2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aynen çok haklısın kasınca acıyor eminim ama zaten ultrason acıtmıyo bi titreşim oluyo sanki sadece ben ilk muayene olacağım zaman baya kötü davrandı doktorlar acile gitmiştim tecrübesizim zaten o yüzden kasıyorum ister istemez ikinci de yine fazla acımamıştı doktor çok iyiydi doktorların davranışları da beni etkiliyor ya.

ah o spekulum varya ooo. benim normal doğum istememin en büyük sebebidir. aşılama yaptırırken sürekli onu kullandılar, bi de 2 ayda bir kültür veriyodum sürekli takıyolardı. korkulu rüyam resmen

Ben de ergonomik aldım ve özellikle kışın çok rahat ettim. Kadına ev işi yemek felan yaptırsaydın ya

Bahsettigin şartlar için tam uygun beşik bu yatak odana koyacaksan böyle kademeli tek yatak uzun süre götürür sizi evinizi degisince de gönlüne göre bi oda yaparsın

Bahsettigin şartlar için tam uygun beşik bu yatak odana koyacaksan böyle kademeli tek yatak uzun süre götürür sizi evinizi degisince de gönlüne göre bi oda yaparsın
aynen canım olumlu yorumlardan sonra karar verdim gibi, teşekkürler

ah o spekulum varya ooo. benim normal doğum istememin en büyük sebebidir. aşılama yaptırırken sürekli onu kullandılar, bi de 2 ayda bir kültür veriyodum sürekli takıyolardı. korkulu rüyam resmen
Bu kadar çok kullanınca alışılmıyo mu ya ama acıtıyo bazıları hiç hissetnito ya bend emi sorun var diyorum

Ya canım birsey cektı ve mevsimi degıl ama bulunabilir heralde. Nerden geldı aklıma. Ustelık esım işte gececi bu hafta ayy bak sen şu işe herseyı normal boyutta canım cekıyordu yiyordum da bu bı farklı cektı. Bısey olmaz dimi yıyesiye kadar. Hanı cocukta vs leke olur derler ya batıl inanç gercı ama.

Benden de geçende akıntı baktılar o gün boyunca oturamadım hep ağırdı affedersiniz
[/QUOTE]
Bende smear testi olacam korkuyorum inanın sonrasında kanama yaşayanlar varmış bende bir kere o spekulum olayını yaşadım çığlık attım doktorda bakmadı çok kötü acıtıyor sanki o etini bişeyin arasına alıp sıkıştırmışlar gibi

Benden de geçende akıntı baktılar o gün boyunca oturamadım hep ağırdı affedersiniz
Bende smear testi olacam korkuyorum inanın sonrasında kanama yaşayanlar varmış bende bir kere o spekulum olayını yaşadım çığlık attım doktorda bakmadı çok kötü acıtıyor sanki o etini bişeyin arasına alıp sıkıştırmışlar gibi

Baya zorlamış gerçekten neyseki sağ saglim dünyaya gelmiş Inşallah bu doğum daha kolay olur. Ben hastaneye gittiğimde 4 cm di açılma, sabah 10 da gittim öğlen 1 de bebek doğdu çok şükür
Massallah asil seninki kolay olmus 2. Dogum daha kolay olur diyorlar ama bakacaz artik kolaymi zormu. Bana kalirsa ben yine epidural normal dogum istiyorum ama duyduguma gore kan sulandirici igne kullananlar sezaryen oluyorlarmis ne derece dogru bilmiyorum henuz doktorumada sormadim

1 ci doğumum suyum sızıyordu doktora gittim 3cm açıklıkla 4 saatte doğurdum 2 cide leke geldi yani nişan hiç sancim yoktu sıcak banyo yaptım öyle gittim 6cm açıklık vardı sadece hafif belim agroyodu oda 2 saate doğdu 3 cüyüde evde dogururum diye korkuyorum hic belirti vermez diye

Ben 3 kere öyle muayne oldum ikincisi hafif acımıştı siz kendinizi kasmışmıydınız
Çoğunluk doktorla alakalı eli hafifse birde bu konularda korkmamak lazım dediğin gibi kasıncada acıma oluyor allah yardımcımız olsun kadın olmak zor vallaha

[/QUOTE]
Hamıleylen smear testi yapılıyor mu canım ?

Bu kadar çok kullanınca alışılmıyo mu ya ama acıtıyo bazıları hiç hissetnito ya bend emi sorun var diyorum
valla ben hiç alışamadım. tabi doktorlar bilir ama benim çatım dar galiba. o kadar canım yanıyordu ki doktorla kavga ettiğimi bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…