2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
kesinleşti 2 Oğlum geliyor Gönül isterdi ki bir de kız evlat tatmak ama hayırlı sağlıklısın istedik her zaman Rabb'im buna uygun gördü Demek ki sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ama ilk başta heveslendirip de kız diyen doktorun diplomasından şüphe ediyorum artık bir de yardımcı doçent di

Maşallah ya darısı başıma

Hayirli olsun canim kacinci haftada kiz demisti sana?

Gözün aydın canım olsun oğluna bi erkek kardeş geldi ne güzel sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah bende yarın öğrencem hayırlısıyl

Ya ağrı sürekli var bugünde devam ediyor sızı şeklinde tarifte edemiyorum önceden benimde ağrılarım oluyordu biraz uzanınca geçiyordu ama şimdi bir türlü rahatlayamadım.Benimki de çok hareketli dün falan çok vuruyordu yoksa daha da korkarımda o gün acilde rahim kısalığına bakcaz alttan dediler ben karından bakın dedim bi sorun olsa söylerlerdi demi ya.MaşAllah ona da ❤

12 de %60 14. De %75
15 de de devlet kıza benziyor dedi
Ertezi gün gittim cuma başka doktor erkek dedi
Bugün sabah başka doktors gittim oda erkek dedi
Oo sana 15 haftalıkken bile kız mı dediler de değişti umarım bundan sonra değişmez sen yine de ayrıntılıya kadar bekle baya bi oynama olmuş

Nerde cnm bu dr hastane yani muayene nekadar
birinci hastanesi beylikdüzü kaymakamlığın yanında çok temiz çok tertipli düzenli canm..muayenler 100 tl 15günlük kontrol süresi var
norml doğum 1300
epidural 1000
sezeryan 2200

vip oda 500 tl ..
biz kapora verdk vip odaya anlaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…