Iyi sizinki küçük olduğu halde topluyor maşallahYakınlar bizimkilerbenimki de 3.5 yaşında tam bu ay
Rabbim daha fazla acı yasatmasiniçimi rahatlattın gerçekten benim de esiminde boyu uzun belkide ondandır .ben iki tane bebegimi kaybettim o yüzden çok pimpirikli davranıyorum her doktora gittiğimde kalbim küt küt atiyo doktorun ağzına bakıyorum acaba kötü bişey dermi diye en geç iki haftada bir gidiyorum doktora
Ben geçen sene şubatta çok indirim oluyor diye o kadar çok alışveriş yaptım ki, malesef bi kaç hafta sonra bebeğimi kaybettim. Çoğunu geri verdim, veremediklerimide hediye ettim ama çok zordu gerçekten. Şimdi 7.ayı beklerim büyük ihtimal.Bende öyleyim dün bı parca aldım diye içim içimi yedi Allah korusun bişey olursa o kıyafetleri görünce nasıl dayanırım diye biraz daha beklemek iyi olur galiba
Benim 4.sene önce doğum masrafım 13.000 tl tuttu ama 9 gün yattım ve kürtaj oldum doğum sonrası. Normal doğum 5 bin civarıydı o zaman. Ben doktor yakını olduğum için indirim yapmışlardı 7 bin ödedik en sonBu arada doğum bile çok pahalı ya sizinkiler nekadar özele gidiyorsanız? Gelmeden battık daha detaylı var 500 600 en az diyorlar zaten her ay biz 500luk oluyoruz testler muayene falan
Evet sigorta olması güzel ama ben evlendikten kısa süre sonra hamile kaldım hamilelik sigortası yaptıracaktim vazgeçtik,baya uygunmuş gittiğin yer memnunsan ne guzel aman iyi olsunlar tabi bizde iyi olalim da allah guc kuvvet versinde bakalim. inşallah doğumdan sonra anne- bebek sigortası varmış onu yaptırcam inşallahBenim 4.sene önce doğum masrafım 13.000 tl tuttu ama 9 gün yattım ve kürtaj oldum doğum sonrası. Normal doğum 5 bin civarıydı o zaman. Ben doktor yakını olduğum için indirim yapmışlardı 7 bin ödedik en sonyine o doktora giderim diye sigorta yaptırdım ama annemlerde kaldığım için gidemiyorum. Şuan gittiğim hastanede de 1.500 tl galiba bana çok uygun geldi. Her türlü sigorta karşılıyor benimkini zaten ucuz pahalı.
el dopleri ne canım ilk defa duydum ☺Rabbim daha fazla acı yasatmasinbende ya her hafta yada en fazla haftada 2 defa gidiyorum, 3.gebeliğimi yaşıyorum, diğerlerinde de çok sık gitmiştim, artık doktor anlatmadan ultrasonu anlıyorum:)) seni çok iyi anlıyorum insanin kaybı olunca çok tedirgin oluyor, bende 2 hafta sonra el dopleri kullanıcam, canim sıkıldıkça kalp atışına bakarım artık :) insan öyle çok rahatliyor
inşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsinIlk çocuğum 39 yaşındayım ve cook uzun uğraşlar sonucu kucağımiza da alırız inşallah
Hepimize inşallah canım çok sağolinşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
mikrofona benzeyen bişey canım karnına tuttuğunda kalp atısını dinletiyo. sağlık ocaklarında da onunla dinletiyorlar. ama 20-21den sonra tekme hissediliyor zaten diye ben almaktan vazgeçtim. bide yengem yeni doğan hemşiresi, çok kullanmanın zararlı olabileceğini söyledi. insan sürekli bakar çünkü elinde olunca. he yinede almak istersen internette 100 tl civarındael dopleri ne canım ilk defa duydum ☺
aslında öyle bende o yüzden 6-9 aylık aldım aldığım şeyleriBence bişeyler almak için çok çok erken sonuçta bunlar haziran bebeleri o zamana kadar mevsimine göre elbiseler falan çıkcak ☺
AminnZaten ben evden çıkmıyorum herkes domuz gribi ya kimle konuşsam hasta allah korusun ya hamile hamile mahvoluruz valla olmayalım
bence gereksiz bişey dediğin gibi tekme hissediliyor gün içinde hissetmezsem zaten sağlık ocağı kapımda gider baktiririmmikrofona benzeyen bişey canım karnına tuttuğunda kalp atısını dinletiyo. sağlık ocaklarında da onunla dinletiyorlar. ama 20-21den sonra tekme hissediliyor zaten diye ben almaktan vazgeçtim. bide yengem yeni doğan hemşiresi, çok kullanmanın zararlı olabileceğini söyledi. insan sürekli bakar çünkü elinde olunca. he yinede almak istersen internette 100 tl civarında
Yaz bebeği olacakları için kısa kol zıbın üstüne uzun kol üst altına corapli alt (bebek küçük doğarsa corapli altlar aşırı büyük duruyoSelam kızlar alışverişe başlayanınız varmı en çok ne ihtiyaç oluyor tecrübeliler yardımmm:))
Allah seniaslında öyle bende o yüzden 6-9 aylık aldım aldığım şeyleri
Çok şükür aşırı düzenli olmasa da düzenli kendinceIyi sizinki küçük olduğu halde topluyor maşallah
aynen banada 2 adım, valla tekme hissettikten sonrası kolay gibi geliyo bana, şimdi sürekli her gittiğime kalp atısı var mı diye merakla gidiyorumbence gereksiz bişey dediğin gibi tekme hissediliyor gün içinde hissetmezsem zaten sağlık ocağı kapımda gider baktiririm
hiç sorma ya, alıyım da ne olursa olsun diyorumAllah seniİnsan dayanamıyor işte
Canim 2 kitap önerebilirim Bebek Bakim Sorunlarına Mucize Cozumler, 150 soruda fıtrata uygun çocuk yetistirmekkızlar bir de ben annelik - aile kavramı - çocuk yetiştirme konularında kitap okuyup kendimi hazırlamak istiyorum, dinen yetiştirmeyle de alakalı olabilir. öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?