Aslında geçen bi iki model beğendim ama hala karsizim :) atarımTamamdırLohusa takımlarına da baksak iyi olcak artık.1 takımmı almak lazım ıkı takımmı ,ya da takım degıl de parca parca mı alsak
Benim bildiğim genelde geçiyor bu tür sorunlar, tabi yine gidip en sağlıklı bilgiyi doktordan almak gerekir. Allah şifa versinArkadaşlar çoktandır yazamadım ayrıntılı ultrasyona girdik sol böbrekte 4.3 genişleme var dedi bebekte çok üzüldüm araştırma hastanesine sevk etti bilgisi olan varmı geçer dedi ultrason doktoru ama işte netten araştırınca kafaya takıyorum
Ben düşünmüyorum canimYükleme yapmamak daha büyük risk aslında doktorların çoğu öneriyor, ben yaptırmayı dusunuyorum
Tarz olarak farklılar ama böyle bişey olabilir diye dusunuyorum:)TamamdırLohusa takımlarına da baksak iyi olcak artık.1 takımmı almak lazım ıkı takımmı ,ya da takım degıl de parca parca mı alsak
Bir sorun yoksa gebelikle ilgili yapılıyor. Bende ağrı yok ama çürüyüp kırılanlar var. Doktorum onay verdi dişçi kararı bana bıraktı. Stres yapmamanız gerek kendinize güveniyomusunuz dedi kararsız kaldım. Bebek o stresi doğum sancısı olarak algılıyormuş. Antibiyotikte kullanabilirsin dedi. Doktorundan onay alıp ağrıların için bir görüş istersen çünkü dişten yayılan enfeksiyon daha zararlıymışKızlar birkaçgundır dişlerım cok agrımaya basladı,2 tanesi curumek uzrehamılelıkte bişey yaptıramıyoruz demi dişle ılgılı.cekcekmıyız bu agrıları
en az 2 takim gerekli oluyor cunku kan oluyor ilk giydiginiz benim damar yolum patlamisti mesela 2 takim bile yetmedi ustum hep kan olmustu sabahlik 1 tane yeterli oluyor zaten koridora yurumeye ciktikca giyiliyor ama gecelik yada pijama en az 2 takim gerekliTamamdırLohusa takımlarına da baksak iyi olcak artık.1 takımmı almak lazım ıkı takımmı ,ya da takım degıl de parca parca mı alsak
Benim kardeşimin gebeliginde de demişlerdi öyle ama takiplerde düzeldi . Takipli olması önemli riske atmamak için ama büyük ihtimalle düzelir :) geçmiş olsunArkadaşlar çoktandır yazamadım ayrıntılı ultrasyona girdik sol böbrekte 4.3 genişleme var dedi bebekte çok üzüldüm araştırma hastanesine sevk etti bilgisi olan varmı geçer dedi ultrason doktoru ama işte netten araştırınca kafaya takıyorum
Sen napcaksın canım yaptırcak mısın ,gecici bişeymiki diye algılamaya calısıyorum ,ınsallah kendılıgınden geçer. Fırcaladıgımda fln gecıyo sankıBir sorun yoksa gebelikle ilgili yapılıyor. Bende ağrı yok ama çürüyüp kırılanlar var. Doktorum onay verdi dişçi kararı bana bıraktı. Stres yapmamanız gerek kendinize güveniyomusunuz dedi kararsız kaldım. Bebek o stresi doğum sancısı olarak algılıyormuş. Antibiyotikte kullanabilirsin dedi. Doktorundan onay alıp ağrıların için bir görüş istersen çünkü dişten yayılan enfeksiyon daha zararlıymış
Ozamsn en az 2 takım alalım.bu arada ‘depend’ e hayat kurtarıcı dıyolar, onu almak lazım kesinen az 2 takim gerekli oluyor cunku kan oluyor ilk giydiginiz benim damar yolum patlamisti mesela 2 takim bile yetmedi ustum hep kan olmustu sabahlik 1 tane yeterli oluyor zaten koridora yurumeye ciktikca giyiliyor ama gecelik yada pijama en az 2 takim gerekli
Ben e bebekten baby me markasının pamuklarını alıp ıstalıp kullanmayı planlıyorum ama illa almam gerekirse water wipes alırım dışarıda falan kullanmak için. Gerçekten doğal %99,9 su %0.1 greyfurt özüKızlar yenidogan ıslak mendili hangi marka alcaksınız
İlk gebeliğimde böyle bir sorun çıkmıştı böbrekle alakalı.doktorum geçer dedi gerçekten de öyle oldu.inşallah sizinki de öyle olurArkadaşlar çoktandır yazamadım ayrıntılı ultrasyona girdik sol böbrekte 4.3 genişleme var dedi bebekte çok üzüldüm araştırma hastanesine sevk etti bilgisi olan varmı geçer dedi ultrason doktoru ama işte netten araştırınca kafaya takıyorum
Çok gusel gule gule kullan ,ah bu ındırımlerden haberdar nasıl oluruz ki tukenmıs cogu,sen hangı bedenı aldın? Hamılelık oncesı bedenımızı mı almak lazım buyukmu almak lazımKızlar bu arada suwen den iki takım sipariş ettim hiç pembe istemesem de indirimde olunca kayıtsız kalamadım110-120 civarına geliyor takım olarak.
Bedenler büyük yorumları vardı trendyolda s aldım ama inş olur.Çok gusel gule gule kullan ,ah bu ındırımlerden haberdar nasıl oluruz ki tukenmıs cogu,sen hangı bedenı aldın? Hamılelık oncesı bedenımızı mı almak lazım buyukmu almak lazım
Ben de bitanesine yetıstım ,m aldım :)) bedenlerın buyuk olmasına sevındım cunku m benı zorlar:))Bedenler büyük yorumları vardı trendyolda s aldım ama inş olur.
Tesekkurler ındırımı haber verdıgın içinBedenler büyük yorumları vardı trendyolda s aldım ama inş olur.
depend nedir ki??Ozamsn en az 2 takım alalım.bu arada ‘depend’ e hayat kurtarıcı dıyolar, onu almak lazım kesin
Hasta bezı canım ,cantamızda kesın olmalıymısdepend nedir ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?