2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Peki ilk haftalarda gittiginde nasildi? Kan değerlerin, kalp atisi vs ??

Ya okullar tatıl olcak galıba , ozel kamu hamılelerde tatıl olsa barı ben de cok korkuyorum gercı eslerımız de getırebılır Allah korusun kotu denkgeldi
Hemde çok kötü denk geldi. Hava sıcaklayınca geçicekmiş. Bi an önce bassın sıcaklar

Sonuçta ustune gorme olsa en başından beri en az 3 hafta ilerde olurdu, bana oyle değil gibi geliyor. Tabi doktorlar daha iyi bilir, bi perinatalog incelese daha iyi olur.
İlk zamanlar 9 eylülle uyumludu sonra 1,5 hafta hep öndeydi şimdi 29+6 günlük. Okullar tatil edildi bende memlekette gideceğim yarın işte son günüm şansıma erken ayrılacaım izine o zaman iyice kontrol edilir

Evet senin için iyi oldu, insanı şüphede bırakan bir durum 2 hafta onden gitmesini normal.kabul ediyorlar ama 3 hafta olunca nasıl bi yol izlenecek merak ediyorum. Oyleyse gerçekten dogum zamanı değişir mi? Yada bazıları 42.haftaya kadar bekliyor! Ama seninki.boyle giderse maşallah kilolu olur, o zamanda büyük ihtimal sezeryan derler durum karışık cidden

Canım hangi ölçü 3 hafta ileride çıkıyor karın çevresi falan mı

Eğer tarihte sıkıntı varsa muhtemelen doğum 21 Mayıs ama Dr kesinlikle tarihte hata ediyo bakalım neler olacak

Kızlar biz geldik doktordan 27 haftalık çıktık 1 hafta önden gidiyoruz 1039 kilo olmuş suyu çok fazla dedi suyu çok içme 8 bardak iç günde dedi ben biraz abartmışım karin ağrısı sertleşmeler suyun fazla olasındanmış bu yüzden şeker yüklemesi yaptırman gerek dedi Bakalim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…