Sonu güzel olunca insan çektiğini unutuyor, Rabbim kimseye yasatmasinAynen çok zor oldu ama şükür herşey yolunda gitti. Allah herkese sağlık sıhhat versin hasta olmak çok zor hamilelikte çok çekti o arkadaşım.
AminSonu güzel olunca insan çektiğini unutuyor, Rabbim kimseye yasatmasin
Çok şükür ya böyle güzel haberler insanın umudunu daha bir artiriyor :) bugün bunu duymaya çok ihtiyacım varmış. ..Ya kanaması vardı ama kanama bölgesini bulamadılar bebeşimiz yaşıyor şükür 550 gr doğdu şuan sağlıklı
Yeri kizlaragasi haninin olduğu sokakta tam, orda yanyana bebek mağazaları var. Hatta ben internetten arastirdigim fiyatlarla karsilastirdim pek çok ürünü, internetten bile bulabilecegin en uygun fiyata satıyorlarEvet izmirdeyim canim kemeraltıni bana da dediler uygun diye baya. Bana da yerini tarif edebilirmisin gideyim bende hepsini bir yerden almak cok mantıklı. E bebek biraz fiyatlari yüksek geldi bana almadik çıktık
Ben de şort almadım zaten son anda vazgeçtim. Askılı bluz, uzun penye alt ve sabahliktan oluşan bi takım aldımBende bakim loyadan takim aslında elbise olsa daha kullanisli olur sort kullanisli olmaz bence ama sicak da olcak ona göre penye tarzi almak lazim bi elbiseli bi tane de esortmanli takim alcam ben
İnşallah böyle bir durum yaşamayız herşey güzel olur sağlıcakla gelsin minik kuzularÇok şükür ya böyle güzel haberler insanın umudunu daha bir artiriyor :) bugün bunu duymaya çok ihtiyacım varmış. ..
Kız ve Ülkü NazArkadaslar listemizdeki cinsiyet ve bebek ismini guncellemek isteyen varsa, yazarsa sevinirim
Guzelmi kumasi canim. Bende bakicam dedigin yere. Bebek alisverisine basladinmi bu araBen de şort almadım zaten son anda vazgeçtim. Askılı bluz, uzun penye alt ve sabahliktan oluşan bi takım aldım
Tamam cok teşekkür ederim gidicem mutlakaYeri kizlaragasi haninin olduğu sokakta tam, orda yanyana bebek mağazaları var. Hatta ben internetten arastirdigim fiyatlarla karsilastirdim pek çok ürünü, internetten bile bulabilecegin en uygun fiyata satıyorlar
Aaa bilmiyordumBen güncelliyorum canim :)
Ozeldemi doğum yapmayi düşünüyosun Devlettemi bide sezeryan mi normal mi düşünüyorsun.Aslında ilk doğumda kullandığım takımı daha sonra hiç kullanmadım, onu düşününce daha farklı bişey almayı dusunuyorum. Bakalım acele etmiyorum bu sefer:) zaten oda süslemesi özel fotoğrafçı vs düşünmüyorum, o yüzden kararsizim.
benim kiz bebek ismi fatmaArkadaslar listemizdeki cinsiyet ve bebek ismini guncellemek isteyen varsa, yazarsa sevinirim
bende daha igne bile almayan gruptayimHastane çantaları için liste hazırlık birşeyler yapıldı mı? Biz daha bir iğne bile almadık
Bende o mu? Bu mu? Arasında kalıp neyse iyice araştırıp sonra bakayım diyenlerdenim. İnternetten alışveriş yapamıyorum. İlla dokunmam görmem lazım.bende daha igne bile almayan gruptayimbiraz daha bekleyip ne lazimsa bi seferde almak istiyorum
Ben ilk hamileliğimde toplam 10 kg almıştım. Şimdi ise 10 kgyu geçtim bile. Sonumu pek hoş görmüyorumGece bu saatlerde acıkan varmi aranizda şuan midem bomboş ama yemekde istemiyorum 8 kilo falan almışım başladığımdan beri cok fazla aldim ama şuan da cok acıktım
Güzel ince yumuşak bi kumaşı var.. bebek alışverişine başlamıştım epeydir, bu ara biraz ara verdim :)Guzelmi kumasi canim. Bende bakicam dedigin yere. Bebek alisverisine basladinmi bu ara
Ben de bu yönde gidiyordum da son 1 haftadır ellerdeki uyuşma huylandirdi beni, aldığım kilo mu yoksa ödem mi (ödemi gebelik zehirlenmesi açısından takip etmek önemli çünkü) ayirt edebilmek için kilo alışımı azaltmaya karar verdim. Yediklerimi kontrol ediyorum artık :)Ben ilk hamileliğimde toplam 10 kg almıştım. Şimdi ise 10 kgyu geçtim bile. Sonumu pek hoş görmüyorumaslında abartı porsiyonlarımda yoktur. Ama canım isteyince, karnım acıkınca durdurmuyorum kendimi hiç. Benim kanamalarım yeni bitti. Çok hareketsiz kaldım. Sanırım o yüzden kilo aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?