Aynen çok haklısın kasınca acıyor eminim ama zaten ultrason acıtmıyo bi titreşim oluyo sanki sadece ben ilk muayene olacağım zaman baya kötü davrandı doktorlar acile gitmiştim tecrübesizim zaten o yüzden kasıyorum ister istemez ikinci de yine fazla acımamıştı doktor çok iyiydi doktorların davranışları da beni etkiliyor ya.Bende de vardı o ama kendimi çok kastigimi farkettim ve rahat olmaya çalıştım ondan sonra daha kolay oldu, ultrasondan daha zoru spekulum var onu görünce kacicak gibi oluyordum ama doktor geçen ay onunla baktı enfeksiyon var mi diye onda bile daha rahattım, derin nefes alıp vermek ve kendini kasmamak ise yarıyor bence
ah o spekulum varya ooo. benim normal doğum istememin en büyük sebebidir. aşılama yaptırırken sürekli onu kullandılar, bi de 2 ayda bir kültür veriyodum sürekli takıyolardı. korkulu rüyam resmenBende de vardı o ama kendimi çok kastigimi farkettim ve rahat olmaya çalıştım ondan sonra daha kolay oldu, ultrasondan daha zoru spekulum var onu görünce kacicak gibi oluyordum ama doktor geçen ay onunla baktı enfeksiyon var mi diye onda bile daha rahattım, derin nefes alıp vermek ve kendini kasmamak ise yarıyor bence
Ben de ergonomik aldım ve özellikle kışın çok rahat ettim. Kadına ev işi yemek felan yaptırsaydın yaInsan ilk basta görünüşüne kaniyor tecrübe etmek lazım :) hafif olması çok avantajkesinlikle kanguruda büyük kurtarıcı, ben 4.ayda kullanmaya başlamıştım tabi ergonomik olanından aldım ve 1 elimle yine destekliyordum çünkü o aylarda artık yatmak istemiyorlar, gezmek kucakta olmak istiyorlar, kanguruya takip evi süpürüyordum eşim eve yoruluyorum diye her gün gelicek bir yardımcı ayarladı ama ben bebeği hiç ona veripte wc ye bile gidemedim, belkide ilk cocuk diye mi bilemiyorum ama çok duskundum hala öyleyim, kadinida 3 gün sonra gönderdik
Bahsettigin şartlar için tam uygun beşik bu yatak odana koyacaksan böyle kademeli tek yatak uzun süre götürür sizi evinizi degisince de gönlüne göre bi oda yaparsıneveet şimdi yeni bir soruya geliyorum
henüz almıycam ama aklımda hep bu model olduğu için yine tecrübelilerden fikir istiyorum.
ben kayınvalidemle beraber oturduğum icin, büyük eve geçene kadar çocuk odası yapamıycam. odamda ancak bir beşik bir dolap koyabilecek boşluğum var. park yatak veya ayrıyeten anne yanı beşik alamıyorum haliyle. o yüzden hem normal besik hem anne yanı olsun istedim. bunun tekerleği olduğu icin yatağın yanına ve asıl yerine sürekli çekebilirim gibi geldi. 3 kademeli, bayağı aşağı kadar da iniyormus, ayaklandığı zamanda kullanılabilir gibi geldi. malzemesinde boya falanda yok. civilde indirime giriyo internette de var 900 tl. uyku seti cibinliği de hediyeymis. kullanılıslı mı sizce? en az 1-1,5 yaşına kadar kullanmak istiyorumEki Görüntüle 2573768
aynen canım olumlu yorumlardan sonra karar verdim gibi, teşekkürlerBahsettigin şartlar için tam uygun beşik bu yatak odana koyacaksan böyle kademeli tek yatak uzun süre götürür sizi evinizi degisince de gönlüne göre bi oda yaparsın
Neden canım merak ettimBi de ilk ay kıyafetlerının cok renkli ve baskılı olmaması gerekıyor kızlar aklınızda olsun
Boya içerdiği için canım sanırımNeden canım merak ettim
Bu kadar çok kullanınca alışılmıyo mu ya ama acıtıyo bazıları hiç hissetnito ya bend emi sorun var diyorumah o spekulum varya ooo. benim normal doğum istememin en büyük sebebidir. aşılama yaptırırken sürekli onu kullandılar, bi de 2 ayda bir kültür veriyodum sürekli takıyolardı. korkulu rüyam resmen
Anladım canım teşekkürler.Boya içerdiği için canım sanırım
Benden de geçende akıntı baktılar o gün boyunca oturamadım hep ağırdı affedersinizBu kadar çok kullanınca alışılmıyo mu ya ama acıtıyo bazıları hiç hissetnito ya bend emi sorun var diyorum
Bende smear testi olacam korkuyorum inanın sonrasında kanama yaşayanlar varmış bende bir kere o spekulum olayını yaşadım çığlık attım doktorda bakmadı çok kötü acıtıyor sanki o etini bişeyin arasına alıp sıkıştırmışlar gibiBenden de geçende akıntı baktılar o gün boyunca oturamadım hep ağırdı affedersiniz
Massallah asil seninki kolay olmusBaya zorlamış gerçekten neyseki sağ saglim dünyaya gelmişInşallah bu doğum daha kolay olur. Ben hastaneye gittiğimde 4 cm di açılma, sabah 10 da gittim öğlen 1 de bebek doğdu çok şükür
Ben 3 kere öyle muayne oldum ikincisi hafif acımıştı siz kendinizi kasmışmıydınızBenden de geçende akıntı baktılar o gün boyunca oturamadım hep ağırdı affedersiniz
1 ci doğumum suyum sızıyordu doktora gittim 3cm açıklıkla 4 saatte doğurdum 2 cide leke geldi yani nişan hiç sancim yoktu sıcak banyo yaptım öyle gittim 6cm açıklık vardı sadece hafif belim agroyodu oda 2 saate doğdu 3 cüyüde evde dogururum diye korkuyorum hic belirti vermez diyeMassallah asil seninki kolay olmus2. Dogum daha kolay olur diyorlar ama bakacaz artik kolaymi zormu. Bana kalirsa ben yine epidural normal dogum istiyorum ama duyduguma gore kan sulandirici igne kullananlar sezaryen oluyorlarmis ne derece dogru bilmiyorum henuz doktorumada sormadim
Çoğunluk doktorla alakalı eli hafifse birde bu konularda korkmamak lazım dediğin gibi kasıncada acıma oluyor allah yardımcımız olsun kadın olmak zor vallahaBen 3 kere öyle muayne oldum ikincisi hafif acımıştı siz kendinizi kasmışmıydınız
Bende smear testi olacam korkuyorum inanın sonrasında kanama yaşayanlar varmış bende bir kere o spekulum olayını yaşadım çığlık attım doktorda bakmadı çok kötü acıtıyor sanki o etini bişeyin arasına alıp sıkıştırmışlar gibiBenden de geçende akıntı baktılar o gün boyunca oturamadım hep ağırdı affedersiniz
valla ben hiç alışamadım. tabi doktorlar bilir ama benim çatım dar galiba. o kadar canım yanıyordu ki doktorla kavga ettiğimi bilirim.Bu kadar çok kullanınca alışılmıyo mu ya ama acıtıyo bazıları hiç hissetnito ya bend emi sorun var diyorum
Kasmadım aslında ama çok derinden aldı tahriş oldu gibiBen 3 kere öyle muayne oldum ikincisi hafif acımıştı siz kendinizi kasmışmıydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?