mutlaka bakıcam canım cok tesekkür ederim :)Canim 2 kitap önerebilirim Bebek Bakim Sorunlarına Mucize Cozumler, 150 soruda fıtrata uygun çocuk yetistirmek
Keske ya bende olursa normal istiyorum en sağlıklı olan zaten inşallah olur en son çare sezeryanKizlar bu arada iki normal doğum yapmış bı kadın olarak kesinlikle normal doğum tavsiyemdir doğumdan yarım saat sonra sapasağlam ayaktaydim çok şükürmecbur kalmazsam asla sezeryan istemem
Tulumlar yazın pek kullanışlı olmaz bence hava sıcak olsa bebeler dayanamaz içinde bise rahat edemiyorlar diye düşünüyorum ☺aynen banada 2 adım, valla tekme hissettikten sonrası kolay gibi geliyo bana, şimdi sürekli her gittiğime kalp atısı var mı diye merakla gidiyorum
hiç sorma ya, alıyım da ne olursa olsun diyorumçok almadım ama 4 zıbın 3 alt 3 uyku tulumu bide banyo havlusu
Ayy bende hep normal doğum yapayım diye dua ediyorum inşallah banada nasip olurKizlar bu arada iki normal doğum yapmış bı kadın olarak kesinlikle normal doğum tavsiyemdir doğumdan yarım saat sonra sapasağlam ayaktaydim çok şükürmecbur kalmazsam asla sezeryan istemem
Onu bilmiyorum işte bendeŞimdi ben iki hafta öncemi doğurcam doktorada soru sorulmaya gelmiyor 2 çocuğun var banamı soruyosun diyor
Ben ayrıntılı dan sonra almayı düşünüyorum cok heves ediyorum elime alıyorum bırakıyorum. 5. Aydan sonra alırım yavaştankızlar alışveriş neler yaptınız? instagramda bizimle aynı haftalarda olan bi kaç yüksek takipcili kişilere bakıyorum baya alışveriş yapıyorlar. aslında bende soobeden aldım 10 parça aşırı indirim var diye ama bir yandan da çok korkuyorum, çok erken ya bişey olursa diye. sizde de öyle mi
2 bucuk yada 3 benim hastane. Yeni yılda ne kadar koydular hiç haberim yok.Bu arada doğum bile çok pahalı ya sizinkiler nekadar özele gidiyorsanız? Gelmeden battık daha detaylı var 500 600 en az diyorlar zaten her ay biz 500luk oluyoruz testler muayene falan
Bu el dopleri ile ben duyabilir miyim acaba 18+3 üm bilginiz var mıRabbim daha fazla acı yasatmasinbende ya her hafta yada en fazla haftada 2 defa gidiyorum, 3.gebeliğimi yaşıyorum, diğerlerinde de çok sık gitmiştim, artık doktor anlatmadan ultrasonu anlıyorum:)) seni çok iyi anlıyorum insanin kaybı olunca çok tedirgin oluyor, bende 2 hafta sonra el dopleri kullanıcam, canim sıkıldıkça kalp atışına bakarım artık :) insan öyle çok rahatliyor
Hamileliğin ilk basında soğuk aldım 10 gün boyunca yatıyordum ama boğazım falan değildi yani hafifti burun tıkanıklığı falan di doktorada gitmedim meyve yiyerek geçirdim bu ayın 20 sinde randevum var tahlillerime bakar inşallah bisey olmazCanım benim idrarda. Kanda enfeksiyon genelde boğaz iltihabından oluyor. Öyle birşey yaşadın mı
Bence bende bundan almalıyım biz bebeği iki ayda bir anca görebiliyoruz gittiğimizde bir yerin agriyormu falan filan gönderiyorlar hemenBu el dopleri ile ben duyabilir miyim acaba 18+3 üm bilginiz var mı
Bakarlar canım. Şikayetlerine göre bakarlar ama sen yine de idrar tahlili de iste.Hamileliğin ilk basında soğuk aldım 10 gün boyunca yatıyordum ama boğazım falan değildi yani hafifti burun tıkanıklığı falan di doktorada gitmedim meyve yiyerek geçirdim bu ayın 20 sinde randevum var tahlillerime bakar inşallah bisey olmaz
3. Aydan sonra doğum hastanesi bakıyor artık bize orda eksik olan tahlilleri isterler herhalde yinede tedbir amaclı söylerim baksınlar dediğin gibi çok sağol canım Allah razı olsun bilgilerin içinBakarlar canım. Şikayetlerine göre bakarlar ama sen yine de idrar tahlili de iste.
3. Aydan sonra doğum hastanesi bakıyor artık bize orda eksik olan tahlilleri isterler herhalde yinede tedbir amaclı söylerim baksınlar dediğin gibi çok sağol canım Allah razı olsun bilgilerin içinBakarlar canım. Şikayetlerine göre bakarlar ama sen yine de idrar tahlili de iste.
Bakmazlarsa yalan söyle3. Aydan sonra doğum hastanesi bakıyor artık bize orda eksik olan tahlilleri isterler herhalde yinede tedbir amaclı söylerim baksınlar dediğin gibi çok sağol canım Allah razı olsun bilgilerin için
Hatice Kübra tongarın kitaplarından faydalanabilirsiniz. YouTube de sohbetleri var izle bencekızlar bir de ben annelik - aile kavramı - çocuk yetiştirme konularında kitap okuyup kendimi hazırlamak istiyorum, dinen yetiştirmeyle de alakalı olabilir. öneriniz var mı
Demi öyle yapım en iyisiBakmazlarsa yalan söyleidrarımı yaparken yanmam var de
Aynen katiliyorumCanım annelik zamanla öğrenilen bi şey bekleyin derim tabi gözünüze çarpan hoş gelen bi şeyi alın ama büyük şeyleri şimdiden alıp boşuna evde de kalabalık etmeyin her gün yeni bi şey öğreniyoruz önümüzde yaklaşık 4 5 ay var gözümüze daha güzel şeyler de çarpabilir biri daha mantıklı bi şey de diyebilir o yüzden büyük şeyler için biraz bekleyin derim ve havalar ılıyınca mis gibi alışveriş yapariz soğukta onun da tadı yok
evet bir tane 3-6 iki tanede 6-9 aldım ben :)Tulumlar yazın pek kullanışlı olmaz bence hava sıcak olsa bebeler dayanamaz içinde bise rahat edemiyorlar diye düşünüyorum ☺
bende de oluyor. boyun bel ağrısı normal sanırım. magnezyum veriyolarmıs galiba, ilk gittiğimde sorucam bendeKızlar ben yine aşırı bel ağrısı çekiyorum bi kaç gündür uyutmayacak şekilde bu durumu yaşayan var mı ya yoksa ben üşütüyor muyum ondan mı ağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?