Bende gece uyuyamıyordum ya ama ben ilk kez dün böyle net hissettim bunlar şimdiden böyle şımarıkGece bazen uyanıyorum ben hatta
Doktora dün gittim 17+6 dedi cnm banaSen asagıda ki program varya ona dogum gununu bebegın yanlış girmişsin canım heralde. Degılse dogru 4e gırdık adım atıyoruz. 4.5 fazla olur. Duzeltebılırsin hesap ayarlarından. Benımkı gec dollenme zaten pkoluyum ben. O yuzden 3 4 gun gerı gıbı bebegım satla uyumu. Onda sıkıntı olmuyor şükür.
Yani hersey yolunda gitseydi kendi kendine dogacakti ama malesef gece 1 de suyum gelmesine ragmen ertesi gun Ksam 5:30 da dogdu cunku acilma olmadi sabah 10 gibi morfin verdiler 12 de acilma 3.5 cm oluncada epidural cunku artik agriya dayanamiyodum . Epiduralden sonra super rahatladim ama bu defada bebegin kafasi ters yondeydi onun icinde baya ugrastik. Eger epidural olmasaydi ne yapardim bilmiyorum gercekten.Seninkide maşallah az kalsın bebek kendi kendine doğacakmış:)) yani bana neden bir daha yapmadılar bilmiyorum ama ebe kontrol ettiğinde bebek fişek gibi geliyor demişti belki doğum hızlı olur diye yapmamışlardır:)
Erkek mi demişlerdi sana daBende gece uyuyamıyordum ya ama ben ilk kez dün böyle net hissettim bunlar şimdiden böyle şımarık
Ben kızımda bu şekilde sırtını tam yatırarak doğumdan itibaren kullandım herhangi bir problem yaşamadım. Kısmet olursa ikinci bebeğimde de aynı arabayı aynı şekilde kullanmayı planlıyorum.
Tam yatar pozisyonu varsa yenidoğan için kullanilabilir
valla kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu fikirleriniz. yarın markayı arıycam uyumlu ana kucağı var mı diye, yoksa da içine yumuşak yatak gibi şeyden alırım tam yatar pozisyonda kullanırım. diğerine boşuna para vermiyim hazır hediye gelmisken, daha çok eksik var sonuçtaSadece puseti taşımak zor oluyor insanin kolu ağrıyor ama internette baktım bu markanın anakucagi var genelde bir aparat alınıp bebek arabasına ana kucağını takabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam bu marka metro markette vardı kızımı içine koyup sürdüm ve çok rahat sürebildim, chicco ile süremiyordumfiyatı uygun gittiği yere kadar kullanin
Baya zorlamış gerçekten neyseki sağ saglim dünyaya gelmişYani hersey yolunda gitseydi kendi kendine dogacakti ama malesef gece 1 de suyum gelmesine ragmen ertesi gun Ksam 5:30 da dogdu cunku acilma olmadi sabah 10 gibi morfin verdiler 12 de acilma 3.5 cm oluncada epidural cunku artik agriya dayanamiyodum . Epiduralden sonra super rahatladim ama bu defada bebegin kafasi ters yondeydi onun icinde baya ugrastik. Eger epidural olmasaydi ne yapardim bilmiyorum gercekten.
valla kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu fikirleriniz. yarın markayı arıycam uyumlu ana kucağı var mı diye, yoksa da içine yumuşak yatak gibi şeyden alırım tam yatar pozisyonda kullanırım. diğerine boşuna para vermiyim hazır hediye gelmisken, daha çok eksik var sonuçta
Evet canım geçen hafta gitmiştim erkekErkek mi demişlerdi sana da
Normal dogum diye düşünüp bi anda sezeryana alırlarsa buseferde cok kan kaybetmezmıyız ?Evet maalesef 12 hafta sonrasında olanları da duydum yüksek pihtilasmasi olanlar her an riskli sayılıyor . Allah göstermesin doğuma bı hafta kala bebeği ölen bı tanıdığım var pohtilasmadan . Allah sağ salim kucagimiza aldirsin inşallahdoğuma kadar iğneye devam normal doğum da son güne kadar yapabilirsin ben akşam iğne vurdum sabah doğum yapmistim
Ya bişey dicem de ben sancı dan falan değildi muayene ediyorlar ya açıklık için ondan korkuyorum çok acıyo mu bide sürekli mi bakıyolarBaya zorlamış gerçekten neyseki sağ saglim dünyaya gelmişInşallah bu doğum daha kolay olur. Ben hastaneye gittiğimde 4 cm di açılma, sabah 10 da gittim öğlen 1 de bebek doğdu çok şükür
Bende bundan düşünüyorum arkadaşım kullanıyor bebek 1 yaşında şimdi daha yeni 2. Kademeye indirdi. Gece uyanınca kendi geliodu emekleyerek annesini uyandırıyormuşeveet şimdi yeni bir soruya geliyorum
henüz almıycam ama aklımda hep bu model olduğu için yine tecrübelilerden fikir istiyorum.
