- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
ikeadaki de çok rahat demişler yorumlarda, kolay temizlenmesi hafifliği vs ile ama hem 6 aylıkken arkaya doğru hafif yatırılarak kullanılamaması hem de hafifliği nedeniyle düşer mi acaba endişesi ve bir de ayaklar sarkıyormuş galiba çocuk rahat edemeyebiliyormuş vs diye ikilemde kaldım ben de :/Ben ikeadan almıştım, beyaz sade olan modeli çok kullanisli oldu bizim için uzun süre kullandı kızım :)
Güzel günler de kullanır inşallah bebişinmimzy alıcam galiba :)
Aa gecmis olsun. Hamilelik cok degisik bir surec ya ne zaman nolcak bilmiyoruz malesefKızlar selam. Bugün hamileliğimde ilk defa bayıldım. Hiç bişeyim yoktu. Allahtan oturuyordum. Birden soğuk sıcak karışık bi rehavet bastı ve yaklaşık 2 dk baygın kalmışım. Çok şükür yalnız değildim. Biraz kuvvetsiz yemiştim kahvaltımı ondan sanırım
Ayakların sarkmasını hic düşünmedim kızımda hic rahatsiz olmadi 3 yaşına kadar kullandı nerdeyse içine sigana kadar :) hicbir tehlike yaşamadık çok şükür. Yemek tablasida istersen çıkabiliyor direk masada da yemek yiyebiliyor. yengem kraftin di galiba bi modelini almıştı şarkı calan, yatak gibi yatip sallanıyordu ama kızı ondan düşmüştü ve alttan cok kolay çıkıyordu. Onlara bakınca benimki çok kullanisli geldi ama tabi herkesin kendi tercihi :)ikeadaki de çok rahat demişler yorumlarda, kolay temizlenmesi hafifliği vs ile ama hem 6 aylıkken arkaya doğru hafif yatırılarak kullanılamaması hem de hafifliği nedeniyle düşer mi acaba endişesi ve bir de ayaklar sarkıyormuş galiba çocuk rahat edemeyebiliyormuş vs diye ikilemde kaldım ben de :/
Banada oyle bi anda sıcak basması oluyor ve göz kararması oluyor arada ayaktayken oldu özellikle. Geçmiş olsun dikkatli olmak lazım herzamanKızlar selam. Bugün hamileliğimde ilk defa bayıldım. Hiç bişeyim yoktu. Allahtan oturuyordum. Birden soğuk sıcak karışık bi rehavet bastı ve yaklaşık 2 dk baygın kalmışım. Çok şükür yalnız değildim. Biraz kuvvetsiz yemiştim kahvaltımı ondan sanırım
Çok geçmiş olsun tansiyonunda düşmüş olabilir.Kızlar selam. Bugün hamileliğimde ilk defa bayıldım. Hiç bişeyim yoktu. Allahtan oturuyordum. Birden soğuk sıcak karışık bi rehavet bastı ve yaklaşık 2 dk baygın kalmışım. Çok şükür yalnız değildim. Biraz kuvvetsiz yemiştim kahvaltımı ondan sanırım
2 hafta önce bende de olduKızlar selam. Bugün hamileliğimde ilk defa bayıldım. Hiç bişeyim yoktu. Allahtan oturuyordum. Birden soğuk sıcak karışık bi rehavet bastı ve yaklaşık 2 dk baygın kalmışım. Çok şükür yalnız değildim. Biraz kuvvetsiz yemiştim kahvaltımı ondan sanırım
Valla canım indirim varsa al derim ben çok anlamam çünkü kendim araştırıp almadım ablamın kızlarınındıben şimdi e bebekte baya indirim varken alsam mı diye düşünüyorum da :) ne zaman kullanmaya başladın faydası oldu mu ve önerdiğin ya da dikkat edilmesi gereken bir konu var mı ?
var cnm sayfamda :)Cnm tavşanlı var mı
Sayfan nerede canım?var cnm sayfamda :)
Canım bizzat kullanıyorum kraft kabin aldım çok memnunum hem pratik hem 5 kilo oğlum kucağımda elimde araba 5 kat çıkıyodum vakti zamanında şimdi kızımda da kullanıcam kısmetse. Tavsiye edip alan arkadaşımda çok memnunKızlar bebek arabası için araştırma yapan var mı?
Tam ismi neydi modelin? Ben arayınca cok sey cıktı da :)Canım bizzat kullanıyorum kraft kabin aldım çok memnunum hem pratik hem 5 kilo oğlum kucağımda elimde araba 5 kat çıkıyodum vakti zamanında şimdi kızımda da kullanıcam kısmetse. Tavsiye edip alan arkadaşımda çok memnun
Sağol canım.Aa gecmis olsun. Hamilelik cok degisik bir surec ya ne zaman nolcak bilmiyoruz malesef
Sağol canım. Kesinlikle tansiyonum düştü zaten. Genetik bi durum. Annemde böyle. En ufak bişeyde bayılır.Çok geçmiş olsun tansiyonunda düşmüş olabilir.
Öff evet ya ne kötü bi andı. Resmen kontrol elimden gitti.Banada oyle bi anda sıcak basması oluyor ve göz kararması oluyor arada ayaktayken oldu özellikle. Geçmiş olsun dikkatli olmak lazım herzaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?