyorum, kızımla oynuyoruz hep
Ben daha hic bi şey almadım bi kızım var her seyi yeni duruyo. bi kızım daha olacak sanirim hastanede giyeceği disinda bi sey almayacagimkızlar alışveriş neler yaptınız? instagramda bizimle aynı haftalarda olan bi kaç yüksek takipcili kişilere bakıyorum baya alışveriş yapıyorlar. aslında bende soobeden aldım 10 parça aşırı indirim var diye ama bir yandan da çok korkuyorum, çok erken ya bişey olursa diye. sizde de öyle mi
Hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar doktordan geldik adete göre 16+2 yim doktor 17+6 dedi erkek olarak kesinleşti önden gitmesi normal mi hemen hemen 12 gün ileride
Yok canım bulantı hapını burdada bikac kişi içiyor bebeğe zararı yok bulantı hapı olmasa besin alamam ki asıl ozaman ac kalırım bebeğe zararı olur allah korusunZararı yok mu peki canım keşke doktoruna danışsaydın yine de
Oy maşallah sağlıklı allah kucağına almayı nasip etsin canımMerhaba hanimlarBen bugün dr gittim. Kızımız geliyor Allah izin verirse 13. Haftada kiz tahmininde bulunmustu zaten. Netleşti çok şükür. Bu arada 2 oğlum var.
Bende öyleyim dün bı parca aldım diye içim içimi yedi Allah korusun bişey olursa o kıyafetleri görünce nasıl dayanırım diye biraz daha beklemek iyi olur galibakızlar alışveriş neler yaptınız? instagramda bizimle aynı haftalarda olan bi kaç yüksek takipcili kişilere bakıyorum baya alışveriş yapıyorlar. aslında bende soobeden aldım 10 parça aşırı indirim var diye ama bir yandan da çok korkuyorum, çok erken ya bişey olursa diye. sizde de öyle mi
Ben daha hic bi şey almadım bi kızım var her seyi yeni duruyo. bi kızım daha olacak sanirim hastanede giyeceği disinda bi sey almayacagimbüyük kolaylık
aynen öyle aslında olucağı varsa olur zaten ama insanın aklına bin bir türlü şey geliyo. sanki kıyafet aldık diye bişey olucak ama içim rahat etmiyo. arkadasım var 6 hafta var aramızda beşiğini bile almış. öyle mi olmak lazım emin olamıyorumBende öyleyim dün bı parca aldım diye içim içimi yedi Allah korusun bişey olursa o kıyafetleri görünce nasıl dayanırım diye biraz daha beklemek iyi olur galiba
Bende aldım alanda getiren de oldu insan heves ediyor beklendiğini bilsin ya kötü düsünmeyin Allahın izniyle bisi olmaz olursa da napalim çok zor ama allah dayanma gücü verir alan o veren de dua edelim bol bol kokularını almayı nasip etsin ya çok heyecanlıyız biz çocukları da aşırı seviyorum zaten bizde tadariz insBende öyleyim dün bı parca aldım diye içim içimi yedi Allah korusun bişey olursa o kıyafetleri görünce nasıl dayanırım diye biraz daha beklemek iyi olur galiba
Benimde hazıroo valla o da güzelmiş
aynen öyle aslında olucağı varsa olur zaten ama insanın aklına bin bir türlü şey geliyo. sanki kıyafet aldık diye bişey olucak ama içim rahat etmiyo. arkadasım var 6 hafta var aramızda beşiğini bile almış. öyle mi olmak lazım emin olamıyorum
Canım annelik zamanla öğrenilen bi şey bekleyin derim tabi gözünüze çarpan hoş gelen bi şeyi alın ama büyük şeyleri şimdiden alıp boşuna evde de kalabalık etmeyin her gün yeni bi şey öğreniyoruz önümüzde yaklaşık 4 5 ay var gözümüze daha güzel şeyler de çarpabilir biri daha mantıklı bi şey de diyebilir o yüzden büyük şeyler için biraz bekleyin derim ve havalar ılıyınca mis gibi alışveriş yapariz soğukta onun da tadı yokoo valla o da güzelmiş
aynen öyle aslında olucağı varsa olur zaten ama insanın aklına bin bir türlü şey geliyo. sanki kıyafet aldık diye bişey olucak ama içim rahat etmiyo. arkadasım var 6 hafta var aramızda beşiğini bile almış. öyle mi olmak lazım emin olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?