2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Okadar düzenli vitamin kullanan birisiyim yine de b12 dvit kanım düşük cıktı bi hastalandım tahlil yaptı sağlık ocağı doktoru hepsi düşük şaşırdım

Okadar düzenli vitamin kullanan birisiyim yine de b12 dvit kanım düşük cıktı bi hastalandım tahlil yaptı sağlık ocağı doktoru hepsi düşük şaşırdım
Gebelikte hepsi hizli tüketiliyor çünkü vücut tarafından .. ben iyot eksikliği yüzünden tsh yükselince bazı günler vitamin hapını 2 tane birden kullanmaya bile başladım ...

B12 vücutta az depolaniyor, d vitamini daha çok depolansada vücut bu vitaminleri sürekli kullandığı icin cok kolay dusuyor

Fazla vitamin de zararlı galıba demi? Ben de hepsı ı kullanıyorum hala
Yani ben ilaç kullanmaktan nefret eden biriyim. Bu kadar ilaç kullanılacağını da bilmiyordum. Ben vitamine ve demir ilacına devam ediyorum ama magnezyum ya da kalsiyum içmiyorum vermedi henüz doktorum. İlaç sevmediğim için olabilir. Doktorla konuşayım o zaman gerekli ise başlayalım.

Bel sırt agrın var mı dıye sordu,vardı benım kalsıyum magnezyum içeren bi hap verdi ,

Bende d vitamini kullanıyorum, progestani her gun alıyorum, vitamin, balikyagini kan ilacını ise aralıklı içiyorum, ablam hergun kullanmana gerek yok demisti ama kisinin ihtiyacına gore de kullanim şekli degisebilir

Canim, benim progestani biraktirdi doktor. Vitamin kullanmiyorum degerlerim normal. Kan ilaci arada almak lazim

Arkadaşlar size bir şey soracağım acaba aranızda üstüne görmeyle gebe kalan var mı ben bugün ultrasona girdim bebegim 29+6 çıktı ve önden aklıma takıldı ve Ağustos ayı adet tarihine baktım o tarihi baz alarak hesap yaptım kaç haftalık diye 30+0 çıktı aklımda şimdi süpheler oluştu Dr görüşmedim bugün polikliniği yokmuş sizlerde yada cevrenizde böyle bir şey yaşayan var mı

Magnezyum ve kalsiyum için maden suyu da içilebilir, rahatlatiyor biraz

Canim, benim progestani biraktirdi doktor. Vitamin kullanmiyorum degerlerim normal. Kan ilaci arada almak lazim
Riskli bi durun yoksa progestani kullanmaya gerek yok genel olarak. Doktorlarin bir kısmı vitamin bile olsa ilac onermiyor ama bazilarida ne olursa olsun vitamin lazim diyor çünkü herkes çeşitli beslenemiyor, benimde değerlerim iyiydi en son O yüzden aralikli kullanıyorum vitamin ilaçlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…