2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Çok haklısın travel sistem güzel gözüküyor ama çok uğraştırıyor, arabaya sığması zor olabiliyor bazen takılıyor, insani sınır ediyor :) ben o yüzden baston aldım rahat ettim

Doguma kadar devammı canım ,kan pıhtılasması nedenıyle dusukler 12 haftadan once mı oluyor,sonrasındada olabılır demi?
Evet maalesef 12 hafta sonrasında olanları da duydum yüksek pihtilasmasi olanlar her an riskli sayılıyor . Allah göstermesin doğuma bı hafta kala bebeği ölen bı tanıdığım var pohtilasmadan . Allah sağ salim kucagimiza aldirsin inşallah doğuma kadar iğneye devam normal doğum da son güne kadar yapabilirsin ben akşam iğne vurdum sabah doğum yapmistim

Merhaba ben de seninle normalmdoğum konusunda aynı fikirdeyim heleki dr da iyiyse hiç doğum yapmış gibi bile olmuyosunuz ☺
Kesinlikle katılıyorum bı kaç saat ağrıya en sonunda rahatlığa kavusuyorsun resmen güzelce alıp emzirebiliyorsun en güzeli sezeryan sonrası bı kaç gün doğru düzgün kipirdayamiyorsun bile

ya iyiymiş o zaman :) teşekkürler :)

en mantıklı buna göre puset bulmak yada ilk zamanlar sadece puset kullanmak. traveli araştırınca çoğu kişi zorluğundan bahsetmiş. insallah memnun kalırım bundan. tabi bebişin kilolu olması da önemli ama o zamana kadar bunun haşatı çıkar zaten muhtemelen anası gezmeyi seviyo çünkü

Kesinlikle katılıyorum bı kaç saat ağrıya en sonunda rahatlığa kavusuyorsun resmen güzelce alıp emzirebiliyorsun en güzeli sezeryan sonrası bı kaç gün doğru düzgün kipirdayamiyorsun bile
Sonra dikis agrilari falan olmuyor mu? Normalden cok korkuyorum bi de bazi hikayeleri okudum ki eltim de oyle olmus sanci cekmis saatlerce ama acilma olmayinca sezaryene girdi. Hatta yengem de oyle oldu simdi aklima geldi. Riske niye gireyim diyorum of bilmiyorum ya

4 aylık derken bianda soranlara 4.5 demeye başladım bende şaşırdım sağlıklı olsunda inşallah birde adetim 34 35 günde bir oluyodum geç döllenme olması gerekirken
Sen asagıda ki program varya ona dogum gununu bebegın yanlış girmişsin canım heralde. Degılse dogru 4e gırdık adım atıyoruz. 4.5 fazla olur. Duzeltebılırsin hesap ayarlarından. Benımkı gec dollenme zaten pkoluyum ben. O yuzden 3 4 gun gerı gıbı bebegım satla uyumu. Onda sıkıntı olmuyor şükür.

Benim ilk gebeliğim ben diyorum ki nasıl geliyorsa öyle gelsin kararı o versin doktor bana derse ki normal olmuyor sezeryan olurum. Ben mi bu konuda çok rahatım bilmiyorum ama normal olsun diye diretmem ya da korkup sezeryan demem. Kimsenin hikayesini dinleme boşver. Herkesin doğumu kendisine münhasır ama diretme diretmek iyi değil. Normal olmuyorsa sezeryan da olur. Ben hepsinde epidural düşünüyorum

Ben bunu cok sevdim her yönede donuyor iş ve birde yatak odasında yanınızda yatması ıcın cunku sureklı emzirmeye kalkıcaz. Ve tasınabılır cok hoş. Cunku buyudukce montessori tarzı yatak takımı düşünuyorum ve cok uygun 1599 tlye. Tek sorun erken oldugu için alamıyorum. Ben Nisan gıbı mayıs alılverıs yapmayı düşünuyorum cunku cok erken buluyorum.

Eger yatak olmasın dersenızde 1038 TL ye bence harika bu set. Tabı yorumlara baktım herkes memnun bir hac kişi de vardı duymustum. İnşaallah yıne indirimlerle girer hep takıp ediyorum Nisan ayına kadar.

Ben kızımda bu şekilde sırtını tam yatırarak doğumdan itibaren kullandım herhangi bir problem yaşamadım. Kısmet olursa ikinci bebeğimde de aynı arabayı aynı şekilde kullanmayı planlıyorum.

Ben epidural yaptım ama bende tutmadı, normal sancıyı yine cektim ama yine tutsada tutmasada isterim.
Bendede tutmamisti bacagima dokundular hissedip hissetmedigimi sordular bende hisswttigimi soyledim onlarda seruma bi ilac daha eklediler ondan sonra hic birsey hissetmedim . Cok rahatladim hatta acilma tamamlana kadar uyumusum. Doktorlarin hepsi odaya dolusunca dogum icin ozaman uyandim

Ama olan herkes sonradan bel agrisindan şikayetçi ben ondan korkuyorum açıkçası
Hic alakasi yok bence hatta benim annem 2 normal dogum yapti bende degil ama Krdesim dogduktan sonra bel agrisi kaldi. Bu tamamen dogumla alakali bence epiduralle alakasi oldugubu sanmam

Tam yatar pozisyonu varsa yenidoğan için kullanilabilir

Sadece puseti taşımak zor oluyor insanin kolu ağrıyor ama internette baktım bu markanın anakucagi var genelde bir aparat alınıp bebek arabasına ana kucağını takabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam bu marka metro markette vardı kızımı içine koyup sürdüm ve çok rahat sürebildim, chicco ile süremiyordum fiyatı uygun gittiği yere kadar kullanin

Seninkide maşallah az kalsın bebek kendi kendine doğacakmış:)) yani bana neden bir daha yapmadılar bilmiyorum ama ebe kontrol ettiğinde bebek fişek gibi geliyor demişti belki doğum hızlı olur diye yapmamışlardır:)

Hayır canım şükür dikişlerin hiç acimadi batisor diye tentürdiyot gibi çözelti veriyor zaten ağrı kesic antibiyotik kullanıyorsun doğumdan sonra bı sıkıntı olmadı sukur

Ben hiç doğum videosu izlemem yada kötü doğum hikayelerini okumam, ilk doğumdan öncede aman millet yapiyo bende yapabilirim kafasindaydim :)) 3 dikiş atmışlardı bana bisey hissetmedim, her doğum elbet aynı değildir ama kötü örnekleri görmezden gelmek gerekir tabi kişi istegiylede sezeryan olabilir illa zorunlu olcak diye bişey yok onada kimse bişey diyemez bence :) bazılarının iyileşmesi sezeryanda olsa iyi olabiliyor hemen ayağa kalkanlarda var yani tamamen kişisel bir olay aslında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…