2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben ayrıntılı dan sonra almayı düşünüyorum cok heves ediyorum elime alıyorum bırakıyorum. 5. Aydan sonra alırım yavaştan
evet mantıklı aslında zaten genelde hepimizin 1-1.5 ayı kaldı ayrıntılıya. insallah hepimizinki sağlıklıdır ve yüzünü gösterir :)

Kızlar ben yine aşırı bel ağrısı çekiyorum bi kaç gündür uyutmayacak şekilde bu durumu yaşayan var mı ya yoksa ben üşütüyor muyum ondan mı ağırıyor
Ben eğilip kalkayım bi kaç kez oturduğum yerden kalkamıyorum kuyruk sokumum sanki kopuyor. Dün doktoruma söyledim hamilelik bel fıtığı olabilir çok kilo alırsan bi anda daha çok artar dedi. Artarsa beyin cerrahi ile çözeriz dedi. Ama benim ağrıyan yer direk kuyruk sokumum

Kizlar bu arada iki normal doğum yapmış bı kadın olarak kesinlikle normal doğum tavsiyemdir doğumdan yarım saat sonra sapasağlam ayaktaydim çok şükür mecbur kalmazsam asla sezeryan istemem
Aynen canim bende epidural normal dogum yapmistim kizimi cok rahat ettim ödüm kopuyor doktor sezaryen diymcek diye

Aynen canim bende epidural normal dogum yapmistim kizimi cok rahat ettim ödüm kopuyor doktor sezaryen diymcek diye
Canım bende epidural normal dogum istiyorum , hic bi zorluğu yoktu dimi yani bubsekilde doguranlar hic anlamadik cok rahatti falan diolar

bende de oluyor. boyun bel ağrısı normal sanırım. magnezyum veriyolarmıs galiba, ilk gittiğimde sorucam bende
Yaa ben geçen kendi gittiğim doktora dediğimde normaldir daha çok ağrın artacak dedi bişeyde vermedi yine desem yine de vermez kesin

Ayy benimde hem bel hem kuyruk sokumum ağırıyor zaten zayıf bişeyim ilk hamile olduğumu öğrendiğimde böyleydi geçmişti yine başladı çözümü yok mu şimdi hamilelik boyunca çekecek miyiz

Reactions: mnt
birde dört duvar arasında çocuk bakmak büyütmek çok zor eskiler anlamıyor.

Ayy benimde hem bel hem kuyruk sokumum ağırıyor zaten zayıf bişeyim ilk hamile olduğumu öğrendiğimde böyleydi geçmişti yine başladı çözümü yok mu şimdi hamilelik boyunca çekecek miyiz
magnezyum eksikliği ağrı yapabilir kemiklerde kasıklarda.o yüzden vitamin ilacı veriyor doktorlar.ben tercih etmiyorum kendi adıma ama ilk hamilelikte kullandım baya ağrıları kesmişti.

Bendede var ama sadece sabah afedersin wcden sonra oluyor

Ben zayıf değilim ama annemde fıtık var ırsi yani. Ama kilo almadım hamilelikte daha doğrusu verdiğimi yeni aldın şu an hamile kaldığım kiloya yeni çıktım. Doktorum birden kilo artışı baskıyı arttırır dedi dün. Duramayacak gibi olursan beyin cerrahiye sevk ederiz dedi.

Kizlar benim en basindan beri kuyruk sokumum ve sol kalcam agriyor. Baslarda inanilmaz can yakiyordu. D vitaminime baktilar ki 5 cikti. D vitamini aliyorum her gun. Iyiydi ama yine cogaliyor galiba bebek buyudugu icin bu agri. Artik kabullendim yapacak bisi yok bebegim saglikli olsun da ben cekerim napimboyle avutuyorum kendimi

merhaba arkadaşlar.benim mide bulantılarım geçmişti.birden şiddetle geri geldi çok üzülüyorum tüm enerjimi aldı götürdü.hiç böyle bişi olur mu acaba ya
Bende de aynı sey oldu canım bugun dehset kustum.. yenıden basladı

Reactions: mnt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…