2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Yok zaten mavi istemiyorum. ama ne renk yapacağıma karar veremedim. sarıyı hiç sevmem ama açık yeşiller moda bu sene o güzel olur mu acaba? ya da sadece krem üzeri stickerlar?

Arkadaslar dogum cantasi icin 32. Haftayi bekleyin diyorlar ama ben yine de bi kac gecelik pijama ve bi bebek ucin hastane cikisi kenarda hazir tutmak istiyorum. Siz ne dersiniz belki yatmam gerekebilir falan diye risk yok simdilik ama me bileyim
Doğum nasıl olursa olsun mutlaka yatırıyorlar. Sen bence her duruma hazırlıklı ol. Anne bebek çantası yeterli olmaz büyük ihtimal. Aslında bavul yada benzeri büyük çantalar aradığını bulmak açısından da kolay oluyor. Ben 30 hafta civarı hazırlarım büyük ihtimal. Eğer eşyaların hazırsa erkenden hazırlayabilirsin bi köşede durabilir bi zararı yok sonuçta

Yok zaten mavi istemiyorum. ama ne renk yapacağıma karar veremedim. sarıyı hiç sevmem ama açık yeşiller moda bu sene o güzel olur mu acaba? ya da sadece krem üzeri stickerlar?
Aslında bebek şimdi yatmiycak büyük ihtimal o yüzden sadece odayı şirin gösterecek bebek odası olduğunu belli edecek stickerlar kullanabilirsin, ilerde çocuğunun sevdiği karakterler vs gibi şeyleri de kullabilirsin. Bu iş tamamen zevk işi olduğu için önemli olan senin içine sinmesi, nasıl güzel olacağıni düşünüyorsan öyle yapabilirsin. Internette bir çok ornek var, onlara bakarak seçim yapmak daha kolay olur. Boya olarak seçeceğim renkte soft renkler olsun bence, çok patlayan renkler rahatsız edici olabilir. Iskandinav tarzlarına bakabilirsin.

ironman_2020 ben de oğlumun odasını 2 duvar gri üzerinde beyaz farklı boylarda yıldız, 2 duvarını beyaz üzerine gri yıldız yapmıştım. Yıldızları sprey boyayla kendimiz boyamıştık eşim kalıp çıkarmıştı
Şimdi kız için 1 duvarı pembe üzeri gold yıldız yapmayı planlıyorum

ben de 5 kilo aldım ve kendimi çok şiş hissediyorum karnım kocaman. ayrıca bu ara ağrım arttı, yine dayanılmayacak bi ağrı değil ama insanı endişelendiriyor. Ev taşıdık bu hafta hala ıvır zıvır işleri devam ediyor, orada yoruldum ondan mı acaba???

Tam olarak ağrın nrtde oluyor canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…