Kızlar ben gecelerı cok sıkısmıs olarak uyanıyorum gece napcaz mecbur sıkısıyo ,saatmı kursak ondada uykumuz bolunur ,beni cok gelmeden uyandırmıyo çiiiSağol canım bende yiyorum gun de 1 tane suyunu sıkmakla uğraşmıyorum herşeyi posasiyla yemek daha faydalı kabuklarını da elimiz değiyor ya iyice yıkamak lazım ilacliyorlar ya çok tehlikeli ona dikkat ediyorum ben bide..idrar tutmak hamile bile olmasan çok tehlikeli gerçkten hele şuan hiç tutamıyorum bugün kusarken altima bile ettim hattabu arada adaşız
Ay tum halılarım kusmuk oldu benım de yetısemıyorumkı wc ye saniyede gelıverıyoAy kahlaha attim canim Allah iyiligini versin e mihamilelik bizi daha ne hallere sokacak bakalim
Canım bebekten sonra calısmayı dusunuyor musun ,ben bebegıme kendım bakayım dıyordum ama masrafları gordukce calısmak sart gibi..Biz birlikte batiyoruz
Normal kosullarda evet.Epidural bizim isteğimizle mi yapılıyor
Yİgenimin okadar cok oyuncagı var ama su şişesıne mısır doldurup sallamayı çıkan o sesi sevıyo ,dogal oyuncak yaparız:))Bide bunun oyuncak kısmı var, kızıma servet harcamishelede şuan oyuncaklar eskisinin 3 4 kati fiyatı, eğer sizde benin gibi oyuncağa çok düşkün degilseniz gerçekten fazla almayın, toplaması çok büyük dert
Kızlar üç cocugu olana erken emeklılık varmış ,duydunuz mu boyle bişey :)))Kesinlikle hem hamilelik zor geliyor hem cocuk bakması ama günümüzde evlilik yaşı çok ilerledi ve o yüzden çoğu kişi az cocuk düşünmeye başladı ve haklılar çok yorucu, maddi manevi ruhsal çok yünden etkiliyor.
Hep olumlu düşünmek lazım, evrene guzel enerjı vermek lazım ,herseyden korkar olduk,cok güldüğümüzd ay kotu bişey mi olcak diye korkar hale geldık,hıcbıseyın mutlulugunu bu yuzden tam yasayamıyoruz ,Allahım hepımıze saglıklı bebeklerımizi kucagımıza aldırsınoo valla o da güzelmiş
aynen öyle aslında olucağı varsa olur zaten ama insanın aklına bin bir türlü şey geliyo. sanki kıyafet aldık diye bişey olucak ama içim rahat etmiyo. arkadasım var 6 hafta var aramızda beşiğini bile almış. öyle mi olmak lazım emin olamıyorum
Düşük sebeplerın neydı canım pıhtılasma mı ? Şuan iğne kullanıyormusunİki düşükden sonra korkmuyorum desem yalan olur ikiside 8. Haftalardaydi ama yine de tedirginim bazıları öğrendiği ilk gün gidip biseyler alıyorlar . Nasip meselesi inşallah rabbim kucagimizi doldurur mis kokulularlaeğer nasibimizde yoksa son ana kadar beklese bile alacak nefesi yoksa yine de olmaz
Tüp mü canım benim tüpIlk çocuğum 39 yaşındayım ve cook uzun uğraşlar sonucu kucağımiza da alırız inşallah
inşallah üşütmedir ve iyileşince geçer perişanımBende de aynı sey oldu canım bugun dehset kustum.. yenıden basladı
Ben saat 11 12 gibi yatıyorum 10 gibi sıvı tüketimini bırakıyorum 10a kadar 2.5 lt su içiyorum. Sonra gece 1 kere 3 ila 5 arası kalkıyorum başka kalkmıyorumKızlar ben gecelerı cok sıkısmıs olarak uyanıyorum gece napcaz mecbur sıkısıyo ,saatmı kursak ondada uykumuz bolunur ,beni cok gelmeden uyandırmıyo çiii
Bu sefer gidince yine şansımı denim bakalım vercek mibilemiyorum ki canım aslında vermesi lazım aşırı boyuttaysa ağrın. yinede doktorun daha iyi bilir tabi
Bana decavitten başka bişey vermedi mecburda o doktora gidiyom valla bedenim hepsi ağırıyor normaldir diyormagnezyum eksikliği ağrı yapabilir kemiklerde kasıklarda.o yüzden vitamin ilacı veriyor doktorlar.ben tercih etmiyorum kendi adıma ama ilk hamilelikte kullandım baya ağrıları kesmişti.
Normal dogum için nelere dıkkat etmelıyız? Pilates nefes alma teknikleri yoga yuruyus ? Neler onerırsınız?benim işim hep oturarak korkuyorum..Kizlar bu arada iki normal doğum yapmış bı kadın olarak kesinlikle normal doğum tavsiyemdir doğumdan yarım saat sonra sapasağlam ayaktaydim çok şükürmecbur kalmazsam asla sezeryan istemem
Bende bu sabah yine kustum ilk üç ayda yaşadıklarım geri geldi demekki normal canım inşallah bi kaç güne bu da tamamen geçermerhaba arkadaşlar.benim mide bulantılarım geçmişti.birden şiddetle geri geldi çok üzülüyorum tüm enerjimi aldı götürdü.hiç böyle bişi olur mu acaba ya
Bende kontrole gidince doktorla konuşayım tekrardan dikkate alır mı bakalımBen zayıf değilim ama annemde fıtık var ırsi yani. Ama kilo almadım hamilelikte daha doğrusu verdiğimi yeni aldın şu an hamile kaldığım kiloya yeni çıktım. Doktorum birden kilo artışı baskıyı arttırır dedi dün. Duramayacak gibi olursan beyin cerrahiye sevk ederiz dedi.
Benim de sag kasıgım acayıp agrıyor ıkı gundur neden bılemedımKızlar ben yine aşırı bel ağrısı çekiyorum bi kaç gündür uyutmayacak şekilde bu durumu yaşayan var mı ya yoksa ben üşütüyor muyum ondan mı ağırıyor
Aynen oyle valla kesinlikle hic birsey hissetmiyosun sadece o ani doya doya yasiyosun tamamen bilincin yerinde ve her ani yasiyosun bence cok cok guzel birsey
Dogumda bebegi bana direk gostermediler direk gogsume yatirdilar bi kac dakikaligina hatta oda uzerime isemistibebegi ilk sana gosterdıkleri an benım hastane bu anı fotograflamıyormus buarada ☹sizlerın nasıl sordunuz mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?