2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Öyle yapayım diğer yaptıklarını idare ediyorum hala. Ama konu bebek olunca hassas oluyorum. Allah'ım bana sabır versin diyorum hep. Sabırlıyımdır da zaten.

Kızlar yeni konu açıp paylaşmayı yapamadım eşimin spermmiogram test sonucu 1 hafta var kliniğe gitmeye biraz bilgisi olan bakabilir mi

Eklentiler

• IMG_20200121_174525.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 41
Ay bu da net dememiş bence sen yine de değiştirme detaylıda öğrenirsin. Benim kız 2 randevuda bacaklarını havaya dikmişti. Arası boştu. Öyle net görmeden bence bekle. Sağlıkla gelsin inş.
Bu arada evet 17 haftadan sonra bacak boyu bakıyorlar. Önceden baş popo ölçüyorlardı. Artık bacak oluştuğu için ona bakıyorlar çubuk bacaklarını yerim hepsinin o ayrı

Aaa en başta ben erkek demiştim sana canım foto falan verdiler mi bacak arasını benim iki doktor erkek dedi tam inandım bakalım
Evet sen erkek demistin hatırlıyorum foto varda bacak bacak üste atmıştı son biraz kıpırdattik pipi var dedi gördük bizde ama kordon çıkar bu sefer oda oyuzden notrum suan detayliyi bekliycem

Cuma günü gittiğimde doktor bana bacaklarını,ayaklarını gösteri çok tatlıydı ya

Evet sen erkek demistin hatırlıyorum foto varda bacak bacak üste atmıştı son biraz kıpırdattik pipi var dedi gördük bizde ama kordon çıkar bu sefer oda oyuzden notrum suan detayliyi bekliycem
Hayırlısı olsun canım ama bence erkek fotoyu atsana bi canım görünüyo mu bakalım.

Hayırlısı olsun canım ama bence erkek fotoyu atsana bi canım görünüyo mu bakalım.
Yok kız bacakları üst üste atıyım 407 gr olmuş bitanem benim

Eklentiler

• 20200121_162642.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 73
  • 20200121_162611.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 65
  • 20200121_162553.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 64
Yok kız bacakları üst üste atıyım 407 gr olmuş bitanem benim
Evet belli olmuyor bazıları ayakları havaya kaldırıyo ya herşey meydanda bizimki öyleydi ama foto CD de var mıydı o fotosu hatırlamıyorum. MaşAllah kilosu önde sanki bu altta yazan bilgilere göre benim kilosunu söylemedi doktor

Banada 14 haftada yuzde 90 kiz dedi onun uzerine yarin gidicem işte boyle bi surprizle karsilasirmiyim diye meraklar icindeyim bakalim.benimki nolcak☺
Valla ben artık bütün teorileri çöpe attım yok karın şekli gerçi benim top gibi yok ekşi tatlı yeme bakalım detaylidan sonra netleşecek herşey sağlıklı olsunda hepsi kucağımiza alalım da gerisi önemli değil. He belki ikinci çocuk olanlarda mutlaka beklenti oluyor illaki ama hayırlısı diyorum ben hep

Oo maşallah kuzuna boyunu söyledi mi bende bugün gittim boyunu demedi ya

Aynen canim haklısın hakkimiza ne hayırlaysa o olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…