2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Iyi aksamlar canlar.bnde uzun zamandr takilamiorm buraya ise git gel uykusuzlk derken...kusmalarim hala gecmedi her ogun oncesi ve hemen her defasnda sonrasi kusuyorm hic kilo almadim verdgm 8 kiloyu bile hala almdm.tukeniorm ama elmden bsey gelmio.28 ocakta benmde ayrntilim var rbbm herkese hyrlisini versin saglkla gelsn guzel hberler alalm hep insallah

Ben de meryem sadece olunca guzel olur diye dusunuyodum ama isim analistleri iki isim tavsiye ediyorlar. Bir de meryem isminin frekansi dusuk diyorlar agir bir isim oldugunu dinledim o yuzden hafifleticek bi isim koyma karari aldim yanina
Olabilir canım ama ben de iki isim sevmiyorum herkesin düşüncesi tabiki

Agrıların nasıl agrılar canım. Gecmiş olsun.

Nasıl tarif etsem karnımda hafif bi sızı var sanki arada geçiyo gibi sonra tekrar ediyor sanki gaz sancısı desem o da bu kadar sürer mi bugün 3 gün oldu.
Benimde oluyo canım ne zaman ki dinleniyorum yatıyorum akşama kadar gecio. Magnezyum verdi bana da doktor bu agrılardan sonra biraz hafifledin ama yine ayakta durayım hemen agrım oluyo. Sızlanıyorum. Gaz sancısı degil bunu biliyorum. 2 gundur bende de gaz var ayaklarım cok soguk ondan oluyo sıcak su torbası kullanıyordum gün içinde gece yatarken bacak arama dizime ayaklarıma koyuyorum o gazımı alıyo benim. Lavaboya otururken gazım oldugunu anlıyorum içimde bi sancı yapıo boyle değişik. Alttan falan baktırma bişey yoktur inşallah. Sen bol bol uzan ayagını dik havaya. Acillerle ugraşma hiç doktora git acil zaten serum takmaya hazır hemen. Ben de bu agrılar oldugunda doktora cok gittim hepsi dinlen gecer bu agrılar normal dedi. Farklı farklı doktorlara ozele de devlete de. Kalbini ferah tut. Cok oturma da cok ayakta da kalma oturmak da iyi gelmio bana mesela. Uzancam illa.

Vallaha canım kaç günden beri korkuyorum geçmiyo diye ayaklarını sıcak tutuyorum battaniyenin altındayım dünde artık geçmeyince içim rahatlasın diye acile gittim.idrar yolu enfeksiyonu için toz vermişti onu içtim yatıcam şimdi.magnezyum da yarın başlıcam senin içtiğin nasıl bana suya atılan vermiş yemin ederim insan hamile olunca bin kere düşünüyo ilaç içerken ama mecbur içtim artık doktor verdi inşAllah şifa olur sağol sende uzun uzun yazmışsın

Ne demek canım tabi yazıcam. Seninkinden benimki de. Arada agrın olunca iç doktor bana gunde 2 dedi ben başlarda içtim sonra teke düşürdüm bu ara iyiyim şükür içmedim Bu gu n mesela. Dediğim gibi bıcak gibi saplanan agrıların olmadıkça korkma oyle. Sızlanmam gece gunduz hep var benimde. Ama oynuo kuşum içerde bak teyzesi dünyalara bedelö iyi geceler diom vuruyo gunaydın diyorum vuruyo. Gelmeden daha hayatıma anlam kattı. Saglıkla gelsin inşallah hepsi. Bizlere de kolay hamilelikler nasip etsin. Er Rakip esmasını cek canım korku geliosa aklına evham yapıosan. El Musavvir El Mübdi bunlarıı ben sürekli okuyorum. Elini karnına koy oku inşallah bişey olmaz

Bu arada enfeksiyon varmıymış benim değer 12 cıkmıştı yassı epitel degeri. Doktor sıkıntı yok demişti.

Merhaba kızlar biz sizden küçügüz birşey sormak istiyorum..Bebeğinizin hareketlerini hissettinizmi? Hissettiyseniz kaçıncı haftada hissettiniz.Birde rahminizde toplanma kasılma tarzı bişey oluyormu.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Toplanma falan olmuyor net olarak ben 18 de hissettim. Şimdi daha çok pıtlıyor ama tekme gibi değil tabi

14te tek tarafı şişrme şeklinde hissettim ben.tek taraf sertken diğer taraf yumuşacıktı. bahsettiğn buysa. o sıra derim gerildi cok fazla ve gazım da yoktu.

Ben bi 2 haftadır hissediyorum. Toplanma cok oluyo sol tarafıma gelio hep. Gerilme de oluyo arada sırada. 15 li haftalardı tam. Şimdi baya hissediyorum 17 olduk şimdi elimi koyduğum da dokunuyor sanki elime gidio artık neresiyse orası bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…