Aynen normal doğum canım ben kendim de 26 kilo aldım belki benle birlikte yarmisdirOh masallah neler yedın bize de sırrını soyle:)) normal dogummuydu
Amin canım tek dileğim o iki gecedir uykularım falan zehir oldu yarın bı olsa Dr güzel bişey söylese diye dua ediyorum valla kurban kesicem sağlıkla sihhatle doğsunda hemenkeske yaptirsaydinins bisey cikmasin... evet trizomi olan bebeklerde de olabiliyormus ama gordugun uzere bizde olmamasina ragmen var. ben hem ikili hem yurt disina dna ornegi yolladim.Ins bisey cikmasin hic birine
Bı parca ben aldım bugün babannemiz hacidan geldi bı takım da o getirmiş bı kaç oyuncak falan sağlıkla doğsunda alınır hepsiKizlarr bebis icin alisveris yapaniniz oldumu
Amin canım tek dileğim o iki gecedir uykularım falan zehir oldu yarın bı olsa Dr güzel bişey söylese diye dua ediyorum valla kurban kesicem sağlıkla sihhatle doğsunda hemeninşallah hicbirsey çıkmaz
Benimde 12 çıkmışta doktor sonra fitil vercem dedi akıntı olunca artıyormuş o da.12 cıktı.
Biri hayrına bana da bebek arabası hediye etse ikiz olunca acayip bir fiyat varben aldım 20 parça falan şu ana kadar, bebek arabası da hediye geldi zaten o kadar :)
alırken hep tedirgin oldum ama alıcak nefesi varsa alır zaten, kıyafet aldım diye bişey olucak değil kafasındayım artık :)
Valla tekizlere gorede cok pahali ben bide begenmiyorum isin tuhafi. Ben aslinda diger kiziminkini yurtdisindan getirdim ama pusetini getirmemistim insallah ona uygun bi puset bulurum.Biri hayrına bana da bebek arabası hediye etse ikiz olunca acayip bir fiyat var
Motor parasına bebek arabası varValla tekizlere gorede cok pahali ben bide begenmiyorum isin tuhafi. Ben aslinda diger kiziminkini yurtdisindan getirdim ama pusetini getirmemistim insallah ona uygun bi puset bulurum.
Bende ole canim bakiyorum sadeceben daha hiç bişey almadım erken diye düşünüyorum ama araştırıyorum alacağım şeylere modellerine falan bakıyorum sürekli
Bende detaylidan snra alcam canimBen detaylıdan sonra düşünüyorum canım. Bir sıkıntı olacak diye korkuyorum
Maasallah iyialmissin canim haklisin amaben aldım 20 parça falan şu ana kadar, bebek arabası da hediye geldi zaten o kadar :)
alırken hep tedirgin oldum ama alıcak nefesi varsa alır zaten, kıyafet aldım diye bişey olucak değil kafasındayım artık :)
Kesinlikle canimBı parca ben aldım bugün babannemiz hacidan geldi bı takım da o getirmiş bı kaç oyuncak falan sağlıkla doğsunda alınır hepsi
ahahah çok haklısınız vallaBiri hayrına bana da bebek arabası hediye etse ikiz olunca acayip bir fiyat var
E bebekte kaca canım ? Memnunsun demi rahatmı ? İnt e bebek mi gıderek mi aldınBen E bebekten aldım, içine falan çok dikkat etmedim açıkçası, sadece c şeklinde vücudu tamamen saranlardan olmasını istedim ki iki tarafa döndüğümde de kullanabileyim ve sırtıma destek olsun.
Benim 2 tane doktor gördü sonucumu. İkiside onemsemedi. Cok bi deger değil dedi. Sıkıntı da olmadı gideli 3 4 hafta oldu hatta. Hani olsa sonradan bişey oda olmadı yanma dır alıntıdırBenimde 12 çıkmışta doktor sonra fitil vercem dedi akıntı olunca artıyormuş o da.
Ay bendede bazen oluyor hareket etmeyince korkuyorum bişeyler yiyorum hemen ona hareket ediyor amaBebiişini hissedenler, bugün benim bebiş çok az hareket etti ya. Çok hareket ettim anlamaıdm mı acaba diyorum. 10 etmiştir yine ama normalde çok hareket ediyor tırstım
Canım benimde bazen çok hareket ediyor bazen zayıf zayıf hissediyorum daha küçükler ya ondan galiba ben sırt üstü uzanınca daha çok hissediyorum.Bebiişini hissedenler, bugün benim bebiş çok az hareket etti ya. Çok hareket ettim anlamaıdm mı acaba diyorum. 10 etmiştir yine ama normalde çok hareket ediyor tırstım
benimde çok önemsemedi de sonra fitil vercem dedi benim çok akıntım oluyor ya uzuyor böyle resmen afedersin.Benim 2 tane doktor gördü sonucumu. İkiside onemsemedi. Cok bi deger değil dedi. Sıkıntı da olmadı gideli 3 4 hafta oldu hatta. Hani olsa sonradan bişey oda olmadı yanma dır alıntıdır
Giderek aldım yanlış hatırlamıyorsam 80-90 TL civarı biseydi :)E bebekte kaca canım ? Memnunsun demi rahatmı ? İnt e bebek mi gıderek mi aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?