2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Merhaba bu arabanın tek eksiği yanyana 2 tekerlek olması o zorluyo biraz. Bu tarz arabalar yenidoğanda pusetle kullanılıyo. Ben kraft cabin almıştım çok memnun kaldım. Travel sistemler bence kullanım açısından çok sıkıntı üstünü çıkar altını katla kucağında bebek tek başına bi yere gitmek zor oluyo diye düşünüyorum Tabi bu benim fikrim

Evet allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah eşim uzun oğlum 52 cm doğdu buda uzun olucak sanırım boyu uzun demişti doktor

Geçen hafta gittiğimde benimde bir hafta önde çıkmıştı daha önceden iki gün önce falan çıkardı bu gittiğim farklı yerdi ama

Aslında buna uyumlu bir puset varda iyi olur, ben 3 tane bebek arabası kullandım. En kullanislisi baston tipli olanlar. Travel aldım ama özellikle arabaya koyarken alırken sorun oldu, fazla yer kapladı zaten kilo olarakta çok kapasiteli değiller, ben sadece bahçede gezdirmek için kullandım traveli şekil olarak güzeller ama kullanış bakımından baston tip daha iyi. Şuan 2 bebek arabam hala duruyor ama ınstagramda bi araba gordum 40 kg taşıma kapasitesi vardı, ondan da yine alabilirim çünkü en az 3 yaşına kadar araba kullanıyorsun. Çoğu araba 15 18 kilo taşıyor ben chicconun 22 kilo tasiyanini aldım, llk zamanlar iyiydi ama sonra kızım tombul olduğu için yeterli olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…