2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ay bendede bazen oluyor hareket etmeyince korkuyorum bişeyler yiyorum hemen ona hareket ediyor ama ☺
Etti etti sıpa önce bi korktum da sonra iki kocaman tekme ile burdayım dedi
Ben kıyafet hariç çoğu şeyi aldım, yatak araba vs .. indirimliydi kaçırmak istemedim
Ben de büyük seylerden basladım daha cpk. Bebek arabası hangisini aldın?

Bebiişini hissedenler, bugün benim bebiş çok az hareket etti ya. Çok hareket ettim anlamaıdm mı acaba diyorum. 10 etmiştir yine ama normalde çok hareket ediyor tırstım
Çok yol yürürsem ya da yorulursam hareket etmiyor o akşam çok. O da yoruluyor uyuyor sanırım ben ayaklarımı uzatınca hissediyorum genelde. Zaten geç hissettim ben. Son 1haftadır falan net hissediyorum.
Bazen göbeğimi hoplatıyor ama artık.

Demi az once eşimle konuştuk da yorulunca hissetmiyorum cok. Bazen kendimi bitkin hissedince uzanıyorum sürekli o zamanlar birde birşey yeyince maşallah guzel hareket ediyo. Ve ben karnımdan hareketini görüyorum o dokunup giderken falan. Dün ilk kez farkettim. Cok guzel bi andı.

kızlar büyük parçalardan beşik, araba gibi aldıklarınızı veya baktığınız modelleri paylaşsanız fikir olur bizlere de :)

Beşik pierre cardinaldım süper sağlam. Bebek arabası araştırmasındayım

Bence iyi bende bu hafta içinde gideceğim Dr en son 16+1 de gittim 160 gr tahminen benim ki de o cıvardadır boyunu merak ediyorum ama
Evet ya boyuda aslında insan merak ediyor bi kağıt verdiler boyu hangisidir sen biliyor musun ordan bakayım

Evet ya boyuda aslında insan merak ediyor bi kağıt verdiler boyu hangisidir sen biliyor musun ordan bakayım
Ya eskiden direk ölcüm oluyordu ya onu anlamıyordum ama şimdi bacak ve göbek cevresinin ortalaması alınıyor ya onu anlamıyorum kağıttan ama bana en son gittiğim de 14 cm demişti boyu uzun demişti. Bende uzun doğmuşum şimdi kısayım

Sağlıklı olsunlar da bakalım nasıl olacaklar ben de kısayım bana çekse kısa olacak

Yorgun olunca geriliyor benim kız kafa bir yerde bacaklar bir yerde. Bir de birşey öğrenmiş ayaklarını karnıma dayıyor. Ultrasonda ayak tabanlarını gösterdi bize.

Yorgun olunca geriliyor benim kız kafa bir yerde bacaklar bir yerde. Bir de birşey öğrenmiş ayaklarını karnıma dayıyor. Ultrasonda ayak tabanlarını gösterdi bize.

Kızlar ne kadar süreyle kontrole gidiyrosunuz? Ben şehir degistirdim de şimdiye dek olan süreçte de kendim gittim hep farklı farklı yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…