2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İdrarını gece tuttuğun için böbrek ağrısı olabilir seninki bence doktorunla konuş randevu da
Aaa aslında çok sık wc ye giderim çünkü ameliyat oldum 2 kere idrar torbadından bu sabahta ve şuanda hafiften agrıyor ama kesin sorucam çok sagol cnm

Normal dogum için nelere dıkkat etmelıyız? Pilates nefes alma teknikleri yoga yuruyus ? Neler onerırsınız?benim işim hep oturarak korkuyorum..
Yürüyüş en güzel egzersiz ve hareket etmek tabiki platesden korkarım hamileyken düşerim diye ama nefes egzersizleri de önemli son haftalarda izin alırsan yürüyüş falan faydası olur bence canım

Canım bebekten sonra calısmayı dusunuyor musun ,ben bebegıme kendım bakayım dıyordum ama masrafları gordukce calısmak sart gibi..
Analık iznim ve yıllık iznimi kullanmak ilk hedefim sonra da 1 yaşına kadar kendim bakarım diye düşünüyorum yani 6 7 ay ücretsiz izin kullanırım annem kabul ederse ona emanet edip ise giderim ama annem dışında başkasını asla düşünmüyorum

Aslında benim sigortamda yeni uygulama yaptırdıktan sonra 1 kere regl olsan yetiyor, sigorta Her şeyi karşılıyor. Yeni bir hastane temiz güzel kalabalık degil, gittiğim doktor iyi bakalım inşallah böyle devam eder :) evt özellikle ilk sene bebeği sürekli doktora getirmek gerekiyor, aylık kontroller oluyor, o mantıklı bir şey, hatta anne olmadan sadece çocuğu sigorta yapanlarda var ama bebeklerde yapılıyor mu bilmiyorum.

Bu el dopleri ile ben duyabilir miyim acaba 18+3 üm bilginiz var mı
Evet duyarsınız mutlaka, 3.5 aydan sonra rahat duyulmaya başlıyor, benim ablam doktor ben ondan alıyorum hamileliklerde, onda olmasa kendim alırdım kesin, çok büyük rahatlık çünkü bundan sonra hareketlenmeler başlıyor ve az hareket hissetmeyince şüphe duymaya başlıyorsun hemen kontrol edebiliyorsun. Icini rahatlatmak icin birebir

birde dört duvar arasında çocuk bakmak büyütmek çok zor eskiler anlamıyor.
Evt çok zor gerçekten ama eğer o eskiler o çocuğun yanında biraz yaşıyorlarsa anlıyorlar, kendileri bizim zamanımızda çocuklar böyle değildi diyorlar. Herkes zamanına gore artık hareket edicek napalim.

Yİgenimin okadar cok oyuncagı var ama su şişesıne mısır doldurup sallamayı çıkan o sesi sevıyo ,dogal oyuncak yaparız:))
Evet en güzeli, çoğu oyuncağı ben kendim almıştım kızım daha küçükken bi isteği yokken, hep benim kendi oyuncak sevdam yüzünden çok güzeller ama dağılınca toplaması zor, az eşya az iş gerçekten

Bence bişeyler almak için çok çok erken sonuçta bunlar haziran bebeleri o zamana kadar mevsimine göre elbiseler falan çıkcak ☺
Eskiden belli zamanlarda indirim olurdu, şimdi herşeyi bahane edip sürekli indirim yapıyorlar o yüzden cidden çok beğenilen şeyler dışında fazla bişey almamak lazım, birde özellikle kiz çocuklar için elbise 1 yasa kadar hiç kullanışlı olmuyor, aklıma gelmişken soyliyim, kiz annelerine

kızlar bir de ben annelik - aile kavramı - çocuk yetiştirme konularında kitap okuyup kendimi hazırlamak istiyorum, dinen yetiştirmeyle de alakalı olabilir. öneriniz var mı
Hatice kübra tongarin kitaplarını inceleyebilirsin. Yararları yönleri var :)

Evet canım kampanya oluyormuş anne bebek yaptırmak daha mantıklı dediler allah izin verirse öyle yaptırcam bende gidiyorum doktora çocukta gidicek her ay falan daha hesaplı olur en azından.

Kizlar bu arada iki normal doğum yapmış bı kadın olarak kesinlikle normal doğum tavsiyemdir doğumdan yarım saat sonra sapasağlam ayaktaydim çok şükür mecbur kalmazsam asla sezeryan istemem
Tüm hamilelik sürecim boyunca en kolay şey doğumdu bencede :) Rabbim herkese kolay doğum yaşatsın

Bence bende bundan almalıyım biz bebeği iki ayda bir anca görebiliyoruz gittiğimizde bir yerin agriyormu falan filan gönderiyorlar hemen
Özellikle fazla doktora gidemeyenler için çok iyi bir seçenek, Allah korusun ilerleyen zamanlarda özellikle kordon dolanması gibi şeylerde yasanabiliyor, bebeğin hareketleri azalıyor, kalp atisi azalıyor, insanin kendinin takip edebilmesi iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…