Maşallah çok güzel bir isimYaaa bizde Meryem Sare koymayı düşünüyoruz
Olabilir canım ama ben de iki isim sevmiyorum herkesin düşüncesi tabikiBen de meryem sadece olunca guzel olur diye dusunuyodum ama isim analistleri iki isim tavsiye ediyorlar. Bir de meryem isminin frekansi dusuk diyorlar agir bir isim oldugunu dinledim o yuzden hafifleticek bi isim koyma karari aldim yanina
Aynen ya ama kesinlikle sevmiyorum birinciyi mi kullanacz ikinci ismi mi en güzel tekiki isim sevmeyen biri daha sizi gordugume sevindim bende sevmiyorum 2 isim ama herkes tek isim koymak istiyorum diyince yadirgiyor sanki şart gibi
Tamam canım çok teşekkürlercanım biraz bakındım da sonomar diye bi yer varmıs bursada tabi sana yakın mı bilmiyorum. mart ayında yaptıranlar 250 tl demiş. bi bak istersen :)
Tesekkürler canımDoğum günün kutlu olsun
Cok tesekkurler canım inşaallah aminDoğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle evladınla nice senelerin olsun İnşAllah❤
Tesekkur ederim canım inşaallah cok sagolİyi ki doğdun tatlım.Yeni yaşın bütün mutlulukları getirsin
Amin canım benım cok tesekkurler inşaallah hepimize nasip olsunDoğum günün kutlu olsun sevdiklerine ailenle huzurlu mutlu senelerin olsun dilerim canım güzel duaların içinde teşekkür ederizAllah bebeğinle de kutlamayi nasip etsin ♥
Amin canım inşallah cumlemızınDoğum günün kutlu olsun canım saglikla.nice guzel yillarin olsun
Agrıların nasıl agrılar canım. Gecmiş olsun.Kızlar dün acile gitmiştim serum taktılar alttan muayene edeceklerdi bırakmadım normal ultrason la baktılar rahim kısalığına falan alttan bıraksamıydım bilmiyorum ama normal dediler herşey benim ağrılar hala devam ediyo idrar yolu enfeksiyonu için toz ve magnorm diye bi magnezyum ilacı yazdı doktor henüz kullanmaya başlamadım ama ağrılar geçmiyor ben korkuyorum.
Nasıl tarif etsem karnımda hafif bi sızı var sanki arada geçiyo gibi sonra tekrar ediyor sanki gaz sancısı desem o da bu kadar sürer mi bugün 3 gün oldu.Agrıların nasıl agrılar canım. Gecmiş olsun.
Benimde oluyo canım ne zaman ki dinleniyorum yatıyorum akşama kadar gecio. Magnezyum verdi bana da doktor bu agrılardan sonra biraz hafifledin ama yine ayakta durayım hemen agrım oluyo. Sızlanıyorum. Gaz sancısı degil bunu biliyorum. 2 gundur bende de gaz var ayaklarım cok soguk ondan oluyo sıcak su torbası kullanıyordum gün içinde gece yatarken bacak arama dizime ayaklarıma koyuyorum o gazımı alıyo benim. Lavaboya otururken gazım oldugunu anlıyorum içimde bi sancı yapıo boyle değişik. Alttan falan baktırma bişey yoktur inşallah. Sen bol bol uzan ayagını dik havaya. Acillerle ugraşma hiç doktora git acil zaten serum takmaya hazır hemen. Ben de bu agrılar oldugunda doktora cok gittim hepsi dinlen gecer bu agrılar normal dedi. Farklı farklı doktorlara ozele de devlete de. Kalbini ferah tut. Cok oturma da cok ayakta da kalma oturmak da iyi gelmio bana mesela. Uzancam illa.Nasıl tarif etsem karnımda hafif bi sızı var sanki arada geçiyo gibi sonra tekrar ediyor sanki gaz sancısı desem o da bu kadar sürer mi bugün 3 gün oldu.
