2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bakalım benim cinsiyet henüz belli değil ama insan kız çocuklarının elbiselerine dayanamıyor ki çokk tatlişler hepsi ☺aynen fazla almamak lazım
Benim 1 kız var yıne kız geliyor inşallah ama kesinlikle elbiseler çok güzeller ve kızımda tam elbise düşkünü ama işte ayaklaninca güzel duruyor, Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

Demekki hamilelikte normal benim iki gündür başladı doğuma kadar devam etmese ağrı bari insan bi iş falan da yapamıyor ya evi temizleyene kadar canım çıkıyor Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
Mecbur kalınca herşeyi yapıyorum canım inan yataktan kalkıyorum her yerim ağrıyo ama yinede iş başa düştü mü yapıyorum

Evet aldım 3ayda ve biraz yavasladım oysa hep aynı ogun vakti yerım her zaman aynı ama bu ara Kılo alımım durdu sanki 8de kaldım fazlasıdaa zarar zaten bebegım alsın da inşaallah bı sekılde dayanacagım.

Aminn hepimiz için inşallah canım maşallah Rabbim rızçelerini sana bağışlasın

Aynen bebek sağlıklı bi şekilde aslında zaten kilolar doğumdan sonra gidiciler

Benim mecbur sezaryen olcak halbuki çok isterdim normal doğumu. Rahim ameliyatı olduğum için tüp bebek doktorum asla izin vermedi.

Son adet tarihim 14 eylülde oldu Şeker konusu annem tarafın da çok ama benim hep düşük çıkıyor şeker düşmesi çok yaşıyorum şeker yüklemesi hiç içime sinmiyor ama doktor isterse yaptırırım

bazen ileri bazen geri

merak etmeyin o bir ileri bir geri cikar her bebegin gelisimi farkli oluyor bazi haftalarda buyume yavasliyor 8 ay civari normal seviyeye gelir benimde ilk gebeligimde 10 gun ilerde cikardi ilk aylarda sonradan normale dondu
Insallah cnm okula giden çocuğum var tatil olsa iyi olur trabzondayım giresunda doğum yapmak istiyorum kayinvalidem orda o konudan zamanın da doğar dediğin gibi olur inşallah

Abov antibiyotik verebilirdi yazık ya emin olmak gerek neye inanıcagımızı şaşırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…