Öyle yapayım diğer yaptıklarını idare ediyorum hala. Ama konu bebek olunca hassas oluyorum. Allah'ım bana sabır versin diyorum hep. Sabırlıyımdır da zaten.Canimsen bence bebekle ilgi bisey anlatma hic bahsetme bile sorarsa bilmiyorum unuttum falan de umursamamaya bak sen onu umursamadikca onun pskolijisi bozulsun senin niye bozulsun 2 canlisin hamileliginin keyfini cikar kapini kapattinmi hepsi arkada kaliyor evinde huzurlu olmaya bak derim
Ay bu da net dememişKızlar herşey çok güzel gelişimi suyum 400 gram olmuş boy artık olcmuyoruz büyüdü dedi kız demişti kesin konuşmuştu şimdi erkek dedi pipiye benziyor dedi bacak bacak üste atmıştı biraz oynattı çıkıntı var pipi gibi ama detaylı bekleyelim sürprizli dedi
Detaylı için de perinotolog şart değil gelişiminde bir sıkıntı olursa ona yönlendiriyoruz ekstra para alıyorlar senin herşey yolunda radyoloji de bakabilir dedi gün verdi artık sabretcez kıza da alışmıştım kıyafetlerde almıştık ama olsun sağlıklı olsunda
çok çok iyi sonuçlarınız canım, sayı ve ileri hareketlilik gayet güzel.Kızlar yeni konu açıp paylaşmayı yapamadım eşimin spermmiogram test sonucu 1 hafta var kliniğe gitmeye biraz bilgisi olan bakabilir mi
17 şubatta normal muayemize çağırdı detaylı da 23 e kadar gel dedi randevu al dedi işte ozaman net olur herhaldeAy canım hayırlı olsun ☺ ne güzel herşey yolunda çok sevindim ayrintiliya ne zamn gireceksin o zamn net belli olur cinsiyet
16da kız dedi ve net demişti bende şaşırdımYa maşallah allahim esirgesin, sana en son kacinci haftanda kesin kiz demisti canım ☺
Ay yok almayın bence detaylıyı beklesin bence herkes tavsiyemAa ne zaman kız demiştiay ben de bundan korkuyorum hiç bi şey almadım bi süre daha almayayım bari
Evet sen erkek demistin hatırlıyorumAaa en başta ben erkek demiştim sana canımfoto falan verdiler mi bacak arasını benim iki doktor erkek dedi tam inandım bakalım
Cuma günü gittiğimde doktor bana bacaklarını,ayaklarını gösteri çok tatlıydı yaAy bu da net dememişbence sen yine de değiştirme detaylıda öğrenirsin. Benim kız 2 randevuda bacaklarını havaya dikmişti. Arası boştu. Öyle net görmeden bence bekle. Sağlıkla gelsin inş.
Bu arada evet 17 haftadan sonra bacak boyu bakıyorlar. Önceden baş popo ölçüyorlardı. Artık bacak oluştuğu için ona bakıyorlar ♥çubuk bacaklarını yerim hepsinin o ayrı
Hayırlısı olsun canım ama bence erkek fotoyu atsana bi canım görünüyo mu bakalım.Evet sen erkek demistin hatırlıyorumfoto varda bacak bacak üste atmıştı son biraz kıpırdattik pipi var dedi gördük bizde ama kordon çıkar bu sefer oda oyuzden notrum suan detayliyi bekliycem
Yok kız bacakları üst üste atıyımHayırlısı olsun canım ama bence erkek fotoyu atsana bi canım görünüyo mu bakalım.
bu ilk çocuğun mu olucak insan alışıyo inşallah bizimkilerde değişmez ya17 şubatta normal muayemize çağırdı detaylı da 23 e kadar gel dedi randevu al dedi işte ozaman net olur herhalde
Evet belli olmuyor bazıları ayakları havaya kaldırıyo ya herşey meydanda bizimki öyleydiYok kız bacakları üst üste atıyım407 gr olmuş bitanem benim
Banada 14 haftada yuzde 90 kiz dedi onun uzerine yarin gidicem işte boyle bi surprizle karsilasirmiyim diye meraklar icindeyim bakalim.benimki nolcak16da kız dedi ve net demişti bende şaşırdım
Ilk çocuk allahın izniyle canım valla detaylı bekleyin derimbu ilk çocuğun mu olucak insan alışıyo inşallah bizimkilerde değişmez ya
Valla ben artık bütün teorileri çöpe attım yok karın şekli gerçi benim top gibi yok ekşi tatlı yeme bakalım detaylidan sonra netleşecek herşeyBanada 14 haftada yuzde 90 kiz dedi onun uzerine yarin gidicem işte boyle bi surprizle karsilasirmiyim diye meraklar icindeyim bakalim.benimki nolcak☺
Oo maşallah kuzunaValla ben artık bütün teorileri çöpe attım yok karın şekli gerçi benim top gibi yok ekşi tatlı yeme bakalım detaylidan sonra netleşecek herşeysağlıklı olsunda hepsi kucağımiza alalım da gerisi önemli değil. He belki ikinci çocuk olanlarda mutlaka beklenti oluyor illaki ama hayırlısı diyorum ben hep
Aynen canim haklısın hakkimiza ne hayırlaysa o olsun inşallahValla ben artık bütün teorileri çöpe attım yok karın şekli gerçi benim top gibi yok ekşi tatlı yeme bakalım detaylidan sonra netleşecek herşeysağlıklı olsunda hepsi kucağımiza alalım da gerisi önemli değil. He belki ikinci çocuk olanlarda mutlaka beklenti oluyor illaki ama hayırlısı diyorum ben hep
bu benim üçüncü ben eminim diğerlerinden farklı çünkü ama bakalim yinede belli olmazIlk çocuk allahın izniyle canım valla detaylı bekleyin derim
artık boy yok galiba yaa. bacak boyu, karın çevresi ve başı ayrı ayrı ölçülüyo. büyüdüler de vücutları ölçülüyo artık yarabbimOo maşallah kuzunaboyunu söyledi mi bende bugün gittim boyunu demedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?