- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Ben sadece ocean mummy kullanıyorum...Kizlar doktorunuz vitaminlerinizi artırdimi ben regenesis ve maltofer i kullanıyordum zaten ek olarak da Decavit , Magvital ve monovit D3 verdi. Decavit ve magtivali bir gün arayla kullan dedi sadece. Size verdimi merak ettim
Bende detaylidan sonra kontrole gittigimde verdi bana daBen sadece ocean mummy kullanıyorum...
Kızlar selam ,yazın hangı gunes kremını kullancaksınız hamıleylen yuzunuze kollarınıza? Sebamed bebekler için olan 50 faktor bugun ebebekte ındırımde,onu alıp kendımıze kullansak olurmukı ,heralde daha az zararsızdır?
Magvitalin tadi da kokusuda igrenc geldi banaBen sadece ocean mummy kullanıyorum...
Ben vinelac multivitamin kullaniyorum. I mom omega 3. D 3 vitamini damla kullaniyorum. Bir de feramat diye kan ilaci. 4 ayri ilac yoruyor vallaKizlar doktorunuz vitaminlerinizi artırdimi ben regenesis ve maltofer i kullanıyordum zaten ek olarak da Decavit , Magvital ve monovit D3 verdi. Decavit ve magtivali bir gün arayla kullan dedi sadece. Size verdimi merak ettim
Beyaz tenli misin canımtrukid kullanıyorum ben. daha doğrusu kızıma alıyorum. onunki illa ki artıyor. o yüzden onunkinden kullanıyorum. ilk hamileliğimde çok dikkat etmeme rağmen yine de biraz güneş lekesi oldu. hamilelikte ve emzirme döneminde güneş çok etkiliyor beni
Bebekler için Zararsız olanlar bunlar belki yardımcı olur almak isteyenlere. Bizler de kullanabiliriz bu markaları benceKızlar selam ,yazın hangı gunes kremını kullancaksınız hamıleylen yuzunuze kollarınıza? Sebamed bebekler için olan 50 faktor bugun ebebekte ındırımde,onu alıp kendımıze kullansak olurmukı ,heralde daha az zararsızdır?
Ben mustela nın hoşgeldin bebek setinden aldım. Mustela bildiğim kadarıyla bebek teni üzerine ar-gesi olan bir firma o yüzden öneriliyor ve bahsettigim setinde ürünlerin hepsi var.Kızlar bebek icin şampuan, pudra,bebe yağı, ve yumusatici ne marka kulla caksaniz ben hepsini dalin alayim diyorum varmi icinizde şu markayi al ben diger cocugumda denedim diyen
Dalini ve yumuşatıcıyı çok tavsiye etmiyorlar alerji ve egzama yapıyor diye ben bugün deterjan aldım cok emin olamadım ama yinede aldım hacısakir granül ve baby me sıvı deterjanını. Ama şampuan ve pişik kremini mustella alacağım ondan eminimKızlar bebek icin şampuan, pudra,bebe yağı, ve yumusatici ne marka kulla caksaniz ben hepsini dalin alayim diyorum varmi icinizde şu markayi al ben diger cocugumda denedim diyen
Setini ne kadara aldin canım olmazsa bende alirim o sekilde bir setBen mustela nın hoşgeldin bebek setinden aldım. Mustela bildiğim kadarıyla bebek teni üzerine ar-gesi olan bir firma o yüzden öneriliyor ve bahsettigim setinde ürünlerin hepsi var.
Diğer çocuğumda denedim diyerek değil de içeriği temiz ürünlere yönelerek tavsiye vermek isterim ben. instagramda mühendisinoğlu hesabını takip ediyorum içerikleri okumayı öğrenirsek kendimiz de hangi ürün temiz içerikli anlayabiliyoruz bu sayede. Dalinin tek iyi ürünü yenidoğan ıslak mendiliymiş meselaKızlar bebek icin şampuan, pudra,bebe yağı, ve yumusatici ne marka kulla caksaniz ben hepsini dalin alayim diyorum varmi icinizde şu markayi al ben diger cocugumda denedim diyen
290 a aldım ben, setin içinde şampuan, bebe yağı, pişik kremi ve vücut losyonu var yanlış hatırlamıyorsam. Deterjan olarak da siveno alicamSetini ne kadara aldin canım olmazsa bende alirim o sekilde bir set
Ben almak için anneler gününü bekliyorum yamuna alacağım instagram da takip ettiğim bi üründü bi arkadaşım da kullandı o da memnun kaldıKızlar korse almayı dusunuyor musunuz? Dogum sonrası için? Bıldıgınız ıyı markalar varmı? Yamuna markası nasılkı
Bedenini nasıl ayarlayacaksın, ben de almayı düşünüyorum ama doğumdan sonra göbek çevremin ölçüsü ne olur bilemedimBen almak için anneler gününü bekliyorum yamuna alacağım instagram da takip ettiğim bi üründü bi arkadaşım da kullandı o da memnun kaldı
Ispanak yediğimde aşırı mide yanması oluyo. Sana da dokunuyomu ?Kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor şikayetiniz oluyor mu
Anneler gununde indırıme mı gırecek canım ,neden o gün?Ben almak için anneler gününü bekliyorum yamuna alacağım instagram da takip ettiğim bi üründü bi arkadaşım da kullandı o da memnun kaldı
Onu alırken sorarız danışmana yardımcı oluyorlarBedenini nasıl ayarlayacaksın, ben de almayı düşünüyorum ama doğumdan sonra göbek çevremin ölçüsü ne olur bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?