Sorma üstelik herşey sıfır hiç enfeksiyon yok. Ya bende böbrek taşı sorunu var dedim herhalde taş yine enfeksiyon yaptı. Sancısı tutarsa ya doğumu tetiklerse diye 2 gün kendimi yedimAbov antibiyotik verebilirdi yazık ya emin olmak gerek neye inanıcagımızı şaşırdık
Yaa ondan daha net hissediyorsunuzyok benim üçüncü
Benim ilk evetsizin ilkmiydi
Hadi ya bende hep 20 haftada hissediliyor diye bildiğim için yadırgadım birazben 2-3 haftadır hissediyorum. doktor yağ dokusu olmadığında daha kolay hissediliyor dedi
Benimde 18 eylül aramızda 4 gün var ben bugün 15+6 yim. Seninde eğer doktor sat tarihini degistirmediyse 16+3 olman gerekiyor o zaman, acaba alttaki hamilelik günlüğüne mi yanlış yazdınSon adet tarihim 14 eylülde oldu Şeker konusu annem tarafın da çok ama benim hep düşük çıkıyor şeker düşmesi çok yaşıyorum şeker yüklemesi hiç içime sinmiyor ama doktor isterse yaptırırım
Bende sımdı onu gordum bende 15 eylul sat. Fazla fark var aramızda Y Yazgele ile dedım. Bende sata gore 16+2yim ama Dr um a gore sanırım 15+6 yım. Yanı ondan bısey olmaz dedı de degısır demıstı takmıyorum onemli olan saglıklı olması bu kdr fark ileri geri bırsey olmaz demıstı. Simdı farkettım satı görünce.Benimde 18 eylül aramızda 4 gün var ben bugün 15+6 yim. Seninde eğer doktor sat tarihini degistirmediyse 16+3 olman gerekiyor o zaman, acaba alttaki hamilelik günlüğüne mi yanlış yazdınaçıkçası doktorlar da çok farklı görüşte bugün a diyip yarın b diyebiliyorlar, kafalar çok karışabiliyor, yinede doktoru dinlemek gerek bazen.
ben ilk gebeligim de 18 haftalikken net hissediyordumBenim ilk evet
O zaman hissetmem normal demekkiben ilk gebeligim de 18 haftalikken net hissediyordum
Ilk gittiğimde 1 hafta ileri diye hamile günlüğünü öne aldım o yüzden öyle doktor hatta sektere sordu satı bidaha söyle diye niye ilerde dedi şaşırdı bebeğin oynamadıgı söyleyince 16 haftalık bebek oynamaz dedi bi baktı 17+6 cıktı bugünde 18 hafta oldum bence Ultrasyon dan kaynaklı desem 2 yere gidiyorum ikisindede bu şekilde çıkıyor allah hayra çıkarsın insallahBenimde 18 eylül aramızda 4 gün var ben bugün 15+6 yim. Seninde eğer doktor sat tarihini degistirmediyse 16+3 olman gerekiyor o zaman, acaba alttaki hamilelik günlüğüne mi yanlış yazdınaçıkçası doktorlar da çok farklı görüşte bugün a diyip yarın b diyebiliyorlar, kafalar çok karışabiliyor, yinede doktoru dinlemek gerek bazen.
aynen canımO zaman hissetmem normal demekki
4 aylık derken bianda soranlara 4.5 demeye başladım bende şaşırdım sağlıklı olsunda inşallah birde adetim 34 35 günde bir oluyodum geç döllenme olması gerekirkenBende sımdı onu gordum bende 15 eylul sat. Fazla fark var aramızda Y Yazgele ile dedım. Bende sata gore 16+2yim ama Dr um a gore sanırım 15+6 yım. Yanı ondan bısey olmaz dedı de degısır demıstı takmıyorum onemli olan saglıklı olması bu kdr fark ileri geri bırsey olmaz demıstı. Simdı farkettım satı görünce.
Birde alttaki program aslında 15+0 15+6 16.hafta demek. 16+0 16+6 17. Hafta demek program dırek Oyle kabul ediyor bence. Biz daha aralardayken bıle.
