2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Net pipiyi gördüm ya cnm sanmam değişeceğini ama yine bekleyeceğim tabi alışveris için
Bacak arasını görene kadar net olamıyor insan. Bana 11+4 de kıza benziyor demişti doktorum 14'te kesin kız dedi. 17'de bacak arasını gösterdi boş diye. Ama 16'da ben başka doktora gitmiştim o da kesin kız demişti.

O zaman bu agrın için ayrıca bir doktora gözük canım acile gitme ama. İnşallah gecer.

Bız 17 haftalıgız şu an henuz hissetmiyorum pıt pıt lar olmuştu bır ara sıra o kadar. Her gunde konuşuyorum ama erkenmiş zaten yanı normalmiş. İnşallah yakında karsılıklı tekmelerle konulur anlaşırız askım la.

Kızlar tetanoz aşısını kacıncı haftada oluyoruz
Beni 20.hafta cagırdılardı canım saglik ocagı 20.haftadsn once Dr kontrole giderim. Sorarım cagırdılardı hocam dıye oluyum mu diye ol derse gider olurum. Zaten olma taraftarıyım da olmadan önce kontrolum var kesınlestırmıs olurum yanı.

Ya benim doktoruma yazdım ben vurdurma gerek yok dedi. Acaba neden? Cumartesi soracağım artık
Nedenki. Ben normalde her aşı vurdurma taraftarıyım. Hatta tvde gecen bı filmde gordum kadın cocuguna ası yaptırmıyor cocuk sureklı hastalanıyor.Dr aşı vuruldum zamanında tam mı aşıları dıyor anne hayır dıyor. Filmlerde bıle görsem dikkate alıyorum bebeklerle ilgili herseyi. Evet hıc hasta olmayacaklar dıye birsey yok ama benim kardesım de arkadaslarıma hep yaptırdı. Doguyorlar hala yaptırıyoruz gıdıp.
Bana ac gel tahlil al az aşı yapıcaz dedılerdi. 20.hfta gıdecegım inşaallah. Dr uma sadece bilgilendirme amacıyla sorcam.

Ya benim doktoruma yazdım ben vurdurma gerek yok dedi. Acaba neden? Cumartesi soracağım artık
Bence yapılması lazım ya gerek yok neden dedi anlamış değilim oldu paslı bisi battı eline olur olur sonra nolcakmis sen sor canım yine ama zaten kendi doktorundan önce sağlık ocağından arıyorlar zaten şu gün gelin diye randevu veriyorlar..

Birşey sorcam sizinde ağzınız sürekli acımsı mı ya çok kötü ya bıktım dişlerim kanıyor sabahları zaten paradontax aldım biraz iyi geldi ama şu acılık gitmedi..
Başlarda uyumadım 1 haftadır bir uyku bir uyku gözümü açamıyorum ya vitamin hapı sanırım uyku yapıyor bilemedim..
Prilam devam ediyorum eden varmı??

Yok aşılara bende karşı değilim. Sanırım hastane doğumu olacak gerek yok diye düşündü. Ben aşı karşıtlarına karşıyım tam tersi

Selamlar,

Ben çok fazla yazamasam da sizleri takip etmeye çalışıyorum. Benim de kızım olacak. Kesinleşti :) Ankete kendimi de ekledim. Hareketleri ben de hissetmiyorum hiç. Sanırım ilk hamilelikte henüz hissedemiyor oluşumuz normalmiş. Göbeğim de çıkmadı henüz. Ultrasonda sağlıklı olduğunu görmesem insan inanamıyor bazen içinde bir can olduğuna :)

Benim o agzımdakı tat arada tuhaf oluyor sureklı degıl. Dişlerim vs sorun yok ta damar genişlermiş ya burnum ne zaman temızlesem kucuk kucuk kan goruyorum. Uyku dersen hıc affetmem acayip uyuyorum. Ve prilam devam ama ne yapıyorum gece 2taneydi önceleri sonraları 1taneye dusurdum halada Oyle devam ediyorum. Bulantı yok oyle ama tiksinti için ıcıyorum kokuya tahammul edemiyorum. Dırek kusarım kotu koku kaldıramazsa midem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…