2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar selam çatlak kremi kullanlar ne kullanıyor aceba ilkinde çok çatladım tekrar yırtılmak istemiyorum

lierac kullanıyorum. ama çok düzenli kullanamıyorum bu sefer. ilkinde karnımda çok düzenli kullanmıştım. karnımda tek çatlak olmadı ama üst bacaklarıma pek sürmemiştim. oralar çatladı. bende kesinlikle işe yaradı

Çalışan hanımlar işyerınde performansınız dustu mu hamıleyken? Ben sanki eski hırsımı calısma azmımı kaybrttım ,tek derdım zamanı rapora kadar az strese gırerek geçirmek
Ben de öyleyim. Hatta acaba öncesinde de istirahat alıp daha da erken mi kapatsam diye düşünüyorum. Hiçbir şeye sabrım ve enerjim yok :/

Ben de öyleyim. Hatta acaba öncesinde de istirahat alıp daha da erken mi kapatsam diye düşünüyorum. Hiçbir şeye sabrım ve enerjim yok :/
Aynen aynen sorma.. ben de 10 ar gunluk raporlar mı alsam dıyorum hatta 32.haftaya kadar olan surecte de . Oyle yapsak dogum rapor paramız son uc aylık maaştan hesaplancagı için düşük mü olur ki ,bilgin var mı ? Ben de o sürecı keyıflı gecırmek ıstıyorum evde dınlenerek.aslında dogumpncesı olan 8 haftaya herkes calısabılır ıznıyle daha gec cıkıp dogum sonrasına sarkıtıyo da ..

yoo, maaşla ilgili sorun olmaz diye biliyorum ... ben de sırf doğumdan sonraki süreçte ücretli izin dönemi uzatabileceğim kadar uzatabilmek için dişimi sıkıyorum. ama değmeyecek galiba strese.. ya da 1 hafta gidip 1 hafta rapor mu alsam dinlene dinlene 32. haftayı getirsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…