2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar ben gecelerı cok sıkısmıs olarak uyanıyorum gece napcaz mecbur sıkısıyo ,saatmı kursak ondada uykumuz bolunur ,beni cok gelmeden uyandırmıyo çiii

Yİgenimin okadar cok oyuncagı var ama su şişesıne mısır doldurup sallamayı çıkan o sesi sevıyo ,dogal oyuncak yaparız:))

Kızlar üç cocugu olana erken emeklılık varmış ,duydunuz mu boyle bişey :)))

Hep olumlu düşünmek lazım, evrene guzel enerjı vermek lazım ,herseyden korkar olduk,cok güldüğümüzd ay kotu bişey mi olcak diye korkar hale geldık,hıcbıseyın mutlulugunu bu yuzden tam yasayamıyoruz ,Allahım hepımıze saglıklı bebeklerımizi kucagımıza aldırsın

Düşük sebeplerın neydı canım pıhtılasma mı ? Şuan iğne kullanıyormusun

Kızlar ben gecelerı cok sıkısmıs olarak uyanıyorum gece napcaz mecbur sıkısıyo ,saatmı kursak ondada uykumuz bolunur ,beni cok gelmeden uyandırmıyo çiii
Ben saat 11 12 gibi yatıyorum 10 gibi sıvı tüketimini bırakıyorum 10a kadar 2.5 lt su içiyorum. Sonra gece 1 kere 3 ila 5 arası kalkıyorum başka kalkmıyorum

magnezyum eksikliği ağrı yapabilir kemiklerde kasıklarda.o yüzden vitamin ilacı veriyor doktorlar.ben tercih etmiyorum kendi adıma ama ilk hamilelikte kullandım baya ağrıları kesmişti.
Bana decavitten başka bişey vermedi mecburda o doktora gidiyom valla bedenim hepsi ağırıyor normaldir diyor

Kizlar bu arada iki normal doğum yapmış bı kadın olarak kesinlikle normal doğum tavsiyemdir doğumdan yarım saat sonra sapasağlam ayaktaydim çok şükür mecbur kalmazsam asla sezeryan istemem
Normal dogum için nelere dıkkat etmelıyız? Pilates nefes alma teknikleri yoga yuruyus ? Neler onerırsınız?benim işim hep oturarak korkuyorum..

merhaba arkadaşlar.benim mide bulantılarım geçmişti.birden şiddetle geri geldi çok üzülüyorum tüm enerjimi aldı götürdü.hiç böyle bişi olur mu acaba ya
Bende bu sabah yine kustum ilk üç ayda yaşadıklarım geri geldi demekki normal canım inşallah bi kaç güne bu da tamamen geçer

Bende kontrole gidince doktorla konuşayım tekrardan dikkate alır mı bakalım

Aynen oyle valla kesinlikle hic birsey hissetmiyosun sadece o ani doya doya yasiyosun tamamen bilincin yerinde ve her ani yasiyosun bence cok cok guzel birsey
bebegi ilk sana gosterdıkleri an benım hastane bu anı fotograflamıyormus buarada sizlerın nasıl sordunuz mu ?

bebegi ilk sana gosterdıkleri an benım hastane bu anı fotograflamıyormus buarada ☹sizlerın nasıl sordunuz mu ?
Dogumda bebegi bana direk gostermediler direk gogsume yatirdilar bi kac dakikaligina hatta oda uzerime isemisti . Hastaneyle tam bu konulari konusmadik ama sanirim VIP paketinde dogumhanede fotografci olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…