Benimde tansiyonum hep düşük genelde 9/5 ama 7/4 bile gordum, ayakta fazla durunca özellikle ocak basindaysam, goz kararması cok yaşıyorumSizlerinde tansiyon düşüklüğü sorunu var mı? Ben 1 haftadır bunun sıkıntısını yaşıyorum. Neden olabilir? Yaşayıp, doktoruna soran var mı?
Yakın bir arkadaşım masal koycak, özellikle küçük kiz çocukları bu ismi çok seviyor, banada koy diyenler oldu :)Benım kızımın da hala adı yokve biz bu işin uzerıne hıc egılmıyoruz elif, masal ,bilge ,öykü isimleri nasıl sizce hangisi güzel
Ben de hala prilam ilacini kullaniyorum 1 tanrKızlar günaydın :)
Benim mide bulantilarim hala devam ediyor, bazı günler çok kötü oluyorum.. artık geçmez heralde sonuna kadar devam böyle
Küçük olupta sonradan büyüyen cok oldu etrafımda, genetik ile kesinlikle çok alakası var ama beslenmede önemli. Kuzenim 54 cm doğmuştu, annesi insallah çok uzun boylu olmaz demiş, kizin boyu şuan 1.55 civarı, tam tersi küçük dogupta uzun boylu olanlar varKızlar bebişlerınızın kıme benzedıgını gormeye başladınız mıyüzleri belırgınlesmeye baslıyor ben şeyı merak edıyorum ,bi bebegın genetıgı uzun boyluysa uzun mu dogar (anne karnında da uzunmudur) yoksa sonradan buyudukce mı bellı olur bu durum
Pınardan başka kullanmamaya dikkat ediyorum piyasanın en iyisi o. Bide bana Dr bebeğe yoğurdun sütten daha besleyici olduğunu bebeğin kemik gelişimini iyi geldiğini demişti bende köy yoğurdu alıyorumTesekkur ederim hepinize kizlar. Ben koy sutunu baya kaynatiyorum yarisini yogurt yapiyorum yarisini sut olarak soklayip sakliyorum. Ailem hep dogal urunlerle buyuttu bizi ondan herhalde paket gidalara karsi degisik dusunuyorum. Pastorize sutun de zararlari var diye okumustum sonra sutleri arastirdim.Ne olsa da dogal urunler kadar faydali olmadigi kanisina vardim.Icim organik sut aldim dun iyiydi tadi da mecburen ben de paket alicam artik yapacak bir sey yok. Cok sag olun
Hahaha duası kabul olmuş bence uzun olcaktı oKüçük olupta sonradan büyüyen cok oldu etrafımda, genetik ile kesinlikle çok alakası var ama beslenmede önemli. Kuzenim 54 cm doğmuştu, annesi insallah çok uzun boylu olmaz demiş, kizin boyu şuan 1.55 civarı, tam tersi küçük dogupta uzun boylu olanlar var
anne karnında belli oluyormuş kol ve bacak uzunluğundan bizimki normalden uzun gidiyor mesela babaya çekti sıpa :)Kızlar bebişlerınızın kıme benzedıgını gormeye başladınız mıyüzleri belırgınlesmeye baslıyor ben şeyı merak edıyorum ,bi bebegın genetıgı uzun boyluysa uzun mu dogar (anne karnında da uzunmudur) yoksa sonradan buyudukce mı bellı olur bu durum
Kızlar merhaba nasılsınız bebişler nasıl? Ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlar cuma çıkcakmış.
Kızlar günaydın :)
Benim mide bulantilarim hala devam ediyor, bazı günler çok kötü oluyorum.. artık geçmez heralde sonuna kadar devam böyle
Kesinlikle cidden insan agzindan cikan herseye dikkat etmesi gerekir :)Hahaha duası kabul olmuş bence uzun olcaktı o
Tabikide yazarım.Sizin hangi değer yüksek.sonuçlar çıkınca yazar mısınız?
bende gebelik şekeri çıkmadı. ama bir şeker değerim biraz yüksek. takip ediliyorum
Tabikide yazarım.Sizin hangi değer yüksek.
Kol ve bacak uzunlugu degerının ultrasondakı ismi ne canım bakıyım ben de :))anne karnında belli oluyormuş kol ve bacak uzunluğundan bizimki normalden uzun gidiyor mesela babaya çekti sıpa :)
selam kızlar,
şeker yüklemesi yaptırdım açlık 104 yüklemeden sonra 180 oldu
dahiliye ve diyetisyene yönlendirildim, hergün ölçüm yapmam gerekiyor 2 kilo almıştım halbukivarmı bu durumu yaşayanlar?
hl olması lazım canımKol ve bacak uzunlugu degerının ultrasondakı ismi ne canım bakıyım ben de :))
Anladım bakalım benim nasıl çıkıcak1. saat sonundaki değer yüksek, 2. ve 3. saatten sonraki normaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?