2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar catlak kremi ne kullaniyosunuz ? Ben bazen badem yagi bazen krem kullaniuorm ama goguslerimde simdiden kirmizi halkalar olusmaya baslamis sanirim

Merhaba kizlar,

Allah bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Siz benden ileride oldugunuz icin sormak istedim. 3 hafta sonra.perinatoloji uzmanina kismetse gidecegim. Siz nerede, hangi hastanede kaca yaptirdiniz bilgisini benimle paylasabilir misiniz? Organ tarama oluyor sanirim sadece karindan ultrason degil mi tesekkurler.

burada henüz giden yok canım. genelde 22. hafta gidildiği için bu haftadan itibaren gitmeye başlıycaz. mayıs annelerine sorabilirsin.

Senin bebegin kilosu ne kadar bana hic.öyle normal dogumumla ilgili konusmuyolar ya sinir oluyorm bu hafta gidince sorucam benm 260.gr kilosu
Ben en son gittiğimde 20+1 idim 305 idi. Kilosu. 3 gün geriydi ama doktor kilo az geri olması sıkıntı değil iri bebekten iyidir dedi.

Aynen çok kilo almak sağlıklı değil. Maşallah değerlerim de iyi bebeğim de. Takmamaya çalışıyorum ama bazen sinir olmamak elde değil

Kizlar catlak kremi ne kullaniyosunuz ? Ben bazen badem yagi bazen krem kullaniuorm ama goguslerimde simdiden kirmizi halkalar olusmaya baslamis sanirim
Bende liarac corp ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum canım göğüsler aldı başını gidiyor zaten düzenli kullanıyorum ama tamamen deri yapınla ilgili çatlamak umarım çatlamayız

Aynen çok kilo almak sağlıklı değil. Maşallah değerlerim de iyi bebeğim de. Takmamaya çalışıyorum ama bazen sinir olmamak elde değil
Aynen saçma sapan konuşan çok var gerçekten takmamak lazım doktordan en iyi kimse bilemez kontrole gidiyor herkes bebek iyi diyorsa iyidir hiç bir doktor kilolu yada zayıf bebek daha iyidir diye yorum yapmaz önde veya ileri de diye bilimsel konuşur ben okadar doktorla çalıştım hastanede yani içiniz rahat olsun bu konuda burda herkesin bebeğinin gelişimi kendi kilosu ve beslenmesiyle alakalı değişiyor canım

Amin teşekkür ederiz bir sıkıntı olmadığı için doktor gerek yok perinotolog sart degil dedi gittiğim hastanede yaptırcam ben ist medicanada 450tl ye yapıyor canım 15 şubatta randevum inşallah merakla bekliyoruz cinsiyet bile orda tam net belli olcak

Çok erken degıl mi normal dogumla ilgilş yorum yapmaları için?
Bebeğin boyutuna göre ve şeker durumuna göre yaptı benim doktorum. Bebek gününden ileride ve şeker problemi ile kilo alma durumu olduğunda sezaryen yaptırıyorum ben çünkü ben risk görüyorum dedi

Ben cuma günü cihat şene gideceğim canım biraz pahalı ama ben riskli gebelik durumundayım. Nasıl yapıldığını ayrıntılı anlatırım.

Benim doktorum normal doğum için dedi. Bir de iri bebek bize şekeri hatırlatır dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…