2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aaaa değişmeler olacak eminim banada kız erkek diyen oldu bende detaylıya kadar bekliyorum

Anne balı bunlar ya ☺ boyle değişen görünce bende diyorum benim de erkek ya kıza dönermi acaba 2 doktor erkek dedi en son ki yüzde binbeşyüz erkek dedi hatta
Çok duyuyorum böyle değişenleri bu aralar
Aaaa değişmeler olacak eminim banada kız erkek diyen oldu bende detaylıya kadar bekliyorum
Valla kızlar değişen çok sanırım en güzeli temiz temiz detaylıyı beklemek ben şüpheye düştün birkere işaretleyip pipi dediği halde başta da kıza net demişti oyuzden sabretcez artık tek duamız hayırlı ve sağlıklı olması diyelim öyle de böyle de evlat napalim götü boklular gelsinler sevelim hepimiz inşallah

Kızlar yeni konu açıp paylaşmayı yapamadım eşimin spermmiogram test sonucu 1 hafta var kliniğe gitmeye biraz bilgisi olan bakabilir mi
Gebe kalmana engel bir durum yok canım. Erkeklerde toplam sperm sayısı artı ileri hareketli önemli ikiside eşinde normal. Gönlüne göre versin inşallah

Maasallah canım hayırlısı olsun inşaallah ☺☺ hadı bakalım neye nıyet neye kısmet.

Boy artık sığmıyor olcmuyoruz dedi canım keyfe bak şundaki bacak bacak uste atmis zaten hiç göstermeye niyeti yoktuki
[/QUOTE
Uuuu maşallah ya benim ki yine uyuyordu hiç uyanık görmedim daha

Ben bal oğluş die sevmeye başladım bile tepki de verio kız olursa da bal kız olur napalım babamız zaten kızım kızım dio hala gıcıklığına o kız hissediyomuş dogana kadar inanmazmış doktorlara.

Valla bende kızım kızım dedim herhalde kızıp tekme attı hep diyorum oyuzden şuan severken cinsiyet koymuyorum bebeğim diycem şimdilik

Valla bende kızım kızım dedim herhalde kızıp tekme attı hep diyorum oyuzden şuan severken cinsiyet koymuyorum bebeğim diycem şimdilik
Ne degişik şeyler yaşıyoruz ne eglenceli ne guzel. İnşallah saglıkla sıkıntısız da dogururz. Seneye bu zaman 7 aylık oluyo. Oh annesi ona değişik mamalar yapar ek gıda ya geceriz. Evin her odası bebek kokar her yerde bi eşyası emzirirken gözüne bakar elleriyle yüzünle falan oynamaya çalışır Allah ım nasip et huzurlu saglıklı sıhhatli gunler inşallah.

Ay canım valla çok güzel gerçekten belki hayatımızda güzel anılarımız vardır ama bu En özeli bence tadını çıkarmak lazım
Tabi birde aile olmak için çocuk olması lazım rabbim isteyen herkese nasip etsin hayatımızın eğlenceleri neşeleri olcaklar yazın olması da iyi oldu bence yaz hamileliği de zormus oy cıbıl cıbıl yeriz onları inşallah götü boklular ya minnaklar gördükçe dünyam değişiyor şimdiden karşılaşınca düşünemiyorum çok ağlarım sanırım sevinçten

Mesajınızdan alıntı yaptı diye sizden bildirim geldi ama benim mesajımı göremedim

Mesajınızdan alıntı yaptı diye sizden bildirim geldi ama benim mesajımı göremedim
Yanlış oldu da sildim geri bugün de 20 haftalık olduk şimdide erkek dedi detaylıyı bekliycem ozaman tekrar yazarım size siz erkek demiştiniz kesin kız dedi bana şimdi pipi var diyor ama kordon bile çıkabilir güvenemedim detaylı en iyisi beklemek iyi akşamlar bakalim teori ne çıkcak

Yaaa hayırlısı olsun aynen detaylıda kesinleşiyor ama gönlünüz kızdı saglıkla hayırla nasip olan olsun

Merhaba. Ultrasonda bebeğim 1 hafta küçük çıktı son kontrolde. Daha önce böyle birseyden bahsedilmemisti. Dr um önemli değil dedi ama benim çok kafama takılıyor. Daha önce basına böyle birşey gelen oldu mu?

Aynen canm ben de iki üç haftadır hissediyorum zayıf olan tekmeler kuvvetleniyor yavaş yavaş o zaman emin oldum bebiş hareketi olduğundan

Sagol canım benım aşınım bir riskı yoktur heralde ya. Demi,o gun ızınlımı olmak lazım baga acıyor dıyorlar
Yok canm ben okuldaki boş dersimde gittim vuruldum geri okula döndüm vurulurken hiç acımıyor gece biraz ağrımaya başlıyor bikaç gün sürüyor ama gündelik işi etkileyecek kadar değil

Ayyy bizde herkese söyledik erkektir diye doktor dedi artık alışveriş yapabilirsiniz umarım değişmez herkese söyledik çünkü tırstım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…