Ben epidural yaptım ama bende tutmadı, normal sancıyı yine cektim ama yine tutsada tutmasada isterim.Canım bende epidural normal dogum istiyorum , hic bi zorluğu yoktu dimi yani bubsekilde doguranlar hic anlamadik cok rahatti falan diolar
Ben tüm hamilelegim boyunca yattım, yinede rahat bir şekilde normal doğum yaptim ama tabi sağlık sorunu olmayanlar için en çok önerilen şey yürüyüş ve nefes teknikleri diyebilirimNormal dogum için nelere dıkkat etmelıyız? Pilates nefes alma teknikleri yoga yuruyus ? Neler onerırsınız?benim işim hep oturarak korkuyorum..
evet hatırladım sen söyleyince ilk gebeligim de sağlık ocağında hemşire dinlemiştı kalp atısını ama ben almam bi sorun fark edersem sağlık ocağı hemen kapımda gider baktiririm ama sağlık ocağı yakın olmayanlar yada devamlı hastaneye gidemeyenler için mantıklı alınması gerekebilir yaniBebegin kalp atışını dinleyebileceğin bir alet, steteskop mantığı gibi ama dijital bişey, internette farkli cesitleri var, çok işe yarıyor kesinlikle
Belki ilerleyen zamanlarda olabilir ama şimdi zor.Steteskop ile duyulurmuki kızlar?
ben iki tane normal doğum yaptım aslında dogumlarimda çabuk gerçekleşiyor ama o sancıları göze alamıyorum şimdiden korku sardı bende epidural yapmayı düşünüyorum inşallah kolay olur dogumlarimizBen epidural yaptım ama bende tutmadı, normal sancıyı yine cektim ama yine tutsada tutmasada isterim.
Tabi onlar baya uygun oluyor 1.000 tl civarıydı ben sorduğumda kızım için.Evet canım kampanya oluyormuş anne bebek yaptırmak daha mantıklı dediler allah izin verirse öyle yaptırcam bende gidiyorum doktora çocukta gidicek her ay falan daha hesaplı olur en azından.
Kızlar ben yine aşırı bel ağrısı çekiyorum bi kaç gündür uyutmayacak şekilde bu durumu yaşayan var mı ya yoksa ben üşütüyor muyum ondan mı ağırıyor
Evet senin için çok gerekli değil:) ben daha önce riskli gebelik yaşadığım için 2 defa alışkanlık oldu Yoksa için rahat etmiyor :)evet hatırladım sen söyleyince ilk gebeligim de sağlık ocağında hemşire dinlemiştı kalp atısını ama ben almam bi sorun fark edersem sağlık ocağı hemen kapımda gider baktiririm ama sağlık ocağı yakın olmayanlar yada devamlı hastaneye gidemeyenler için mantıklı alınması gerekebilir yani
Evet sanci cidden zor ama geçince, doğum olunca o rahatlık superben iki tane normal doğum yaptım aslında dogumlarimda çabuk gerçekleşiyor ama o sancıları göze alamıyorum şimdiden korku sardı bende epidural yapmayı düşünüyorum inşallah kolay olur dogumlarimiz
aminn hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallahEvet sanci cidden zor ama geçince, doğum olunca o rahatlık superhakkımızda hayırlısı olsun diyelim
Ya bende de kaç gündür var o ağrı belin daha aşağısı kötü bişeymiymiş geçer diye bekliyorum ama.Ben eğilip kalkayım bi kaç kez oturduğum yerden kalkamıyorum kuyruk sokumum sanki kopuyor. Dün doktoruma söyledim hamilelik bel fıtığı olabilir çok kilo alırsan bi anda daha çok artar dedi. Artarsa beyin cerrahi ile çözeriz dedi. Ama benim ağrıyan yer direk kuyruk sokumum
Bende belim karnım ağrıyo demiştim doktoruma süt için kuruyemiş özellikle badem ye dedi magnezyum açısından ilaç vermedi yaniBende kontrole gidince doktorla konuşayım tekrardan dikkate alır mı bakalım
Doguma kadar devammı canım ,kan pıhtılasması nedenıyle dusukler 12 haftadan once mı oluyor,sonrasındada olabılır demi?Evet canım pihtilasma ikinci düşük de iğne ye rağmen kalbi durdu hergun oksapar corasprin kullanıyorum
Bakalım benim cinsiyet henüz belli değil ama insan kız çocuklarının elbiselerine dayanamıyor ki çokk tatlişler hepsiEskiden belli zamanlarda indirim olurdu, şimdi herşeyi bahane edip sürekli indirim yapıyorlar o yüzden cidden çok beğenilen şeyler dışında fazla bişey almamak lazım, birde özellikle kiz çocuklar için elbise 1 yasa kadar hiç kullanışlı olmuyor, aklıma gelmişken soyliyim, kiz annelerine
Şu magnezyum hangisini kullanıyorsun canım bende yazdırayım sağlık ocağında kendime çünkü aynı dertten bende yanıyorum benimde öyle gözlerim kapalı kulaklarım hep açık hadi dal uykuya diyip duruyorum kendimeBenimde 1 haftadır uyutmuyor. Nefes aldıkça batıyor. Bel düzleşmem vardı normalde bu agrı o agrı. Kuyruk sokumu bebek buyuyor ondam diyorum. Ama düzleşme agrısı mahvediyor yastıkla yatıyorum. Yürümüyorum bayadır 2 haftadır hemen hemen. Yoksa gunluk yürüyüşümğ yapıyordum. Cok iyi geliyordu güzel uyuyordum yok şimdi. Gece 4 te uyandım oturdum kaldım uyku falan gitmiş. Daha karnım cıkmadı bi kendine gel diyorum ☺ magnezyum da içiyorum 4 gundur belime etki etmio ama bacak agrımı kalça kemiği agrımı aldı sanki.
Maşallah canım iyi kilo almışsın ben 50 iydim sanırım daha da aşağıya düştüm alamıyorum kilo iştah sıfır demekki bel bacak ağrısı normaldir sadece ben yaşamıyormuşum hamilelikte olan bişey başa gelen çekilir ne yapalımMerhaba kizlar benımde sol kalcamda bele yukarı dogru agrı var geceleri uykuda gırıyor ozellıkle. Cunku bel fıtıgı vardı ve cok rahattım lakın hamılelıkte rahatsız eder demıslerdı hakikaten basladı. Cunku uykuda ozellıkle hareketsiz kaldığımız için kan hareket etmiyor ve ayak kalca bel agrı yapıyor e birde kilo aldınmı vay haline ben zaten 8kılo aldım artık ne olacak bılmıyorum. Bıraz daha dikkat ediyorum artık. Ve bu yuzden sanırım sezeryan olurum ben ıkınmak demek normal demek benim ikiye ayrılmam gıbı bırsey olur baskı oluşur Dr la dogum zamanı konuşucam muhtemel sezeryan diyecek.
Hayırlısı inşallah. Fazla agrılar cogalmasında yeterli. Kuyruk kemıgım bıle agrıyor orda sorun yok oysa. Genişlıyoruz ya ondan ötürü sanırım.Allah yar ve yardımcımız olsun.
Demekki hamilelikte normal benim iki gündür başladı doğuma kadar devam etmese ağrı bari insan bi iş falan da yapamıyor ya evi temizleyene kadar canım çıkıyor Allah yardımcımız olsun ne diyeyimBende belim karnım ağrıyo demiştim doktoruma süt için kuruyemiş özellikle badem ye dedi magnezyum açısından ilaç vermedi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?