2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar bu arada iki normal doğum yapmış bı kadın olarak kesinlikle normal doğum tavsiyemdir doğumdan yarım saat sonra sapasağlam ayaktaydim çok şükür mecbur kalmazsam asla sezeryan istemem
Keske ya bende olursa normal istiyorum en sağlıklı olan zaten inşallah olur en son çare sezeryan

Tulumlar yazın pek kullanışlı olmaz bence hava sıcak olsa bebeler dayanamaz içinde bise rahat edemiyorlar diye düşünüyorum ☺

Kizlar bu arada iki normal doğum yapmış bı kadın olarak kesinlikle normal doğum tavsiyemdir doğumdan yarım saat sonra sapasağlam ayaktaydim çok şükür mecbur kalmazsam asla sezeryan istemem
Ayy bende hep normal doğum yapayım diye dua ediyorum inşallah banada nasip olur

Ben ayrıntılı dan sonra almayı düşünüyorum cok heves ediyorum elime alıyorum bırakıyorum. 5. Aydan sonra alırım yavaştan

Bu arada doğum bile çok pahalı ya sizinkiler nekadar özele gidiyorsanız? Gelmeden battık daha detaylı var 500 600 en az diyorlar zaten her ay biz 500luk oluyoruz testler muayene falan
2 bucuk yada 3 benim hastane. Yeni yılda ne kadar koydular hiç haberim yok.

Bu el dopleri ile ben duyabilir miyim acaba 18+3 üm bilginiz var mı

Canım benim idrarda. Kanda enfeksiyon genelde boğaz iltihabından oluyor. Öyle birşey yaşadın mı
Hamileliğin ilk basında soğuk aldım 10 gün boyunca yatıyordum ama boğazım falan değildi yani hafifti burun tıkanıklığı falan di doktorada gitmedim meyve yiyerek geçirdim bu ayın 20 sinde randevum var tahlillerime bakar inşallah bisey olmaz

Bakarlar canım. Şikayetlerine göre bakarlar ama sen yine de idrar tahlili de iste.

Bakarlar canım. Şikayetlerine göre bakarlar ama sen yine de idrar tahlili de iste.
3. Aydan sonra doğum hastanesi bakıyor artık bize orda eksik olan tahlilleri isterler herhalde yinede tedbir amaclı söylerim baksınlar dediğin gibi çok sağol canım Allah razı olsun bilgilerin için

3. Aydan sonra doğum hastanesi bakıyor artık bize orda eksik olan tahlilleri isterler herhalde yinede tedbir amaclı söylerim baksınlar dediğin gibi çok sağol canım Allah razı olsun bilgilerin için

Bakmazlarsa yalan söyle idrarımı yaparken yanmam var de

Aynen katiliyorum

Kızlar ben yine aşırı bel ağrısı çekiyorum bi kaç gündür uyutmayacak şekilde bu durumu yaşayan var mı ya yoksa ben üşütüyor muyum ondan mı ağırıyor

Kızlar ben yine aşırı bel ağrısı çekiyorum bi kaç gündür uyutmayacak şekilde bu durumu yaşayan var mı ya yoksa ben üşütüyor muyum ondan mı ağırıyor
bende de oluyor. boyun bel ağrısı normal sanırım. magnezyum veriyolarmıs galiba, ilk gittiğimde sorucam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…