Bende hissediyorum garip garip dokunuo gidio sankiSizin ikinci galiba demi ben şuan 17+3 ama erken mi hissediyorum bilmiyorum
Evet başka gebelik programlarıda öyle 15. Olunca 16.hafta diyor ama arkadaş tarihi yanlış girmiş herhalde, ben beklenen doğum tarihine bakarak hesaplıyorum kendiminkini gore :))Bende sımdı onu gordum bende 15 eylul sat. Fazla fark var aramızda Y Yazgele ile dedım. Bende sata gore 16+2yim ama Dr um a gore sanırım 15+6 yım. Yanı ondan bısey olmaz dedı de degısır demıstı takmıyorum onemli olan saglıklı olması bu kdr fark ileri geri bırsey olmaz demıstı. Simdı farkettım satı görünce.
Birde alttaki program aslında 15+0 15+6 16.hafta demek. 16+0 16+6 17. Hafta demek program dırek Oyle kabul ediyor bence. Biz daha aralardayken bıle.
Belkide erken dollenme olmustur ve ailecek yada eşiniz boylu gelişkin ise bebekte öyle devam edebilir. Bende ilk doktora gittiğimde 6 gün öndeydi, doktor 1 haftaya kadar değişikliklerde sat tarihini degistirmiyorum dedi öyle kaldı benimkide. Genelde hep önde çıkıyor ama yumurtlama takibi yaptığım için erken dollendigini biliyorum ben mesela :) diğer 2 gebeligimde birinde 5 gün birinde 10 gün sayı değiştirmişti geç döllenme diye.Ilk gittiğimde 1 hafta ileri diye hamile günlüğünü öne aldım o yüzden öyle doktor hatta sektere sordu satı bidaha söyle diye niye ilerde dedi şaşırdı bebeğin oynamadıgı söyleyince 16 haftalık bebek oynamaz dedi bi baktı 17+6 cıktı bugünde 18 hafta oldum bence Ultrasyon dan kaynaklı desem 2 yere gidiyorum ikisindede bu şekilde çıkıyor allah hayra çıkarsın insallah
aynen benden 1 gün sonra regl olmus ama doğum tarihi 4 gün önce gözüküyor :)Evet başka gebelik programlarıda öyle 15. Olunca 16.hafta diyor ama arkadaş tarihi yanlış girmiş herhalde, ben beklenen doğum tarihine bakarak hesaplıyorum kendiminkini gore :))
sırtınin tam yatma özelliği varsa yenidoğan bebekte kullanılabilir benim yengem dede vardı puset bebek arabası ama tam düz yatmiyodu arkası ama travel sistemler daha kullanışlı tabikikızlar özellikle tecrübeli annelere bir sorum var. bana bu puset bebek arabası hediye geldi. dün evde denedik sürüşü çok rahat gözüküyor, manevrası falan çok iyi. benim takıldığım nokta şu ki; yendioğan bebekler bu arabaları kullanabiliyor mu? sırtının tam yatma özelliği var ama illa travel sistem almak lazım mı? ben e bebekte civilde falan gold olan 900-1000 arası olan travel sistem arabalardan almak istiyodum ama habersiz bu araba gelince ne yapacağımı kestiremedim. öneri bekliyorum
Eki Görüntüle 2573670
kendisi aşırı yumuşak değil ama alt açma gibi yatağımsı ince şeyler var bebek arabasına koymak icin. onlardan alırım diye düşündüm. boşuna diğerine 1000 tl vermekten iyidir sanırım. bide zaten yeni doğduğu zaman gezmeye gidemiycez sürekli. bide şey düşündüm sadece puset alsam ilk başlarda onu da kullanabilirim sanırımsırtınin tam yatma özelliği varsa yenidoğan bebekte kullanılabilir benim yengem dede vardı puset bebek arabası ama tam düz yatmiyodu arkası ama travel sistemler daha kullanışlı tabiki
aynen elde taşınan pusetler var ilk 3 ay onları kullanırsınızkendisi aşırı yumuşak değil ama alt açma gibi yatağımsı ince şeyler var bebek arabasına koymak icin. onlardan alırım diye düşündüm. boşuna diğerine 1000 tl vermekten iyidir sanırım. bide zaten yeni doğduğu zaman gezmeye gidemiycez sürekli. bide şey düşündüm sadece puset alsam ilk başlarda onu da kullanabilirim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?