2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
4 ay rapor nasil alacaksin canim. Dogum benimki yaza geldigi icin izin hakkim yaniyor malesef. 2 ay yaz tatili zaten. Sonra da 6 ay izin almayi dusunuyorum ucretsiz. Baktim bakici bulamiyorum 6 ay daha alirim diyorum ama nasip o zaman
40 gün tek doktor rapor hakkımız var bir de 40 +40 gibi (uzatilabilir) heyet raporuyla 4 ay yapar bu şekilde düşünüyor sanırım canim

Benim tokluk şekerim 96 çıktı iyi sanırım tatlıya dayanamıyorum hergun tatlı yapıyorum bir günlük bile olmicak hemen yapıp yicem ertesi gün tekrar nolcak tatlı zaafım

Aclik kan sekeri sınırda olan varmi benim hep sınırda 100 109 arasi degisiyor bazen ve tatli hamur isi börek falan cok yememem lazim sizinde oylemi. Ben bu yüzden seker yükleme yapmicam açlık tokluk olcturcem
Benimde genelde hep sinir da 103 çıkan çıkıyor benim ailemde şeker hastası da var ablam kardeşim annem bir de kilolu hamile kaldım

İşlem yPıyor mu sıkıntı oldugunda?
Süt icmedigim için iki gebeligimde birerr dişim gitti sanırım bunda da yine bı dişim gidiyor kalsiyum alımına çok dikkat etmek lazım yoğurt peynir süt özellikle ama arada bir muzlu süt yapıp içiyorum sadesini icememiyorum ne kadar içerseniz o kadar iyi

Geçmiş olsun canım kalbini temiz tut çok kişide duydum hepsi de sağ salim doğdu stres yapma ama biliyorum elinde değil bende bebeğin basinda iki tane kist var dediğinde Dr yıkılmışım günlerce ama son gittiğimde kuculmuslerdi ve 3 hafta olacak nerdeyse iki hafta sonra gidicem yokolduguna inanıyorum sende öyle yap bol bol dua et herşey yoluna girer

Süt urunlerıyle aram hiç iyi degıl zaten sizler ne kadar süt içıyorsunuz , gunde bir kıbrıt kutusu kadar peynır ve bir buyuk bardak süt içıyorum

Sen napcaksın canım yaptırcak mısın ,gecici bişeymiki diye algılamaya calısıyorum ,ınsallah kendılıgınden geçer. Fırcaladıgımda fln gecıyo sankı
Güvenemedim kendime, eğer iltihap olmazsa şimdi yaptırmayı düşünmüyorum. Zaten 3 tanesi kırıldı. Demir ilaçları ve hormonlar mahvetti dişlerimi. Diş doktoru bana tuzlu suyla gargarayı ve iltihap olursa fırçalayıp kanatmamı önerdi.

Fırçalayıp kanatmanı mı dogru okudum demi canım ? Emın olmak istedım,ben de oyle yapayım en azından şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…