- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Normal bence ya çok takmamaya çalışıyorum çünkü sadece 2. trimesterde bile 5.5-6 kilo almak gerekiyor zaten. Önceki 3 ayda da 3 kg diye düşünsek 5. aya girmiş bizler için normal bence :/Ya bende 4-5 kılo aldım ,bunalıma gırıyo gibiyimçok aldım diyehareketsızlıktenmi ki aslında cok yemıyorum ya ,ama işim butun gun oturarak pc başı. Bebege degıl de popoma gıdıyo sankı kilo
Bencede normal yani her ay 1 kilo normal demişti bana doktor ilk zamanlar kustugum için alamadım 64le kaldım 4 kilo aldım 68 kg şuan doktor normal dedi bundan sonra dahada alırsın dikkat et her ay 1 kilo alsan ideal dediNormal bence ya çok takmamaya çalışıyorum çünkü sadece 2. trimesterde bile 5.5-6 kilo almak gerekiyor zaten. Önceki 3 ayda da 3 kg diye düşünsek 5. aya girmiş bizler için normal bence :/
Ters hesap yaparsak önümüzde yaklaşık 4.5-5 ay var ve alabileceğimiz 8-12 kg izin var bence idealBencede normal yani her ay 1 kilo normal demişti bana doktor ilk zamanlar kustugum için alamadım 64le kaldım 4 kilo aldım 68 kg şuan doktor normal dedi bundan sonra dahada alırsın dikkat et her ay 1 kilo alsan ideal dedi
Süpersin toplam 10 12 normal zaten ya alabilriz bencedeTers hesap yaparsak önümüzde yaklaşık 4.5-5 ay var ve alabileceğimiz 8-12 kg izin var bence idealnasıl kandırıyorum kendimi ama değil mi :)))
4 kilo aldım benKızlar toplamda kac kılo aldınız,hanıle kaldıktan sonra?
Bendeki hareket kimsede yokdur 4 kilo aldım belki 4 buçuk olmusdur yapı meselesi benceYa bende 4-5 kılo aldım ,bunalıma gırıyo gibiyimçok aldım diyehareketsızlıktenmi ki aslında cok yemıyorum ya ,ama işim butun gun oturarak pc başı. Bebege degıl de popoma gıdıyo sankı kilo
26 kilo almış hamiş burda 4 kilo aldım bileYa herkes ne kadar az almış. 57 ile kaldım en son 16. Haftada 61.8 dim. Şimdi biayda iştahta açıldı kesin aldım:) o eskinin 30 kilo alan hamileleri nerde yaaaaaa onlardan istiyorum
rekoru kilo alma anlamında söylemedim. hâla en yüksek kilodaki benim o yüzden söyledim58 le hamıle kaldığımı ılk 3 ayda 8 kılo alıp 66 oldugumu soylemıstım 4. Ayda yız 67 68 arasın gıdıp geliyoruzşimdi rekor kimde bı düşünün
En çok kilo alan oymuş olayı farklı anlamış canımrekoru kilo alma anlamında söylemedim. hâla en yüksek kilodaki benim o yüzden söyledim ☺☺☺
Zaten anladim ben kendımle dalga gectım rekor babında dıye en cok kıloyu ben alıyorum basından berı herkes 3, 5 ben 8 9 kılo Maasallahrekoru kilo alma anlamında söylemedim. hâla en yüksek kilodaki benim o yüzden söyledim ☺☺☺
Kayseri acibademde de ayni canimen pahali dogum ankara galiba ankara memorial 8500 dogum hatta burda en ucuz hastaneler 6000 lira
Ya ben de sürekli sari akinti var ben hamilelikten zannediyordum sanrim mantardan dolayi. Bide hapi dun gece koydum bu gece de yatmadan koyayim dedim ama erimemis tam bi baktim elime geldi neden öyle olduBen elimi sokamıyorum tiknisiyorumondan yani yoksa elle yapmak daha iyi olur. Yaklaşık 2 ay kadar önce enfeksiyon vardı o zaman doktor iğne ve antibiyotik verdi, onu kullandim gecti. Sonra sarimsi akinti oldu az o zamanda mantar ilaci verdi 2 tane fitil, 3 gun ara ile kullandim. Benim agrim genelde hep oldugu icin çok farkedemedim.
Nerde o doktor canim bende simdiden almam lazim sanirim sira yokmus yoğunluktan öyle dediler banaAmin cümlemizden inşallahEvt ben daha önce gittiğim perinatoloji uzmanı Altan cebeci ye gidicem insallah. Ben çok memnun kalmıştım, internetteki yorumlarıda çok iyi
Evet canim benimde o sürekli oluyor yumurta beyazı gibi kurumus seklinde dedigin gibi hep akintim oluyor gunde kac defa camasir degistiyorum o sebeptenKIZLAr gunaydın,iç camasırınızda beyaz yumurta akı kurumus gıbı iz goruyor musunuz? Bu akıntı normal mi acaba ,sizlerde sıfır akıntımı ?
Beyaz akinti normal sari olursa enfeksiyondan dolayi oluyormusNORmalmiki canım ,ben tedırgın olmaya basladım
Cok geçmiş olsun canim Artci sarsintilar devam ediyor Rabbim.korusun. Dun geceden beri haberleri izliyrum.icim parcalandi yaBen Erzincan dayım burasıda beşik gibi salandı
Senin bebegin kilosu ne kadar bana hic.öyle normal dogumumla ilgili konusmuyolar ya sinir oluyorm bu hafta gidince sorucam benm 260.gr kilosuSenin haftanda ben de kilo almamıştım şu anda da aldığım kilo 1.2 kg. Dert etme benim doktorum bebeğin kilosu yerinde dedi. Hatta normal doğumun kolay olur üzülme dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?