- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Detaylı ultrasonunuz kaç dakika sürdü kızlar ?
Bende hareketsiz kaldigim icin böyle kilo aldim ve aciktigim.zaman durduramiyorum bende kendimi elimde deglBen ilk hamileliğimde toplam 10 kg almıştım. Şimdi ise 10 kgyu geçtim bile. Sonumu pek hoş görmüyorumaslında abartı porsiyonlarımda yoktur. Ama canım isteyince, karnım acıkınca durdurmuyorum kendimi hiç. Benim kanamalarım yeni bitti. Çok hareketsiz kaldım. Sanırım o yüzden kilo aldım.
Günaydın canim bugün ikinci doz aşı günüm gidicem birazdanGünaydın herkese
O uyku esnasındaki uyuşmalar bende çok uzun süredir var, önemsemedim bile üstüne yatıyorumdur diye... Ama saç tararken ya da durup duruken uyuşmaya başladı. Fena .. :/
Ben daha ilkini yarın yaptırıcamGünaydın canim bugün ikinci doz aşı günüm gidicem birazdan
O zaman karar verdiğinizde tüm bilgileri alalım:)Aaa bilmiyordum) biz daha isim karar vermedik ama Asya isminde biraz düşünmeye karar verdik bakalim:))
Ben özelde doğum yapmayı düşünüyorum, devlete hiç gitmedim zaten. Eğer bir sorun olmazsa normal doğum istiyorum ama riskli gebe olduğum için sezeryanda olabilir, daha sonra karar verilecek sanırım.Ozeldemi doğum yapmayi düşünüyosun Devlettemi bide sezeryan mi normal mi düşünüyorsun.
Bende iştahım kadar yemiyorum, genellikle doymadan kalkıyorum ama genelde yattığım için sanırım bende kilo alıyorum. Tüm hayatım boyunca kilo sorunum olduğu için yine veririm diyorum napalimBen ilk hamileliğimde toplam 10 kg almıştım. Şimdi ise 10 kgyu geçtim bile. Sonumu pek hoş görmüyorumaslında abartı porsiyonlarımda yoktur. Ama canım isteyince, karnım acıkınca durdurmuyorum kendimi hiç. Benim kanamalarım yeni bitti. Çok hareketsiz kaldım. Sanırım o yüzden kilo aldım.
GünaydınGünaydın herkese
Bende 2 gün önce yaptırdım, agrimasini bekledim ama hiç ağrı olmadiBen daha ilkini yarın yaptırıcam
Yumruk yaptığın zaman sızı varsa, ve hissederek yumruk yapamıyorsan ödem vardır. Benim ilk hamileliğimde son ay olmuştu. Şuan evet karıncalanma oluyo ama üzerine yattığımda, dolaşımı kesicek bi hareket yaptığımda. Tuzlu şeyleri mümkün olduğunca azalt. Yediğin peynirde zeytinde bile dikkat et. Allah yardımcımız olsun. Sağ salim inşallahBen de bu yönde gidiyordum da son 1 haftadır ellerdeki uyuşma huylandirdi beni, aldığım kilo mu yoksa ödem mi (ödemi gebelik zehirlenmesi açısından takip etmek önemli çünkü) ayirt edebilmek için kilo alışımı azaltmaya karar verdim. Yediklerimi kontrol ediyorum artık :)
Ama napayım aç beklersemde midem bulanıyo bu sefer tam bıçak sırtı konu:))Bende hareketsiz kaldigim icin böyle kilo aldim ve aciktigim.zaman durduramiyorum bende kendimi elimde degl
Merhaba ben bioderma kullanmıştım yine onu kullanıyorum yaz kışKızlar selam ,yazın hangı gunes kremını kullancaksınız hamıleylen yuzunuze kollarınıza? Sebamed bebekler için olan 50 faktor bugun ebebekte ındırımde,onu alıp kendımıze kullansak olurmukı ,heralde daha az zararsızdır?
Anladim canim normal en iyisi bende normal diyorum ama bakalim hayırlısıBen özelde doğum yapmayı düşünüyorum, devlete hiç gitmedim zaten. Eğer bir sorun olmazsa normal doğum istiyorum ama riskli gebe olduğum için sezeryanda olabilir, daha sonra karar verilecek sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?