2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Normal dogum için nelere dıkkat etmelıyız? Pilates nefes alma teknikleri yoga yuruyus ? Neler onerırsınız?benim işim hep oturarak korkuyorum..
Ben tüm hamilelegim boyunca yattım, yinede rahat bir şekilde normal doğum yaptim ama tabi sağlık sorunu olmayanlar için en çok önerilen şey yürüyüş ve nefes teknikleri diyebilirim doğum anında şancı gelince ıkınmak yerine insanların çoğu bağırdığı için doğum zorlaşıyor, şancı gelince ıkınmak gerekir akıldan çıkarmamak gerekir

Bebegin kalp atışını dinleyebileceğin bir alet, steteskop mantığı gibi ama dijital bişey, internette farkli cesitleri var, çok işe yarıyor kesinlikle
evet hatırladım sen söyleyince ilk gebeligim de sağlık ocağında hemşire dinlemiştı kalp atısını ama ben almam bi sorun fark edersem sağlık ocağı hemen kapımda gider baktiririm ama sağlık ocağı yakın olmayanlar yada devamlı hastaneye gidemeyenler için mantıklı alınması gerekebilir yani

Ben epidural yaptım ama bende tutmadı, normal sancıyı yine cektim ama yine tutsada tutmasada isterim.
ben iki tane normal doğum yaptım aslında dogumlarimda çabuk gerçekleşiyor ama o sancıları göze alamıyorum şimdiden korku sardı bende epidural yapmayı düşünüyorum inşallah kolay olur dogumlarimiz

Kızlar ben yine aşırı bel ağrısı çekiyorum bi kaç gündür uyutmayacak şekilde bu durumu yaşayan var mı ya yoksa ben üşütüyor muyum ondan mı ağırıyor

Benimde 1 haftadır uyutmuyor. Nefes aldıkça batıyor. Bel düzleşmem vardı normalde bu agrı o agrı. Kuyruk sokumu bebek buyuyor ondam diyorum. Ama düzleşme agrısı mahvediyor yastıkla yatıyorum. Yürümüyorum bayadır 2 haftadır hemen hemen. Yoksa gunluk yürüyüşümğ yapıyordum. Cok iyi geliyordu güzel uyuyordum yok şimdi. Gece 4 te uyandım oturdum kaldım uyku falan gitmiş. Daha karnım cıkmadı bi kendine gel diyorum magnezyum da içiyorum 4 gundur belime etki etmio ama bacak agrımı kalça kemiği agrımı aldı sanki.

Evet senin için çok gerekli değil:) ben daha önce riskli gebelik yaşadığım için 2 defa alışkanlık oldu Yoksa için rahat etmiyor :)

ben iki tane normal doğum yaptım aslında dogumlarimda çabuk gerçekleşiyor ama o sancıları göze alamıyorum şimdiden korku sardı bende epidural yapmayı düşünüyorum inşallah kolay olur dogumlarimiz
Evet sanci cidden zor ama geçince, doğum olunca o rahatlık super hakkımızda hayırlısı olsun diyelim

Merhaba kizlar benımde sol kalcamda bele yukarı dogru agrı var geceleri uykuda gırıyor ozellıkle. Cunku bel fıtıgı vardı ve cok rahattım lakın hamılelıkte rahatsız eder demıslerdı hakikaten basladı. Cunku uykuda ozellıkle hareketsiz kaldığımız için kan hareket etmiyor ve ayak kalca bel agrı yapıyor e birde kilo aldınmı vay haline ben zaten 8kılo aldım artık ne olacak bılmıyorum. Bıraz daha dikkat ediyorum artık. Ve bu yuzden sanırım sezeryan olurum ben ıkınmak demek normal demek benim ikiye ayrılmam gıbı bırsey olur baskı oluşur Dr la dogum zamanı konuşucam muhtemel sezeryan diyecek.
Hayırlısı inşallah. Fazla agrılar cogalmasında yeterli. Kuyruk kemıgım bıle agrıyor orda sorun yok oysa. Genişlıyoruz ya ondan ötürü sanırım. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Ya bende de kaç gündür var o ağrı belin daha aşağısı kötü bişeymiymiş geçer diye bekliyorum ama.

Bakalım benim cinsiyet henüz belli değil ama insan kız çocuklarının elbiselerine dayanamıyor ki çokk tatlişler hepsi aynen fazla almamak lazım

Şu magnezyum hangisini kullanıyorsun canım bende yazdırayım sağlık ocağında kendime çünkü aynı dertten bende yanıyorum benimde öyle gözlerim kapalı kulaklarım hep açık hadi dal uykuya diyip duruyorum kendime

Maşallah canım iyi kilo almışsın ben 50 iydim sanırım daha da aşağıya düştüm alamıyorum kilo iştah sıfır demekki bel bacak ağrısı normaldir sadece ben yaşamıyormuşum hamilelikte olan bişey başa gelen çekilir ne yapalım

Bende belim karnım ağrıyo demiştim doktoruma süt için kuruyemiş özellikle badem ye dedi magnezyum açısından ilaç vermedi yani
Demekki hamilelikte normal benim iki gündür başladı doğuma kadar devam etmese ağrı bari insan bi iş falan da yapamıyor ya evi temizleyene kadar canım çıkıyor Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…