40 gün tek doktor rapor hakkımız var bir de 40 +40 gibi (uzatilabilir) heyet raporuyla 4 ay yapar bu şekilde düşünüyor sanırım canim4 ay rapor nasil alacaksin canim. Dogum benimki yaza geldigi icin izin hakkim yaniyor malesef. 2 ay yaz tatili zaten. Sonra da 6 ay izin almayi dusunuyorum ucretsiz. Baktim bakici bulamiyorum 6 ay daha alirim diyorum ama nasip o zaman
Sadece sabahlığı mı aldın canım onda m kalmıştı sanırımBen de bitanesine yetıstım ,m aldım :)) bedenlerın buyuk olmasına sevındım cunku m benı zorlar:))
Bana hastanede vermislerdi ilk 9 gün boyunca kullandım, eve gecincede hemen sipariş vermiştim. Çok büyük olduğu için sızdırma gibi bişey olmuyor rahat ediyorsunOzamsn en az 2 takım alalım.bu arada ‘depend’ e hayat kurtarıcı dıyolar, onu almak lazım kesin
İkisinde de m ye yetıstım canım ,takım olduSadece sabahlığı mı aldın canım onda m kalmıştı sanırım
L almak lazım galıba demi?Bana hastanede vermislerdi ilk 9 gün boyunca kullandım, eve gecincede hemen sipariş vermiştim. Çok büyük olduğu için sızdırma gibi bişey olmuyor rahat ediyorsun
Beden olsaydı ama l yada xl alırdımİkisinde de m ye yetıstım canım ,takım oldu
Bebisler iyi olsunda sonra veririz inşallah bı şekildeKilo almamak elde degil cok cabuk acıkıyorum malesef ;((
Benim tokluk şekerim 96 çıktı iyi sanırım tatlıya dayanamıyorum hergun tatlı yapıyorum bir günlük bile olmicak hemen yapıp yicem ertesi gün tekrar nolcak tatlı zaafımBi kere olcturdum 100 çıkmıştı, doktor daha sonra takio edelim dedi, 1 hafta günde 6 defa yemeklerde önce ve 1 saat sonra ölçtüm, not ettim doktora gosterdim. Iyi cikti hepsi ama yinede yemek olarak mümkün olduğunca uzak durmak gerekiyor ama ben az da olsa yiyorum görünce
Benimde genelde hep sinir da 103 çıkan çıkıyor benim ailemde şeker hastası da var ablam kardeşim annem bir de kilolu hamile kaldımAclik kan sekeri sınırda olan varmi benim hep sınırda 100 109 arasi degisiyor bazen ve tatli hamur isi börek falan cok yememem lazim sizinde oylemi. Ben bu yüzden seker yükleme yapmicam açlık tokluk olcturcem
Süt icmedigim için iki gebeligimde birerr dişim gitti sanırım bunda da yine bı dişim gidiyor kalsiyum alımına çok dikkat etmek lazım yoğurt peynir süt özellikle ama arada bir muzlu süt yapıp içiyorum sadesini icememiyorum ne kadar içerseniz o kadar iyiİşlem yPıyor mu sıkıntı oldugunda?
Geçmiş olsun canım kalbini temiz tut çok kişide duydum hepsi de sağ salim doğdu stres yapma ama biliyorum elinde değil bende bebeğin basinda iki tane kist var dediğinde Dr yıkılmışım günlerce ama son gittiğimde kuculmuslerdi ve 3 hafta olacak nerdeyse iki hafta sonra gidicem yokolduguna inanıyorum sende öyle yap bol bol dua et herşey yoluna girerArkadaşlar çoktandır yazamadım ayrıntılı ultrasyona girdik sol böbrekte 4.3 genişleme var dedi bebekte çok üzüldüm araştırma hastanesine sevk etti bilgisi olan varmı geçer dedi ultrason doktoru ama işte netten araştırınca kafaya takıyorum
Pedin külot hali diyelimdepend nedir ki??
Banada hastanede giydirmişlerdi çok memnun kalmıştımPedin külot hali diyelimbende almisdim ve çok kullanışlı gercekden
Süt urunlerıyle aram hiç iyi degıl zatenSüt icmedigim için iki gebeligimde birerr dişim gitti sanırım bunda da yine bı dişim gidiyor kalsiyum alımına çok dikkat etmek lazım yoğurt peynir süt özellikle ama arada bir muzlu süt yapıp içiyorum sadesini icememiyorum ne kadar içerseniz o kadar iyi
Ben uni baby yenidoğanı aldım 3 lü paket ama temizleme pamuğu da aldım onu kullanacağım uygun ortam olmazsa ıslak mendil o zamanKızlar yenidogan ıslak mendili hangi marka alcaksınız
sadece normal doğumda mı kullanmak gerekiyor yoksa sezaryende de mi kullanılıyorPedin külot hali diyelimbende almisdim ve çok kullanışlı gercekden
Güvenemedim kendime, eğer iltihap olmazsa şimdi yaptırmayı düşünmüyorum. Zaten 3 tanesi kırıldı. Demir ilaçları ve hormonlar mahvetti dişlerimi. Diş doktoru bana tuzlu suyla gargarayı ve iltihap olursa fırçalayıp kanatmamı önerdi.Sen napcaksın canım yaptırcak mısın ,gecici bişeymiki diye algılamaya calısıyorum ,ınsallah kendılıgınden geçer. Fırcaladıgımda fln gecıyo sankı
Fırçalayıp kanatmanı mı dogru okudum demi canım ? Emın olmak istedım,ben de oyle yapayım en azından şimdilikGüvenemedim kendime, eğer iltihap olmazsa şimdi yaptırmayı düşünmüyorum. Zaten 3 tanesi kırıldı. Demir ilaçları ve hormonlar mahvetti dişlerimi. Diş doktoru bana tuzlu suyla gargarayı ve iltihap olursa fırçalayıp kanatmamı önerdi.
Bedeni hatırlamıyorum ama büyük olmadi iyi olurL almak lazım galıba demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?