2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
kızlar mrb neyazıkki midem hala düzlmedi cok yiyemiyorum yemek işkence gibi iştahsızım geçen kontrole giim hiç kilo almamışım bebek iyiyymiş herseyi haftasıyla uyumlu acaba biyüdükçe bi sıkıntı olurmu

Senin haftanda ben de kilo almamıştım şu anda da aldığım kilo 1.2 kg. Dert etme benim doktorum bebeğin kilosu yerinde dedi. Hatta normal doğumun kolay olur üzülme dedi.

Arkadaşlar akıntı olanlar var ama kızken evlenmeden önce hiç mi olmuyordu ki sizin çünkü yumurtlama döneminde bile olan birşey o yüzden şuan olması normal
Bebegin suyu falansa die buyuk ihtimal arkadaş tedirgin olmuştur. Bende cok takip ederim akıntımı. Beyaz kremsi tarzda baştan beri. İç çamaşırımı sürekli kontrol ederim

Bebegin suyu falansa die buyuk ihtimal arkadaş tedirgin olmuştur. Bende cok takip ederim akıntımı. Beyaz kremsi tarzda baştan beri. İç çamaşırımı sürekli kontrol ederim
Zaten gunde 2 kere değiştirmek lazım koku yoksa sıkıntı yok ve çok degilse normaldir herzaman bayanlarda olan birşey çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…