Zaten ben evden çıkmıyorum herkes domuz gribi ya kimle konuşsam hasta allah korusun ya hamile hamile mahvoluruz valla olmayalımCanım annelik zamanla öğrenilen bi şey bekleyin derim tabi gözünüze çarpan hoş gelen bi şeyi alın ama büyük şeyleri şimdiden alıp boşuna evde de kalabalık etmeyin her gün yeni bi şey öğreniyoruz önümüzde yaklaşık 4 5 ay var gözümüze daha güzel şeyler de çarpabilir biri daha mantıklı bi şey de diyebilir o yüzden büyük şeyler için biraz bekleyin derim ve havalar ılıyınca mis gibi alışveriş yapariz soğukta onun da tadı yok
İki düşükden sonra korkmuyorum desem yalan olur ikiside 8. Haftalardaydi ama yine de tedirginim bazıları öğrendiği ilk gün gidip biseyler alıyorlar . Nasip meselesi inşallah rabbim kucagimizi doldurur mis kokulularlaoo valla o da güzelmiş
aynen öyle aslında olucağı varsa olur zaten ama insanın aklına bin bir türlü şey geliyo. sanki kıyafet aldık diye bişey olucak ama içim rahat etmiyo. arkadasım var 6 hafta var aramızda beşiğini bile almış. öyle mi olmak lazım emin olamıyorum
Muayene 50 TL özel de ama tahlilleri mi ya sağlık ocağında ya devlette yaptırıyorum doğum fiyatını bilmiyorum 4 sene önce 1300 e doğum yapmisdim şimdi en az 2000 vardırBu arada doğum bile çok pahalı ya sizinkiler nekadar özele gidiyorsanız? Gelmeden battık daha detaylı var 500 600 en az diyorlar zaten her ay biz 500luk oluyoruz testler muayene falan
Amin canım inşallah çok özledim evimin mis gibi bebek kokmasini süt kokmasiniBende aldım alanda getiren de oldu insan heves ediyor beklendiğini bilsin ya kötü düsünmeyin Allahın izniyle bisi olmaz olursa da napalim çok zor ama allah dayanma gücü verir alan o veren de dua edelim bol bol kokularını almayı nasip etsin ya çok heyecanlıyız biz çocukları da aşırı seviyorum zaten bizde tadariz ins
evet öyle canım, benim hiç kaybım yok ama okuyorum bazen 20. haftada kaybettim 30. haftada kordon dolandı falan diye. korkmuyo değilim ama nasip tabiki :)İki düşükden sonra korkmuyorum desem yalan olur ikiside 8. Haftalardaydi ama yine de tedirginim bazıları öğrendiği ilk gün gidip biseyler alıyorlar . Nasip meselesi inşallah rabbim kucagimizi doldurur mis kokulularlaeğer nasibimizde yoksa son ana kadar beklese bile alacak nefesi yoksa yine de olmaz
kesinlikle dışarı çıkasım gelmiyo hasta olmaktan korkuyorum zaten, işten eve evden hastaneye sadece. ki ben her haftanın planını 15 gün önceden yapardım gezmediğimiz şehir kalmadı ama hamileliği öğrendiğimden beri 2-3 kez gezmeye gittimCanım annelik zamanla öğrenilen bi şey bekleyin derim tabi gözünüze çarpan hoş gelen bi şeyi alın ama büyük şeyleri şimdiden alıp boşuna evde de kalabalık etmeyin her gün yeni bi şey öğreniyoruz önümüzde yaklaşık 4 5 ay var gözümüze daha güzel şeyler de çarpabilir biri daha mantıklı bi şey de diyebilir o yüzden büyük şeyler için biraz bekleyin derim ve havalar ılıyınca mis gibi alışveriş yapariz soğukta onun da tadı yok
Özel ama senin iyiymiş yaMuayene 50 TL özel de ama tahlilleri mi ya sağlık ocağında ya devlette yaptırıyorum doğum fiyatını bilmiyorum 4 sene önce 1300 e doğum yapmisdim şimdi en az 2000 vardır
canım nerde oturuyosun bilmiyorum ama eğer istanbuldaysan pendik cihan tıp merkezi var detaylıya oraya gitmeyi düşünüyorum 250 tlymiş, arkadaşım gitti memnun kaldı.Bu arada doğum bile çok pahalı ya sizinkiler nekadar özele gidiyorsanız? Gelmeden battık daha detaylı var 500 600 en az diyorlar zaten her ay biz 500luk oluyoruz testler muayene falan
Ist ümraniye yakın bana canım tamam sağolasın bakıyım bende oraya ya benim hastanede kazıktır kesincanım nerde oturuyosun bilmiyorum ama eğer istanbuldaysan pendik cihan tıp merkezi var detaylıya oraya gitmeyi düşünüyorum 250 tlymiş, arkadaşım gitti memnun kaldı.
