bakıcam canım cok tesekkurler :)aynen elde taşınan pusetler var ilk 3 ay onları kullanırsınız
Hadi canim ben 4 aylik miyim ayy masaAllah mutlu oldum simdiArkadaşlar şu hafta hesabını aya çevirmek için size tablo buldumEki Görüntüle 2573692
Bizim satlarımız aynı seninle, tam olarak aynı his bende de varBende hissediyorum garip garip dokunuo gidio sankitam tekme falan değil de anlatamıyorum ama hareket ediyor kesin o yani
Merhaba bu arabanın tek eksiği yanyana 2 tekerlek olması o zorluyo biraz. Bu tarz arabalar yenidoğanda pusetle kullanılıyo. Ben kraft cabin almıştım çok memnun kaldım. Travel sistemler bence kullanım açısından çok sıkıntı üstünü çıkar altını katla kucağında bebek tek başına bi yere gitmek zor oluyo diye düşünüyorumkızlar özellikle tecrübeli annelere bir sorum var. bana bu puset bebek arabası hediye geldi. dün evde denedik sürüşü çok rahat gözüküyor, manevrası falan çok iyi. benim takıldığım nokta şu ki; yendioğan bebekler bu arabaları kullanabiliyor mu? sırtının tam yatma özelliği var ama illa travel sistem almak lazım mı? ben e bebekte civilde falan gold olan 900-1000 arası olan travel sistem arabalardan almak istiyodum ama habersiz bu araba gelince ne yapacağımı kestiremedim. öneri bekliyorum
Eki Görüntüle 2573670
Evt biraz karışıklık olmus :))aynen benden 1 gün sonra regl olmus ama doğum tarihi 4 gün önce gözüküyor :)
Evet allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBelkide erken dollenme olmustur ve ailecek yada eşiniz boylu gelişkin ise bebekte öyle devam edebilir. Bende ilk doktora gittiğimde 6 gün öndeydi, doktor 1 haftaya kadar değişikliklerde sat tarihini degistirmiyorum dedi öyle kaldı benimkide. Genelde hep önde çıkıyor ama yumurtlama takibi yaptığım için erken dollendigini biliyorum ben mesela :) diğer 2 gebeligimde birinde 5 gün birinde 10 gün sayı değiştirmişti geç döllenme diye.
Geçen hafta gittiğimde benimde bir hafta önde çıkmıştı daha önceden iki gün önce falan çıkardı bu gittiğim farklı yerdi amaIlk gittiğimde 1 hafta ileri diye hamile günlüğünü öne aldım o yüzden öyle doktor hatta sektere sordu satı bidaha söyle diye niye ilerde dedi şaşırdı bebeğin oynamadıgı söyleyince 16 haftalık bebek oynamaz dedi bi baktı 17+6 cıktı bugünde 18 hafta oldum bence Ultrasyon dan kaynaklı desem 2 yere gidiyorum ikisindede bu şekilde çıkıyor allah hayra çıkarsın insallah
Parmak yapiyom okula giden kızım gibi 4 er sayiyom 1 ay 4 hafta diyeArkadaşlar şu hafta hesabını aya çevirmek için size tablo buldumEki Görüntüle 2573692
Oo iyi biz 5 aylık olduk bile ozaman süper bugün tam 18 haftalığız bende anlamıyordum süper oldu bu sağolasınArkadaşlar şu hafta hesabını aya çevirmek için size tablo buldumEki Görüntüle 2573692
Aynen canım bende tam tarif edemiyorum ama dün bi şok oldum hiç öyle hissetmemiştim uzanınca falan böyle balık yüzüyor gibi çok güzel yaBende hissediyorum garip garip dokunuo gidio sankitam tekme falan değil de anlatamıyorum ama hareket ediyor kesin o yani
Ben bu olayı çözemedim ilerde düzene girer inşallah farklı yerlerde bile 2 doktor da aynısını dediGeçen hafta gittiğimde benimde bir hafta önde çıkmıştı daha önceden iki gün önce falan çıkardı bu gittiğim farklı yerdi ama
Ay bende 52 cm doğmuşum 28 yılda uzaya uzaya 1 metre 8 cm uzadımEvet allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallaheşim uzun oğlum 52 cm doğdu buda uzun olucak sanırım boyu uzun demişti doktor
Anneme teyit ettirdimOo iyi biz 5 aylık olduk bile ozaman süper bugün tam 18 haftalığız bende anlamıyordum süper oldu bu sağolasın
Aslında buna uyumlu bir puset varda iyi olur, ben 3 tane bebek arabası kullandım. En kullanislisi baston tipli olanlar. Travel aldım ama özellikle arabaya koyarken alırken sorun oldu, fazla yer kapladı zaten kilo olarakta çok kapasiteli değiller, ben sadece bahçede gezdirmek için kullandım traveli şekil olarak güzeller ama kullanış bakımından baston tip daha iyi. Şuan 2 bebek arabam hala duruyor ama ınstagramda bi araba gordum 40 kg taşıma kapasitesi vardı, ondan da yine alabilirim çünkü en az 3 yaşına kadar araba kullanıyorsun. Çoğu araba 15 18 kilo taşıyor ben chicconun 22 kilo tasiyanini aldım, llk zamanlar iyiydi ama sonra kızım tombul olduğu için yeterli olmadikızlar özellikle tecrübeli annelere bir sorum var. bana bu puset bebek arabası hediye geldi. dün evde denedik sürüşü çok rahat gözüküyor, manevrası falan çok iyi. benim takıldığım nokta şu ki; yendioğan bebekler bu arabaları kullanabiliyor mu? sırtının tam yatma özelliği var ama illa travel sistem almak lazım mı? ben e bebekte civilde falan gold olan 900-1000 arası olan travel sistem arabalardan almak istiyodum ama habersiz bu araba gelince ne yapacağımı kestiremedim. öneri bekliyorum
Eki Görüntüle 2573670
Amin inşallah, cinsiyetini bilmiyorum ama erkeklerinde gelişimi biraz daha onde oluyor :)Evet allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallaheşim uzun oğlum 52 cm doğdu buda uzun olucak sanırım boyu uzun demişti doktor
Benimde gobegimin çevresinde gidiklanma oluyor bağırsak hareketi olması imkansız çünkü ne zaman tatlı bir şey yesem o zmn oluyorBende hissediyorum garip garip dokunuo gidio sankitam tekme falan değil de anlatamıyorum ama hareket ediyor kesin o yani
1 metre 8 cm + 52 cm toplam 1 metre 60 cm1,80 misin yani
Benim kafasını falan ayrı ayrı ölçtü bi hafta fark vardı benim cinsiyet erkek ondan olabilir mi acabaBen bu olayı çözemedim ilerde düzene girer inşallah farklı yerlerde bile 2 doktor da aynısını dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?