2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Rabbim daha fazla acı yasatmasin bende ya her hafta yada en fazla haftada 2 defa gidiyorum, 3.gebeliğimi yaşıyorum, diğerlerinde de çok sık gitmiştim, artık doktor anlatmadan ultrasonu anlıyorum:)) seni çok iyi anlıyorum insanin kaybı olunca çok tedirgin oluyor, bende 2 hafta sonra el dopleri kullanıcam, canim sıkıldıkça kalp atışına bakarım artık :) insan öyle çok rahatliyor

Bende öyleyim dün bı parca aldım diye içim içimi yedi Allah korusun bişey olursa o kıyafetleri görünce nasıl dayanırım diye biraz daha beklemek iyi olur galiba
Ben geçen sene şubatta çok indirim oluyor diye o kadar çok alışveriş yaptım ki, malesef bi kaç hafta sonra bebeğimi kaybettim. Çoğunu geri verdim, veremediklerimide hediye ettim ama çok zordu gerçekten. Şimdi 7.ayı beklerim büyük ihtimal.

Bu arada doğum bile çok pahalı ya sizinkiler nekadar özele gidiyorsanız? Gelmeden battık daha detaylı var 500 600 en az diyorlar zaten her ay biz 500luk oluyoruz testler muayene falan
Benim 4.sene önce doğum masrafım 13.000 tl tuttu ama 9 gün yattım ve kürtaj oldum doğum sonrası. Normal doğum 5 bin civarıydı o zaman. Ben doktor yakını olduğum için indirim yapmışlardı 7 bin ödedik en son yine o doktora giderim diye sigorta yaptırdım ama annemlerde kaldığım için gidemiyorum. Şuan gittiğim hastanede de 1.500 tl galiba bana çok uygun geldi. Her türlü sigorta karşılıyor benimkini zaten ucuz pahalı.

Evet sigorta olması güzel ama ben evlendikten kısa süre sonra hamile kaldım hamilelik sigortası yaptıracaktim vazgeçtik,baya uygunmuş gittiğin yer memnunsan ne guzel aman iyi olsunlar tabi bizde iyi olalim da allah guc kuvvet versinde bakalim. inşallah doğumdan sonra anne- bebek sigortası varmış onu yaptırcam inşallah

el dopleri ne canım ilk defa duydum ☺

el dopleri ne canım ilk defa duydum ☺
mikrofona benzeyen bişey canım karnına tuttuğunda kalp atısını dinletiyo. sağlık ocaklarında da onunla dinletiyorlar. ama 20-21den sonra tekme hissediliyor zaten diye ben almaktan vazgeçtim. bide yengem yeni doğan hemşiresi, çok kullanmanın zararlı olabileceğini söyledi. insan sürekli bakar çünkü elinde olunca. he yinede almak istersen internette 100 tl civarında

kızlar bir de ben annelik - aile kavramı - çocuk yetiştirme konularında kitap okuyup kendimi hazırlamak istiyorum, dinen yetiştirmeyle de alakalı olabilir. öneriniz var mı

bence gereksiz bişey dediğin gibi tekme hissediliyor gün içinde hissetmezsem zaten sağlık ocağı kapımda gider baktiririm

Selam kızlar alışverişe başlayanınız varmı en çok ne ihtiyaç oluyor tecrübeliler yardımmm:))
Yaz bebeği olacakları için kısa kol zıbın üstüne uzun kol üst altına corapli alt (bebek küçük doğarsa corapli altlar aşırı büyük duruyo ve ayaklarını havalandırmak istediginde altı tamamen çıkarman gerekiyo bana sorarsan corapsiz paçaları lastikli altlar daha kullanışlı) benim ilk cocugum temmuz dogumlu yasadigimiz yer sicakti sadece kisa kolla duruyoduen iyi bezi de kullansan kaka cikiyo o nedenle bol bol alt zıbın üst çorap al

bence gereksiz bişey dediğin gibi tekme hissediliyor gün içinde hissetmezsem zaten sağlık ocağı kapımda gider baktiririm
aynen banada 2 adım, valla tekme hissettikten sonrası kolay gibi geliyo bana, şimdi sürekli her gittiğime kalp atısı var mı diye merakla gidiyorum
Allah seni İnsan dayanamıyor işte
hiç sorma ya, alıyım da ne olursa olsun diyorum çok almadım ama 4 zıbın 3 alt 3 uyku tulumu bide banyo havlusu

kızlar bir de ben annelik - aile kavramı - çocuk yetiştirme konularında kitap okuyup kendimi hazırlamak istiyorum, dinen yetiştirmeyle de alakalı olabilir. öneriniz var mı
Canim 2 kitap önerebilirim Bebek Bakim Sorunlarına Mucize Cozumler, 150 soruda fıtrata uygun çocuk yetistirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…