Peki ilk haftalarda gittiginde nasildi? Kan değerlerin, kalp atisi vs ??Arkadaşlar size bir şey soracağım acaba aranızda üstüne görmeyle gebe kalan var mı ben bugün ultrasona girdim bebegim 29+6 çıktı ve önden aklıma takıldı ve Ağustos ayı adet tarihine baktım o tarihi baz alarak hesap yaptım kaç haftalık diye 30+0 çıktı aklımda şimdi süpheler oluştu Dr görüşmedim bugün polikliniği yokmuş sizlerde yada cevrenizde böyle bir şey yaşayan var mı
EvetSeker yüklemesi sonucu mu?
50 lik mi?? Açlık normal, tokluk çok az fazla cıkmış, sinir 140 yaziyor
9 eylülle uyumluyduPeki ilk haftalarda gittiginde nasildi? Kan değerlerin, kalp atisi vs ??
Sonuçta ustune gorme olsa en başından beri en az 3 hafta ilerde olurdu, bana oyle değil gibi geliyor. Tabi doktorlar daha iyi bilir, bi perinatalog incelese daha iyi olur.9 eylülle uyumluydu
50lik evet teşekkürler50 lik mi?? Açlık normal, tokluk çok az fazla cıkmış, sinir 140 yaziyor
Hemde çok kötü denk geldi. Hava sıcaklayınca geçicekmiş. Bi an önce bassın sıcaklarYa okullar tatıl olcak galıba , ozel kamu hamılelerde tatıl olsa barı ben de cok korkuyorum gercı eslerımız de getırebılır Allah korusunkotu denkgeldi
İlk zamanlar 9 eylülle uyumludu sonra 1,5 hafta hep öndeydi şimdi 29+6 günlük. Okullar tatil edildi bende memlekette gideceğim yarın işte son günüm şansıma erken ayrılacaım izine o zaman iyice kontrol edilirSonuçta ustune gorme olsa en başından beri en az 3 hafta ilerde olurdu, bana oyle değil gibi geliyor. Tabi doktorlar daha iyi bilir, bi perinatalog incelese daha iyi olur.
Evet senin için iyi oldu, insanı şüphede bırakan bir durumİlk zamanlar 9 eylülle uyumludu sonra 1,5 hafta hep öndeydi şimdi 29+6 günlük. Okullar tatil edildi bende memlekette gideceğim yarın işte son günüm şansıma erken ayrılacaım izine o zaman iyice kontrol edilir
Canım hangi ölçü 3 hafta ileride çıkıyor karın çevresi falan mıİlk zamanlar 9 eylülle uyumludu sonra 1,5 hafta hep öndeydi şimdi 29+6 günlük. Okullar tatil edildi bende memlekette gideceğim yarın işte son günüm şansıma erken ayrılacaım izine o zaman iyice kontrol edilir
Eğer tarihte sıkıntı varsa muhtemelen doğum 21 Mayıs ama Dr kesinlikle tarihte hata ediyo bakalım neler olacakEvet senin için iyi oldu, insanı şüphede bırakan bir durum2 hafta onden gitmesini normal.kabul ediyorlar ama 3 hafta olunca nasıl bi yol izlenecek merak ediyorum. Oyleyse gerçekten dogum zamanı değişir mi? Yada bazıları 42.haftaya kadar bekliyor! Ama seninki.boyle giderse maşallah kilolu olur, o zamanda büyük ihtimal sezeryan derler durum karışık cidden
Baş karın bacak kilo hepsi 29+6 haftayla uyumluCanım hangi ölçü 3 hafta ileride çıkıyor karın çevresi falan mı
Şeker yükleme testi sonucu mu bu? 50 mg veya 75 mg a göre sonuç değişir .. bir de kaçıncı saat baktılar?Açlık şekerim 83 tokluk 148 çıkmış çok mu kötü
1. Saat 140ın üzerinde çıktığı için şimdi 100 mg glukozla 2. Aşamayı yaptirman lazım canım . Bu haliyle bişey söylenmez50lik evet teşekkürler
Merakla bekliyorum, ennonemlisi tabiki sağlıklı olmasıEğer tarihte sıkıntı varsa muhtemelen doğum 21 Mayıs ama Dr kesinlikle tarihte hata ediyo bakalım neler olacak
Kilosu şimdi kac cıktı?B
Baş karın bacak kilo hepsi 29+6 haftayla uyumlu
İnş sıkıntısıx olsun daMerakla bekliyorum, ennonemlisi tabiki sağlıklı olması
1200 küsür çıktıKilosu şimdi kac cıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?