Benim 1 kız var yıne kız geliyor inşallah ama kesinlikle elbiseler çok güzeller ve kızımda tam elbise düşkünüBakalım benim cinsiyet henüz belli değil ama insan kız çocuklarının elbiselerine dayanamıyor ki çokk tatlişler hepsi ☺aynen fazla almamak lazım
Mecbur kalınca herşeyi yapıyorum canım inan yataktan kalkıyorum her yerim ağrıyo ama yinede iş başa düştü mü yapıyorumDemekki hamilelikte normal benim iki gündür başladı doğuma kadar devam etmese ağrı bari insan bi iş falan da yapamıyor ya evi temizleyene kadar canım çıkıyor Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
Merhaba ben de seninle normalmdoğum konusunda aynı fikirdeyim heleki dr da iyiyse hiç doğum yapmış gibi bile olmuyosunuzLiseaşkı erken evlendik hemen oğlum oldu vize final kucağımda bebebkle giderdim bahçede bakarlardi kardeslerim
Evet aldım 3ayda ve biraz yavasladım oysa hep aynı ogun vakti yerım her zaman aynı ama bu ara Kılo alımım durdu sanki 8de kaldım fazlasıdaa zarar zaten bebegım alsın da inşaallah bı sekılde dayanacagım.Maşallah canım iyi kilo almışsın ben 50 iydim sanırım daha da aşağıya düştüm alamıyorum kilo iştah sıfır demekki bel bacak ağrısı normaldir sadece ben yaşamıyormuşum hamilelikte olan bişey başa gelen çekilir ne yapalım ☺☺
galiba ben daha fazlasını hissediyorum resme n tekme atiyorKızlar ben artık bebişin kıpırtılarını hissediyorum ya dün akşam oturuyodum yerinden zıpladım nerdeysegece sabah falan da aynı şekilde balık yüzüyor sanki var mı benim gibi hisseden
Ama olan herkes sonradan bel agrisindan şikayetçi ben ondan korkuyorum açıkçasıAynen oyle valla kesinlikle hic birsey hissetmiyosun sadece o ani doya doya yasiyosun tamamen bilincin yerinde ve her ani yasiyosun bence cok cok guzel birsey
Aminn hepimiz için inşallah canım maşallah Rabbim rızçelerini sana bağışlasınBenim 1 kız var yıne kız geliyor inşallah ama kesinlikle elbiseler çok güzeller ve kızımda tam elbise düşkünüama işte ayaklaninca güzel duruyor, Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah
Aynen canım bende öyleyim malesef yardım edende olmayınca iş başa düşüyorMecbur kalınca herşeyi yapıyorum canım inan yataktan kalkıyorum her yerim ağrıyo ama yinede iş başa düştü mü yapıyorum
Aynen bebek sağlıklı bi şekilde aslında zaten kilolar doğumdan sonra gidicilerEvet aldım 3ayda ve biraz yavasladım oysa hep aynı ogun vakti yerım her zaman aynı ama bu ara Kılo alımım durdu sanki 8de kaldım fazlasıdaa zarar zaten bebegım alsın da inşaallah bı sekılde dayanacagım.
Sizin ikinci galiba demi ben şuan 17+3 ama erken mi hissediyorum bilmiyorumgaliba ben daha fazlasını hissediyorum resme n tekme atiyor
Amin cumlemizinkini insallahAminn hepimiz için inşallah canım maşallah Rabbim rızçelerini sana bağışlasın
yok benim üçüncüSizin ikinci galiba demi ben şuan 17+3 ama erken mi hissediyorum bilmiyorum
sizin ilkmiydiSizin ikinci galiba demi ben şuan 17+3 ama erken mi hissediyorum bilmiyorum
Son adet tarihim 14 eylülde oldu Şeker konusu annem tarafın da çok ama benim hep düşük çıkıyor şeker düşmesi çok yaşıyorum şeker yüklemesi hiç içime sinmiyor ama doktor isterse yaptırırımSeninle aramızda 1 hafta var tam ben 15+5 im, seninde 16+5 olmak gerekmiyormu bugün2 haftaya kadar normal diyorlar genelde ama özellikle çok ilerden giden bebeklerde mutlaka şeker yüklemesi istiyorlar çünkü annedeki şeker bebeğin organlarının sağlıksız bir şekilde fazla büyümesine neden oluyor.
Insallah cnm okula giden çocuğum var tatil olsa iyi olur trabzondayım giresunda doğum yapmak istiyorum kayinvalidem orda o konudan zamanın da doğar dediğin gibi olur inşallahbazen ileri bazen geri
merak etmeyin o bir ileri bir geri cikar her bebegin gelisimi farkli oluyor bazi haftalarda buyume yavasliyor 8 ay civari normal seviyeye gelir benimde ilk gebeligimde 10 gun ilerde cikardi ilk aylarda sonradan normale dondu
ben 2-3 haftadır hissediyorum. doktor yağ dokusu olmadığında daha kolay hissediliyor dediSizin ikinci galiba demi ben şuan 17+3 ama erken mi hissediyorum bilmiyorum
Abov antibiyotik verebilirdi yazık ya emin olmak gerek neye inanıcagımızı şaşırdıkKızlar enfeksiyon var diye deli oldum. Ne kadar üzüldüm sağlık ocağındaki test ile doktoruma gittim doktorum test tuhaf dedi lökosit 14 epitel 50 idi. Yenileyelim dedi. Yeniledik lökosit 0sağlık ocaklarının kaplarına sakın güvenmeyin. Ben de yanma yok birşey yoktu. Şaşırmıştım.
Söylemedi cnm bende merak ettim yanlız ölçüm yaparken küçük değildi başını ayaklarini farklı ölçtü büyümüş sanırımBoyu ve kilosu ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?