2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Allah bagıslasın inşaallah. Gozunuz aydın. Bende hissetmiyorum neredeyse cok nadır pıt pıtlar oldu. Gobegım var ama. Hayırlısı bakalım.

Sürekli değil benim de ama gun de bir kere falan oluyor rahatsız ediyor ağzıma hemen bisi atıyorum..
Evet sabahları benim de burnumda hafif kanama oluyor normalmiş.
Bırakamıyorum prilam hapını bir kere içmedim yine aynı kustum korkudan devam ediyorum bende gece 2 tane sabah ac 1 tane alıyorum kusmak istemiorum sanırım doğum yapana kadar devam etcem gibi gözüküyor midem de rahatsız benim çünkü

Hayırlı olsun canım allah sana bagislasin dilerim.
Benim göbek aldı başını gidiyor ben 16.haftadan beridir hissediyorum tabi şuan daha net ilk bebek ama baya hareketli olcak sanırım bana çekmiş
Akşamları pit pit atıyor çok ufak da tekme hissediyorum arada yerlesene kadar göbeğim yırtılcak gibi geriliyor

Teşekkür ederim cnm. Hepimiz için hayırlısı olsun. Hehe ne güzel demek ki hareketli bir bebiş diye hissediliyor seninki maşallah. Darısı başıma artık :) Benimki çok sakinmiş. Ultrasonda da sakin duruyor. Demek ki ben daha geç hissedicem

Canım benimde dis etlerim cok kaniyor sabah kalktigmda kanamis oluyor bende sensodeyn aldim ama faydasi yok kanamada gebeliktenmiş,prilami bende iciyorum ama hergun degil bulanti hissettigmde iciyorum, bende uyuyamiyorum derin uykuya dalamiyorum bu aralarda kotu ruyalar görüyorum gece 2..3 kere gozumu aciyorum insallah gecicidir bu gebelik bende uyku yapmadi malesef

Kanama için paradondax iyi canım ondan alabilirsin..ilk başlarda olmadi şimdi uyku oldu bende anlamadım. Yalnız değilsin hep kötü rüyalar görüyorum geçen bagiriyomusum eşim uyandırdı bu aralar sık sık oluyor benimde

Senin haftaya gelirsem.insallah benimde uykum artar ,bide canım bi kac gundur inşirah nas okuyup uyuyorum sende oku faydasi oluyor gibi ,allahin izniyle gerce insallah bu dönemler

bende de benzer agrilar gecen haftalarda oldu suan gecti benim doktorum rahim hizla buyudugu icin sinirler ayni hizda buyuyemiyor sinirlerin gerilmesiyle oluyor zamanla gececek dedi parol ictim birkac gun rahatlatiyordu malesef gebelik surecince agri sanci kramlar bitmek bilmiyor Rabbim saglikla tamamlamayi nasio etsin
Nasıl tarif etsem karnımda hafif bi sızı var sanki arada geçiyo gibi sonra tekrar ediyor sanki gaz sancısı desem o da bu kadar sürer mi bugün 3 gün oldu.

hayirlisi olsun ayni cinsiyetten kardeste ozellikte buyudukten sonra cok iyi oluyor insallah birbirlerine arkadas olurlar sahip cikarlar kimseye ihtiyaclari olmaz . malesefki erken gebelik tahminlerinde cok yanilma oluyor benimde ilk gebeligimde 20 haftaya kadar baska soylediler sonradan kabullenmesi zor oluyor

İyi akşamlar kızlar detaylı ultrason için kaçıncı haftada gideceksiniz. Benim doktorum 20 haftalıkken önerdiği bir doktora gitmemi söyledi. Ama pahalı olduğu için ben üniversite hastanesinde bir prof a randevu bulabildim o zamanda 22 haftalık oluyorum. özel muayenesi 180 TL.

20-24 arası canım ama en ideali 22 zaten :)
bende 21+1'e randevu aldım

Bel ağrısı çeken varmı peki kramp giriyor sanki arada evi supurdum yine tuttu çok fena ya iş yapmadan da olmuyor gerçekten mahvetti bu bel beni

Kızlar selam ,yonetıcım bir egitim için onunuzdekı gunlerde bir haftalıgına sehır dısına egıtıme gıtme durumumuz var gelebılır mısınız dedi , hamılelık oldgu için bana sordu ozellıkle,aslında almak istedıgım bi egıtım ama şuan oncelıklerım cok farklı hamıle oldgum için pek istemıyorum.çünkü 7 saat uzakta birşehirde ve bir hafta sürcek ,napsam ya hiç uzun yol yolculuk yapmadım hamıleyken fikriniz ne ,bişey mi uydursam

Merhaba kizlar uzun zamandir giremedim var mi cinsiyet ogrenen ?12+3ken kiza benziyor dedi 16+3 gostermedi ya ama yine kiza benziyor dedi 20.haftya detayli ultrosana kaldi cinsiyet
Benimde kız dedi net bir şekilde 16da bakalım haftaya çarşamba kontrol var sonrada detaylı var net hepimiz ozaman öğrenicez büyük ihtimalle

Kötü bişey olmasında ben ağrı çekmeye razıyım yeter ki bebeğim iyi olsun ama kaç gündür geçmeyince insan endişeleniyor sizin ağrılar nasıldı ne kadar sürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…