Muayeneye bi devlet bi özel gittim ama şimdi doktorumu buldum o yüzden hep özele gidiyorum. Normalde 90 tl benim indirim kartım var 75 tlye muayene oluyorum. doğum ücretini haftaya gidince sorucam daha hiç konuşmadım ben sezeryan istiyorum :)
valla baya pahalıymıs canım ama doktorundan memnunsan yapıcak bisey yok,Ist ümraniye yakın bana canım tamam sağolasın bakıyım bende oraya ya..muayene allah düşürmesin devlete asla gitmem bilmiyorum çok kötü bence yenileri hariç..
Doktorumu bende buldum 195 benim muayene bugün aradım normal 5 bin sezeryan 6 bin dedi bana
Evet doktor çok iyi hastane de çok temiz ya oyuzden devam ediyorum medicanaya gidiyorum ben..kan testi ilkzaman istedi sadece diğerleri için dahiliyeye takipliyim bir onagidiyorum devlete, bakamamisini geçtim hijyenik değil hiç ya bisi olmayacağı varsa orda olur mikrop kapılır yani okadar para alıyorlar devlet hastaneleri rezil gibi gerçekten anlamıyorum ben halavalla baya pahalıymıs canım ama doktorundan memnunsan yapıcak bisey yok,
devletten bende çok memnun kalmadım ama ilk zamanlar sık gittiğim için sürekli özele kan testleri için para vermek istememiştim. kartal araştırmaya gittim aslında fena değildi ama ayrıntı falan hiç vermiyo iyi diyip gönderiyorlar
Sağlık ocağına da sadece ilaç yazdırmaya gidilir bu ülke de çay kahve keyif yerleri burda resmen oyuzden sallamıyorlar normal testlerin yanlış çıkmasıKızlar enfeksiyon var diye deli oldum. Ne kadar üzüldüm sağlık ocağındaki test ile doktoruma gittim doktorum test tuhaf dedi lökosit 14 epitel 50 idi. Yenileyelim dedi. Yeniledik lökosit 0sağlık ocaklarının kaplarına sakın güvenmeyin. Ben de yanma yok birşey yoktu. Şaşırmıştım.
Canım valla epitel 50 idi lökosit 14 yeniledik tahlili ikisi de 0 çünkü çok dikkat ediyorum ben. Taş kum sıkıntım olduğu için idrar yolunda yara oluyor ve enfeksiyon oluyor bu nedenle günde en az 2.5 lt su içiyorum. Üzüldüm yani ilk tahlile.valla baya pahalıymıs canım ama doktorundan memnunsan yapıcak bisey yok,
devletten bende çok memnun kalmadım ama ilk zamanlar sık gittiğim için sürekli özele kan testleri için para vermek istememiştim. kartal araştırmaya gittim aslında fena değildi ama ayrıntı falan hiç vermiyo iyi diyip gönderiyorlar
Ilk çocuğum 39 yaşındayım ve cook uzun uğraşlar sonucu kucağımiza da alırız inşallahkaçıncı çocuğun canım
Boyu ve kilosu ne acabaArkadaşlar doktordan geldik adete göre 16+2 yim doktor 17+6 dedi erkek olarak kesinleşti önden gitmesi normal mi hemen hemen 12 gün ileride
Ya bendede aynı şekilde lökosit yüksek çıkmış senin kanda mi idrardami ben özelde yaptırdım benimki kanda kana nerden bulaştığını araştıracaklar verceğim bilgilere göre bende sabahtan beri düşünüyorum doktor biraz bilgi verdi ama ben onların hepsini yapıyordum zatenKızlar enfeksiyon var diye deli oldum. Ne kadar üzüldüm sağlık ocağındaki test ile doktoruma gittim doktorum test tuhaf dedi lökosit 14 epitel 50 idi. Yenileyelim dedi. Yeniledik lökosit 0sağlık ocaklarının kaplarına sakın güvenmeyin. Ben de yanma yok birşey yoktu. Şaşırmıştım.
Canım benim idrarda. Kanda enfeksiyon genelde boğaz iltihabından oluyor. Öyle birşey yaşadın mıYa bendede aynı şekilde lökosit yüksek çıkmış senin kanda mi idrardami ben özelde yaptırdım benimki kanda kana nerden bulaştığını araştıracaklar verceğim bilgilere göre bende sabahtan beri düşünüyorum doktor biraz bilgi verdi ama ben onların hepsini yapıyordum zaten
Bi sıkıntısı yoksa kullan o zaman canım yani aç kalmaktan iyidirYok canım bulantı hapını burdada bikac kişi içiyor bebeğe zararı yok bulantı hapı olmasa besin alamam ki asıl ozaman ac kalırım bebeğe zararı olur allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?