Vallaha canım kaç günden beri korkuyorum geçmiyo diye ayaklarını sıcak tutuyorum battaniyenin altındayım dünde artık geçmeyince içim rahatlasın diye acile gittim.idrar yolu enfeksiyonu için toz vermişti onu içtim yatıcam şimdi.magnezyum da yarın başlıcam senin içtiğin nasıl bana suya atılan vermiş yemin ederim insan hamile olunca bin kere düşünüyo ilaç içerken ama mecbur içtim artık doktor verdi inşAllah şifa olur sağol sende uzun uzun yazmışsınBenimde oluyo canım ne zaman ki dinleniyorum yatıyorum akşama kadar gecio. Magnezyum verdi bana da doktor bu agrılardan sonra biraz hafifledin ama yine ayakta durayım hemen agrım oluyo. Sızlanıyorum. Gaz sancısı degil bunu biliyorum. 2 gundur bende de gaz var ayaklarım cok soguk ondan oluyo sıcak su torbası kullanıyordum gün içinde gece yatarken bacak arama dizime ayaklarıma koyuyorum o gazımı alıyo benim. Lavaboya otururken gazım oldugunu anlıyorum içimde bi sancı yapıo boyle değişik. Alttan falan baktırma bişey yoktur inşallah. Sen bol bol uzan ayagını dik havaya. Acillerle ugraşma hiç doktora git acil zaten serum takmaya hazır hemen. Ben de bu agrılar oldugunda doktora cok gittim hepsi dinlen gecer bu agrılar normal dedi. Farklı farklı doktorlara ozele de devlete de. Kalbini ferah tut. Cok oturma da cok ayakta da kalma oturmak da iyi gelmio bana mesela. Uzancam illa.
Ne demek canım tabi yazıcam. Seninkinden benimki de. Arada agrın olunca iç doktor bana gunde 2 dedi ben başlarda içtim sonra teke düşürdüm bu ara iyiyim şükür içmedim Bu gu n mesela. Dediğim gibi bıcak gibi saplanan agrıların olmadıkça korkma oyle. Sızlanmam gece gunduz hep var benimde. Ama oynuo kuşum içerde bak teyzesiVallaha canım kaç günden beri korkuyorum geçmiyo diye ayaklarını sıcak tutuyorum battaniyenin altındayım dünde artık geçmeyince içim rahatlasın diye acile gittim.idrar yolu enfeksiyonu için toz vermişti onu içtim yatıcam şimdi.magnezyum da yarın başlıcam senin içtiğin nasıl bana suya atılan vermiş yemin ederim insan hamile olunca bin kere düşünüyo ilaç içerken ama mecbur içtim artık doktor verdi inşAllah şifa olur sağol sende uzun uzun yazmışsın
Bu arada enfeksiyon varmıymış benim değer 12 cıkmıştı yassı epitel degeri. Doktor sıkıntı yok demişti.Vallaha canım kaç günden beri korkuyorum geçmiyo diye ayaklarını sıcak tutuyorum battaniyenin altındayım dünde artık geçmeyince içim rahatlasın diye acile gittim.idrar yolu enfeksiyonu için toz vermişti onu içtim yatıcam şimdi.magnezyum da yarın başlıcam senin içtiğin nasıl bana suya atılan vermiş yemin ederim insan hamile olunca bin kere düşünüyo ilaç içerken ama mecbur içtim artık doktor verdi inşAllah şifa olur sağol sende uzun uzun yazmışsın
Toplanma falan olmuyor net olarak ben 18 de hissettim. Şimdi daha çok pıtlıyor ama tekme gibi değil tabiMerhaba kızlar biz sizden küçügüz birşey sormak istiyorum..Bebeğinizin hareketlerini hissettinizmi? Hissettiyseniz kaçıncı haftada hissettiniz.Birde rahminizde toplanma kasılma tarzı bişey oluyormu.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
14te tek tarafı şişrme şeklinde hissettim ben.tek taraf sertken diğer taraf yumuşacıktı. bahsettiğn buysa. o sıra derim gerildi cok fazla ve gazım da yoktu.Merhaba kızlar biz sizden küçügüz birşey sormak istiyorum..Bebeğinizin hareketlerini hissettinizmi? Hissettiyseniz kaçıncı haftada hissettiniz.Birde rahminizde toplanma kasılma tarzı bişey oluyormu.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ben bi 2 haftadır hissediyorum. Toplanma cok oluyo sol tarafıma gelio hep. Gerilme de oluyo arada sırada. 15 li haftalardı tam. Şimdi baya hissediyorum 17 olduk şimdi elimi koyduğum da dokunuyor sanki elime gidio artık neresiyse orası bilmiyorum ama.Merhaba kızlar biz sizden küçügüz birşey sormak istiyorum..Bebeğinizin hareketlerini hissettinizmi? Hissettiyseniz kaçıncı haftada hissettiniz.Birde rahminizde toplanma kasılma tarzı bişey oluyormu.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?