ben kayınvalidemle beraber oturduğum icin, büyük eve geçene kadar çocuk odası yapamıycam. odamda ancak bir beşik bir dolap koyabilecek boşluğum var. park yatak veya ayrıyeten anne yanı beşik alamıyorum haliyle. o yüzden hem normal besik hem anne yanı olsun istedim. bunun tekerleği olduğu icin yatağın yanına ve asıl yerine sürekli çekebilirim gibi geldi. 3 kademeli, bayağı aşağı kadar da iniyormus, ayaklandığı zamanda kullanılabilir gibi geldi. malzemesinde boya falanda yok. civilde indirime giriyo internette de var 900 tl. uyku seti cibinliği de hediyeymis. kullanılıslı mı sizce? en az 1-1,5 yaşına kadar kullanmak istiyorumEki Görüntüle 2573768
Ben ilk bebek hevesi ile güzel gözüküyor diye sepet besiklerden almıştım tabi hiç kullanışlı olmadi 1-2 ay kullanıp birine hediye ettim, ikeadan Gulliver bebek karyolasi aldım 1 yanı çıkıyor anne yani yatağı oluyor. 60×120 ölçüsü ve kızım 4 yaşında hala içine sığıyor tam rahat edemiyor ama odasında yatmak istemediği için yine onda yatıyor arada, bu tarz bence güzel ve kullanışlı, boyutlarını bilmiyorum tam ama benimki gibiyse 3 yaşına kadar rahat yatareveet şimdi yeni bir soruya geliyorum
henüz almıycam ama aklımda hep bu model olduğu için yine tecrübelilerden fikir istiyorum.
ben kayınvalidemle beraber oturduğum icin, büyük eve geçene kadar çocuk odası yapamıycam. odamda ancak bir beşik bir dolap koyabilecek boşluğum var. park yatak veya ayrıyeten anne yanı beşik alamıyorum haliyle. o yüzden hem normal besik hem anne yanı olsun istedim. bunun tekerleği olduğu icin yatağın yanına ve asıl yerine sürekli çekebilirim gibi geldi. 3 kademeli, bayağı aşağı kadar da iniyormus, ayaklandığı zamanda kullanılabilir gibi geldi. malzemesinde boya falanda yok. civilde indirime giriyo internette de var 900 tl. uyku seti cibinliği de hediyeymis. kullanılıslı mı sizce? en az 1-1,5 yaşına kadar kullanmak istiyorumEki Görüntüle 2573768
Yani belli aralıklarla bakıyorlar kaç cm olmus diye biraz acıyor tabi ama o anda araya kaynıyorYa bişey dicem de ben sancı dan falan değildi muayene ediyorlar ya açıklık için ondan korkuyorum çok acıyo mu bide sürekli mi bakıyolar
Evet bastınlarda çok rahat hele şimdikiler efsane güzelÇok haklısın travel sistem güzel gözüküyor ama çok uğraştırıyor, arabaya sığması zor olabiliyor bazen takılıyor, insani sınır ediyor :) ben o yüzden baston aldım rahat ettim
Ya ben vajinal ultrason da zorlanıyorum ondan korku oldu bende diyorum buna dayanamazsam orda elleriyle bakıyolar nasıl dayancamYani belli aralıklarla bakıyorlar kaç cm olmus diye biraz acıyor tabi ama o anda araya kaynıyor
Insan ilk basta görünüşüne kaniyor tecrübe etmek lazım :) hafif olması çok avantajEvet bastınlarda çok rahat hele şimdikiler efsane güzel ☺☺ travel sistem hiç sevmedim evet şekil olarak güzel ama sonra kullanım aşamasını düşününce gittim saraçhaneye deneye deneye benim içşn en uygununu aldım. Ben arabamla bi kucağımda bebek bi elimde araba 5 kat çıktım kaç ay çok hafifti arabam katlanınca da küçücük yer kaplıyoşimdi bunda da aynı arabayı kullanıcam pusetle ilk zamanlar kangurumda var kafama göre takılırım oğlum büyüde ona da bi baston alırım tamamdır ay ne çok yazdım akşam akşam
Bende de vardı o ama kendimi çok kastigimi farkettim ve rahat olmaya çalıştım ondan sonra daha kolay oldu, ultrasondan daha zoru spekulum var onu görünce kacicak gibi oluyordum ama doktor geçen ay onunla baktı enfeksiyon var mi diye onda bile daha rahattım, derin nefes alıp vermek ve kendini kasmamak ise yarıyor benceYa ben vajinal ultrason da zorlanıyorum ondan korku oldu bende diyorum buna dayanamazsam orda elleriyle bakıyolar nasıl dayancam
Bende bundan düşünüyorum arkadaşım kullanıyor bebek 1 yaşında şimdi daha yeni 2. Kademeye indirdi. Gece uyanınca kendi geliodu emekleyerek annesini uyandırıyormuşama sıkıntı eger acık kullanıosan düşme riski de var gece. Birde gıcırdama ya başlamış diyor biraz büyüsün içinde zıplasın etsin kırılır. En alta alınca sorun olmaz die düşünüyorum
o zaman doğru seçim gibi duruyor :)Ben ilk bebek hevesi ile güzel gözüküyor diye sepet besiklerden almıştım tabi hiç kullanışlı olmadi 1-2 ay kullanıp birine hediye ettim, ikeadan Gulliver bebek karyolasi aldım 1 yanı çıkıyor anne yani yatağı oluyor. 60×120 ölçüsü ve kızım 4 yaşında hala içine sığıyor tam rahat edemiyor ama odasında yatmak istemediği için yine onda yatıyor arada, bu tarz bence güzel ve kullanışlı, boyutlarını bilmiyorum tam ama benimki gibiyse 3 yaşına kadar rahat yatarbirde benim kızım çok ağlayan bir bebekti kolikti, sadece kucağımda uyuyordu bırakınca uyanıyordu bende gun icinde kullanmak elektrikli beşik aldım sallanan çok rahat ettim, o da aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?