Boy artık sığmıyor olcmuyoruz dedi canımOo maşallah kuzunaboyunu söyledi mi bende bugün gittim boyunu demedi ya
Anne balı bunlar yaYok kız bacakları üst üste atıyım407 gr olmuş bitanem benim
Ay yok almayın bence detaylıyı beklesin bence herkes tavsiyem
Aaaa değişmeler olacak eminim banada kız erkek diyen oldu bende detaylıya kadar bekliyorumKızlar herşey çok güzel gelişimi suyum 400 gram olmuş boy artık olcmuyoruz büyüdü dedi kız demişti kesin konuşmuştu şimdi erkek dedi pipiye benziyor dedi bacak bacak üste atmıştı biraz oynattı çıkıntı var pipi gibi ama detaylı bekleyelim sürprizli dedi
Detaylı için de perinotolog şart değil gelişiminde bir sıkıntı olursa ona yönlendiriyoruz ekstra para alıyorlar senin herşey yolunda radyoloji de bakabilir dedi gün verdi artık sabretcez kıza da alışmıştım kıyafetlerde almıştık ama olsun sağlıklı olsunda
Anne balı bunlar ya☺ boyle değişen görünce bende diyorum benim de erkek ya kıza dönermi acaba 2 doktor erkek dedi en son ki yüzde binbeşyüz erkek dedi hatta
Çok duyuyorum böyle değişenleri bu aralar
Valla kızlar değişen çok sanırım en güzeli temiz temiz detaylıyı beklemek ben şüpheye düştün birkere işaretleyip pipi dediği halde başta da kıza net demişti oyuzden sabretcez artık tek duamız hayırlı ve sağlıklı olması diyelim öyle de böyle de evlat napalim götü boklular gelsinler sevelim hepimiz inşallahAaaa değişmeler olacak eminim banada kız erkek diyen oldu bende detaylıya kadar bekliyorum
Gebe kalmana engel bir durum yok canım. Erkeklerde toplam sperm sayısı artı ileri hareketli önemli ikiside eşinde normal. Gönlüne göre versin inşallahKızlar yeni konu açıp paylaşmayı yapamadım eşimin spermmiogram test sonucu 1 hafta var kliniğe gitmeye biraz bilgisi olan bakabilir mi
Maasallah canım hayırlısı olsun inşaallah ☺☺ hadı bakalım neye nıyet neye kısmet.Kızlar herşey çok güzel gelişimi suyum 400 gram olmuş boy artık olcmuyoruz büyüdü dedi kız demişti kesin konuşmuştu şimdi erkek dedi pipiye benziyor dedi bacak bacak üste atmıştı biraz oynattı çıkıntı var pipi gibi ama detaylı bekleyelim sürprizli dedi
Detaylı için de perinotolog şart değil gelişiminde bir sıkıntı olursa ona yönlendiriyoruz ekstra para alıyorlar senin herşey yolunda radyoloji de bakabilir dedi gün verdi artık sabretcez kıza da alışmıştım kıyafetlerde almıştık ama olsun sağlıklı olsunda
Ben bal oğluş die sevmeye başladım bile tepki de verioValla kızlar değişen çok sanırım en güzeli temiz temiz detaylıyı beklemek ben şüpheye düştün birkere işaretleyip pipi dediği halde başta da kıza net demişti oyuzden sabretcez artık tek duamız hayırlı ve sağlıklı olması diyelim öyle de böyle de evlat napalim götü boklular gelsinler sevelim hepimiz inşallah
Amin canım sağolMaasallah canım hayırlısı olsun inşaallah ☺☺ hadı bakalım neye nıyet neye kısmet.
Valla bende kızım kızım dedim herhalde kızıp tekme attı hep diyorum oyuzden şuan severken cinsiyet koymuyorum bebeğim diycem şimdilikBen bal oğluş die sevmeye başladım bile tepki de veriokız olursa da bal kız olur napalım ☺ babamız zaten kızım kızım dio hala gıcıklığına o kız hissediyomuş dogana kadar inanmazmış doktorlara.
Ne degişik şeyler yaşıyoruz ne eglenceli ne guzel. İnşallah saglıkla sıkıntısız da dogururz. Seneye bu zaman 7 aylık oluyo. Oh annesi ona değişik mamalar yapar ek gıda ya geceriz. Evin her odası bebek kokar her yerde bi eşyasıValla bende kızım kızım dedim herhalde kızıp tekme attı hep diyorum oyuzden şuan severken cinsiyet koymuyorum bebeğim diycem şimdilik
Ay canım valla çok güzel gerçekten belki hayatımızda güzel anılarımız vardır ama bu En özeli bence tadını çıkarmak lazımNe degişik şeyler yaşıyoruz ne eglenceli ne guzel. İnşallah saglıkla sıkıntısız da dogururz. Seneye bu zaman 7 aylık oluyo. Oh annesi ona değişik mamalar yapar ek gıda ya geceriz. Evin her odası bebek kokar her yerde bi eşyasıemzirirken gözüne bakar elleriyle yüzünle falan oynamaya çalışır Allah ım nasip et huzurlu saglıklı sıhhatli gunler inşallah.
Mesajınızdan alıntı yaptı diye sizden bildirim geldi ama benim mesajımı göremedimValla kızlar değişen çok sanırım en güzeli temiz temiz detaylıyı beklemek ben şüpheye düştün birkere işaretleyip pipi dediği halde başta da kıza net demişti oyuzden sabretcez artık tek duamız hayırlı ve sağlıklı olması diyelim öyle de böyle de evlat napalim götü boklular gelsinler sevelim hepimiz inşallah
Yanlış oldu da sildim geri bugün de 20 haftalık olduk şimdide erkek dedi detaylıyı bekliycem ozaman tekrar yazarım size siz erkek demiştiniz kesin kız dedi bana şimdi pipi var diyor ama kordon bile çıkabilir güvenemedim detaylı en iyisi beklemek iyi akşamlarMesajınızdan alıntı yaptı diye sizden bildirim geldi ama benim mesajımı göremedim
Yaaa hayırlısı olsun aynen detaylıda kesinleşiyor ama gönlünüz kızdı saglıkla hayırla nasip olan olsunYanlış oldu da sildim geri bugün de 20 haftalık olduk şimdide erkek dedi detaylıyı bekliycem ozaman tekrar yazarım size siz erkek demiştiniz kesin kız dedi bana şimdi pipi var diyor ama kordon bile çıkabilir güvenemedim detaylı en iyisi beklemek iyi akşamlarbakalim teori ne çıkcak
Aynen canm ben de iki üç haftadır hissediyorum zayıf olan tekmeler kuvvetleniyor yavaş yavaş o zaman emin oldum bebiş hareketi olduğundanKizlar once bebegin hareketini hissetmek kisiye gore degisir. Hissetmiylrum diye endiseye kapilmayin sakin.ama bnm sorum su. bebegin hareketini cok erken hissettim doktora dedim olmaz hissedemezsin ki demisti. Su an ayni o hissi daha sert tekmelerler halinde hissediyorum. Esim de hissetti dun ilk defa elini koydugunda bu kadar hareket normal mi esim diyor ki acaba rahat degil mi sıkısiyor mu falan diye ben de korkuyorum bundan dolayi.
Yok canm ben okuldaki boş dersimde gittim vuruldum geri okula döndüm vurulurken hiç acımıyor gece biraz ağrımaya başlıyor bikaç gün sürüyor ama gündelik işi etkileyecek kadar değilSagol canım benımaşınım bir riskı yoktur heralde ya. Demi,o gun ızınlımı olmak lazım baga acıyor dıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?