Çok haklısın travel sistem güzel gözüküyor ama çok uğraştırıyor, arabaya sığması zor olabiliyor bazen takılıyor, insani sınır ediyor :) ben o yüzden baston aldım rahat ettimMerhaba bu arabanın tek eksiği yanyana 2 tekerlek olması o zorluyo biraz. Bu tarz arabalar yenidoğanda pusetle kullanılıyo. Ben kraft cabin almıştım çok memnun kaldım. Travel sistemler bence kullanım açısından çok sıkıntı üstünü çıkar altını katla kucağında bebek tek başına bi yere gitmek zor oluyo diye düşünüyorum ☺ Tabi bu benim fikrim
Evet maalesef 12 hafta sonrasında olanları da duydum yüksek pihtilasmasi olanlar her an riskli sayılıyor . Allah göstermesin doğuma bı hafta kala bebeği ölen bı tanıdığım var pohtilasmadan . Allah sağ salim kucagimiza aldirsin inşallahDoguma kadar devammı canım ,kan pıhtılasması nedenıyle dusukler 12 haftadan once mı oluyor,sonrasındada olabılır demi?
Kesinlikle katılıyorum bı kaç saat ağrıya en sonunda rahatlığa kavusuyorsun resmen güzelce alıp emzirebiliyorsun en güzeli sezeryan sonrası bı kaç gün doğru düzgün kipirdayamiyorsun bileMerhaba ben de seninle normalmdoğum konusunda aynı fikirdeyim heleki dr da iyiyse hiç doğum yapmış gibi bile olmuyosunuz ☺
Gece bazen uyanıyorum ben hattaAynen canım bende tam tarif edemiyorum ama dün bi şok oldum hiç öyle hissetmemiştim uzanınca falan böyle balık yüzüyor gibi çok güzel ya
ya iyiymiş o zaman :) teşekkürler :)Merhaba bu arabanın tek eksiği yanyana 2 tekerlek olması o zorluyo biraz. Bu tarz arabalar yenidoğanda pusetle kullanılıyo. Ben kraft cabin almıştım çok memnun kaldım. Travel sistemler bence kullanım açısından çok sıkıntı üstünü çıkar altını katla kucağında bebek tek başına bi yere gitmek zor oluyo diye düşünüyorum ☺ Tabi bu benim fikrim
en mantıklı buna göre puset bulmak yada ilk zamanlar sadece puset kullanmak. traveli araştırınca çoğu kişi zorluğundan bahsetmiş. insallah memnun kalırım bundan. tabi bebişin kilolu olması da önemli ama o zamana kadar bunun haşatı çıkar zaten muhtemelen anası gezmeyi seviyo çünküAslında buna uyumlu bir puset varda iyi olur, ben 3 tane bebek arabası kullandım. En kullanislisi baston tipli olanlar. Travel aldım ama özellikle arabaya koyarken alırken sorun oldu, fazla yer kapladı zaten kilo olarakta çok kapasiteli değiller, ben sadece bahçede gezdirmek için kullandım traveli şekil olarak güzeller ama kullanış bakımından baston tip daha iyi. Şuan 2 bebek arabam hala duruyor ama ınstagramda bi araba gordum 40 kg taşıma kapasitesi vardı, ondan da yine alabilirim çünkü en az 3 yaşına kadar araba kullanıyorsun. Çoğu araba 15 18 kilo taşıyor ben chicconun 22 kilo tasiyanini aldım, llk zamanlar iyiydi ama sonra kızım tombul olduğu için yeterli olmadi
Sonra dikis agrilari falan olmuyor mu? Normalden cok korkuyorum bi de bazi hikayeleri okudum ki eltim de oyle olmus sanci cekmis saatlerce ama acilma olmayinca sezaryene girdi. Hatta yengem de oyle oldu simdi aklima geldi. Riske niye gireyim diyorum of bilmiyorum yaKesinlikle katılıyorum bı kaç saat ağrıya en sonunda rahatlığa kavusuyorsun resmen güzelce alıp emzirebiliyorsun en güzeli sezeryan sonrası bı kaç gün doğru düzgün kipirdayamiyorsun bile
Benim 2incim oğlan hiç önden gitmedi haftası hatta erken bile geliyodu durdurdularBenim kafasını falan ayrı ayrı ölçtü bi hafta fark vardı benim cinsiyet erkek ondan olabilir mi acaba
Sen asagıda ki program varya ona dogum gununu bebegın yanlış girmişsin canım heralde. Degılse dogru 4e gırdık adım atıyoruz. 4.5 fazla olur. Duzeltebılırsin hesap ayarlarından. Benımkı gec dollenme zaten pkoluyum ben. O yuzden 3 4 gun gerı gıbı bebegım satla uyumu. Onda sıkıntı olmuyor şükür.4 aylık derken bianda soranlara 4.5 demeye başladım bende şaşırdım sağlıklı olsunda inşallah birde adetim 34 35 günde bir oluyodum geç döllenme olması gerekirken
Benim ilk gebeliğim ben diyorum ki nasıl geliyorsa öyle gelsin kararı o versinSonra dikis agrilari falan olmuyor mu? Normalden cok korkuyorum bi de bazi hikayeleri okudum ki eltim de oyle olmus sanci cekmis saatlerce ama acilma olmayinca sezaryene girdi. Hatta yengem de oyle oldu simdi aklima geldi. Riske niye gireyim diyorum of bilmiyorum ya
Ben kızımda bu şekilde sırtını tam yatırarak doğumdan itibaren kullandım herhangi bir problem yaşamadım. Kısmet olursa ikinci bebeğimde de aynı arabayı aynı şekilde kullanmayı planlıyorum.kızlar özellikle tecrübeli annelere bir sorum var. bana bu puset bebek arabası hediye geldi. dün evde denedik sürüşü çok rahat gözüküyor, manevrası falan çok iyi. benim takıldığım nokta şu ki; yendioğan bebekler bu arabaları kullanabiliyor mu? sırtının tam yatma özelliği var ama illa travel sistem almak lazım mı? ben e bebekte civilde falan gold olan 900-1000 arası olan travel sistem arabalardan almak istiyodum ama habersiz bu araba gelince ne yapacağımı kestiremedim. öneri bekliyorum
Eki Görüntüle 2573670
Bendede tutmamisti bacagima dokundular hissedip hissetmedigimi sordular bende hisswttigimi soyledim onlarda seruma bi ilac daha eklediler ondan sonra hic birsey hissetmedim . Cok rahatladim hatta acilma tamamlana kadar uyumusum. Doktorlarin hepsi odaya dolusunca dogum icin ozaman uyandimBen epidural yaptım ama bende tutmadı, normal sancıyı yine cektim ama yine tutsada tutmasada isterim.
