2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Arkadaşlar çoktandır yazamadım ayrıntılı ultrasyona girdik sol böbrekte 4.3 genişleme var dedi bebekte çok üzüldüm araştırma hastanesine sevk etti bilgisi olan varmı geçer dedi ultrason doktoru ama işte netten araştırınca kafaya takıyorum

Benim bildiğim genelde geçiyor bu tür sorunlar, tabi yine gidip en sağlıklı bilgiyi doktordan almak gerekir. Allah şifa versin

Tamamdır Lohusa takımlarına da baksak iyi olcak artık.1 takımmı almak lazım ıkı takımmı ,ya da takım degıl de parca parca mı alsak
Tarz olarak farklılar ama böyle bişey olabilir diye dusunuyorum:)

Eklentiler

• Screenshot_20200218-183251_Facebook.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20200218-185455_Chrome.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20200218-183842_Chrome.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar birkaçgundır dişlerım cok agrımaya basladı,2 tanesi curumek uzre hamılelıkte bişey yaptıramıyoruz demi dişle ılgılı.cekcekmıyız bu agrıları
Bir sorun yoksa gebelikle ilgili yapılıyor. Bende ağrı yok ama çürüyüp kırılanlar var. Doktorum onay verdi dişçi kararı bana bıraktı. Stres yapmamanız gerek kendinize güveniyomusunuz dedi kararsız kaldım. Bebek o stresi doğum sancısı olarak algılıyormuş. Antibiyotikte kullanabilirsin dedi. Doktorundan onay alıp ağrıların için bir görüş istersen çünkü dişten yayılan enfeksiyon daha zararlıymış

Tamamdır Lohusa takımlarına da baksak iyi olcak artık.1 takımmı almak lazım ıkı takımmı ,ya da takım degıl de parca parca mı alsak
en az 2 takim gerekli oluyor cunku kan oluyor ilk giydiginiz benim damar yolum patlamisti mesela 2 takim bile yetmedi ustum hep kan olmustu sabahlik 1 tane yeterli oluyor zaten koridora yurumeye ciktikca giyiliyor ama gecelik yada pijama en az 2 takim gerekli

Benim kardeşimin gebeliginde de demişlerdi öyle ama takiplerde düzeldi . Takipli olması önemli riske atmamak için ama büyük ihtimalle düzelir :) geçmiş olsun

Sen napcaksın canım yaptırcak mısın ,gecici bişeymiki diye algılamaya calısıyorum ,ınsallah kendılıgınden geçer. Fırcaladıgımda fln gecıyo sankı

Ozamsn en az 2 takım alalım.bu arada ‘depend’ e hayat kurtarıcı dıyolar, onu almak lazım kesin

Kızlar bu arada suwen den iki takım sipariş ettim hiç pembe istemesem de indirimde olunca kayıtsız kalamadım 110-120 civarına geliyor takım olarak.

Eklentiler

• 8AB77636-08F8-45A9-8322-0E94861B9AC8.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 43
  • CF6208A8-7CB9-4A19-9132-2DA486BBA960.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 42
İlk gebeliğimde böyle bir sorun çıkmıştı böbrekle alakalı.doktorum geçer dedi gerçekten de öyle oldu.inşallah sizinki de öyle olur

Kızlar bu arada suwen den iki takım sipariş ettim hiç pembe istemesem de indirimde olunca kayıtsız kalamadım 110-120 civarına geliyor takım olarak.
Çok gusel gule gule kullan ,ah bu ındırımlerden haberdar nasıl oluruz ki tukenmıs cogu,sen hangı bedenı aldın? Hamılelık oncesı bedenımızı mı almak lazım buyukmu almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…