Evet canım tam olarak bu bir yerde toplanıp sertleşiyor gibi.14te tek tarafı şişrme şeklinde hissettim ben.tek taraf sertken diğer taraf yumuşacıktı. bahsettiğn buysa. o sıra derim gerildi cok fazla ve gazım da yoktu.
Maşallah ya darısı başımaBen bi 2 haftadır hissediyorum. Toplanma cok oluyo sol tarafıma gelio hep. Gerilme de oluyo arada sırada. 15 li haftalardı tam. Şimdi baya hissediyorum 17 olduk şimdi elimi koyduğum da dokunuyor sanki elime gidio artık neresiyse orası bilmiyorum ama.
Hayirli olsun canim kacinci haftada kiz demisti sana?kesinleşti 2 Oğlum geliyor Gönül isterdi ki bir de kız evlat tatmak ama hayırlı sağlıklısın istedik her zaman Rabb'im buna uygun gördü Demek ki sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ama ilk başta heveslendirip de kız diyen doktorun diplomasından şüphe ediyorum artık bir de yardımcı doçent di
Cogu hissediyo canim sende 1 haftaya kalmaz hissedersinArkadaşlar bebeğin hareketini hisseden var mı 19. Haftada. Ben hala hissetmiyorum
normal bende hissetmemiştim 18den sonra hissettim.kızlar 16 haftalık olarak hissetmemek normal mi sizce çok endişeleniyorum?
16+5'im bugün hala hissetmiyorum ya da bana gazmış gibi geliyor bilemiyorum :) İlk gebeliklerde 22. haftaya kadar hissedilmemesinin normal olduğunu söylüyor doktorum.kızlar 16 haftalık olarak hissetmemek normal mi sizce çok endişeleniyorum?
Gözün aydın canım olsun oğluna bi erkek kardeş geldi ne güzel sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah bende yarın öğrencem hayırlısıylkesinleşti 2 Oğlum geliyor Gönül isterdi ki bir de kız evlat tatmak ama hayırlı sağlıklısın istedik her zaman Rabb'im buna uygun gördü Demek ki sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ama ilk başta heveslendirip de kız diyen doktorun diplomasından şüphe ediyorum artık bir de yardımcı doçent di
Ben de hissetmiyorum stres yapma daha küçük normaldir canımkızlar 16 haftalık olarak hissetmemek normal mi sizce çok endişeleniyorum?
Ya ağrı sürekli var bugünde devam ediyor sızı şeklinde tarifte edemiyorum önceden benimde ağrılarım oluyordu biraz uzanınca geçiyordu ama şimdi bir türlü rahatlayamadım.Benimki de çok hareketli dün falan çok vuruyordu yoksa daha da korkarımda o gün acilde rahim kısalığına bakcaz alttan dediler ben karından bakın dedim bi sorun olsa söylerlerdi demi ya.MaşAllah ona da ❤Ne demek canım tabi yazıcam. Seninkinden benimki de. Arada agrın olunca iç doktor bana gunde 2 dedi ben başlarda içtim sonra teke düşürdüm bu ara iyiyim şükür içmedim Bu gu n mesela. Dediğim gibi bıcak gibi saplanan agrıların olmadıkça korkma oyle. Sızlanmam gece gunduz hep var benimde. Ama oynuo kuşum içerde bak teyzesidünyalara bedelö iyi geceler diom vuruyo gunaydın diyorum vuruyo. Gelmeden daha hayatıma anlam kattı. Saglıkla gelsin inşallah hepsi. Bizlere de kolay hamilelikler nasip etsin. Er Rakip esmasını cek canım korku geliosa aklına evham yapıosan. El Musavvir El Mübdi bunlarıı ben sürekli okuyorum. Elini karnına koy oku inşallah bişey olmaz
Enfeksiyon görünmüyo ama bazen tahlilde çıkmıyo dedi yassı epitel hücre bol yazıyo bende.Bu arada enfeksiyon varmıymış benim değer 12 cıkmıştı yassı epitel degeri. Doktor sıkıntı yok demişti.
12 de %60 14. De %75Hayirli olsun canim kacinci haftada kiz demisti sana?
Oo sana 15 haftalıkken bile kız mı dediler de değişti umarım bundan sonra değişmez sen yine de ayrıntılıya kadar bekle baya bi oynama olmuş12 de %60 14. De %75
15 de de devlet kıza benziyor dedi
Ertezi gün gittim cuma başka doktor erkek dedi
Bugün sabah başka doktors gittim oda erkek dedi
Amin cnm cümlemiz inşallahGözün aydın canım olsun oğluna bi erkek kardeş geldi ne güzel sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah bende yarın öğrencem hayırlısıyl
Net pipiyi gördüm ya cnm sanmam değişeceğini ama yine bekleyeceğim tabi alışveris içinOo sana 15 haftalıkken bile kız mı dediler de değişti umarım bundan sonra değişmez sen yine de ayrıntılıya kadar bekle baya bi oynama olmuş
birinci hastanesi beylikdüzü kaymakamlığın yanında çok temiz çok tertipli düzenli canm..muayenler 100 tl 15günlük kontrol süresi varNerde cnm bu dr hastane yani muayene nekadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?