Hic alakasi yok bence hatta benim annem 2 normal dogum yapti bende degil ama Krdesim dogduktan sonra bel agrisi kaldi. Bu tamamen dogumla alakali bence epiduralle alakasi oldugubu sanmamAma olan herkes sonradan bel agrisindan şikayetçi ben ondan korkuyorum açıkçası
Tam yatar pozisyonu varsa yenidoğan için kullanilabilirkızlar özellikle tecrübeli annelere bir sorum var. bana bu puset bebek arabası hediye geldi. dün evde denedik sürüşü çok rahat gözüküyor, manevrası falan çok iyi. benim takıldığım nokta şu ki; yendioğan bebekler bu arabaları kullanabiliyor mu? sırtının tam yatma özelliği var ama illa travel sistem almak lazım mı? ben e bebekte civilde falan gold olan 900-1000 arası olan travel sistem arabalardan almak istiyodum ama habersiz bu araba gelince ne yapacağımı kestiremedim. öneri bekliyorum
Eki Görüntüle 2573670
Sadece puseti taşımak zor oluyor insanin kolu ağrıyor ama internette baktım bu markanın anakucagi var genelde bir aparat alınıp bebek arabasına ana kucağını takabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam bu marka metro markette vardı kızımı içine koyup sürdüm ve çok rahat sürebildim, chicco ile süremiyordumen mantıklı buna göre puset bulmak yada ilk zamanlar sadece puset kullanmak. traveli araştırınca çoğu kişi zorluğundan bahsetmiş. insallah memnun kalırım bundan. tabi bebişin kilolu olması da önemli ama o zamana kadar bunun haşatı çıkar zaten muhtemelen anası gezmeyi seviyo çünkü
Seninkide maşallah az kalsın bebek kendi kendine doğacakmış:)) yani bana neden bir daha yapmadılar bilmiyorum ama ebe kontrol ettiğinde bebek fişek gibi geliyor demişti belki doğum hızlı olur diye yapmamışlardır:)Bendede tutmamisti bacagima dokundular hissedip hissetmedigimi sordular bende hisswttigimi soyledim onlarda seruma bi ilac daha eklediler ondan sonra hic birsey hissetmedim . Cok rahatladim hatta acilma tamamlana kadar uyumusum. Doktorlarin hepsi odaya dolusunca dogum icin ozaman uyandim
Hayır canım şükür dikişlerin hiç acimadi batisor diye tentürdiyot gibi çözelti veriyor zaten ağrı kesic antibiyotik kullanıyorsun doğumdan sonra bı sıkıntı olmadı sukurSonra dikis agrilari falan olmuyor mu? Normalden cok korkuyorum bi de bazi hikayeleri okudum ki eltim de oyle olmus sanci cekmis saatlerce ama acilma olmayinca sezaryene girdi. Hatta yengem de oyle oldu simdi aklima geldi. Riske niye gireyim diyorum of bilmiyorum ya
Ben hiç doğum videosu izlemem yada kötü doğum hikayelerini okumam, ilk doğumdan öncede aman millet yapiyo bende yapabilirim kafasindaydim :)) 3 dikiş atmışlardı bana bisey hissetmedim, her doğum elbet aynı değildir ama kötü örnekleri görmezden gelmek gerekir tabi kişi istegiylede sezeryan olabilir illa zorunlu olcak diye bişey yok onada kimse bişey diyemez bence :) bazılarının iyileşmesi sezeryanda olsa iyi olabiliyor hemen ayağa kalkanlarda var yani tamamen kişisel bir olay aslında:)Sonra dikis agrilari falan olmuyor mu? Normalden cok korkuyorum bi de bazi hikayeleri okudum ki eltim de oyle olmus sanci cekmis saatlerce ama acilma olmayinca sezaryene girdi. Hatta yengem de oyle oldu simdi aklima geldi. Riske niye gireyim diyorum of bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?