2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bugün Bende tahlil sonuclarimi gösterdim 2 kez antibiyotik tedavime rağmen bir türlü idrar yolu enfeksiyonum bitmedi bir kaç gün geçip tekrar başlıyor 3. Kez antibiyotik verdi sürekli idrar varmış hissi ve devamlı lavobaya çıkıyorum. Seker ilk açlık 100 1. Saat 180 2. Saat 151 çıkmış 75 lik yapıldı bana gebelik şekerim var sıkı diyet yap dedi açıkçası çok yüksek olmadığı için bu beni korkutmadi çünkü beklediğim bir şeydi çok kilolu hamile kalmıştım.

Maşallah bebişe Günde kaç lt içiyorsun canım

Ay daha içemem ben o suyu yaptırmasam olmaz mı yani
Doktorun kabul ediyorsa parmaktan ölçerek şekerini takip edebilirsin. Ben öyle yapıyorum, bana doktorun kendisi oyle önerdi. Ben henüz yükleme yaptırmadım, ölçümlere gore karar verecek doktor

Maşallah iyi cıkmış

Kızlar sizlerin ölçümleri hep uyumlu mu çıkıyor mesela karın çevresi baş çevresi FL uzunluğu falan hepsi aynı olarak mı ölçülüyor.

Kızlar sizlerin ölçümleri hep uyumlu mu çıkıyor mesela karın çevresi baş çevresi FL uzunluğu falan hepsi aynı olarak mı ölçülüyor.
Henuz detayli yaptirmadim eşim yok diyor cocuk engelli deseler bi sorun ciksa dogurmuycanmi dogurucan o yuzden inceletmeye gerek yok diyor boyke sorulara cevap veremiyorum haliyle

Henuz detayli yaptirmadim eşim yok diyor cocuk engelli deseler bi sorun ciksa dogurmuycanmi dogurucan o yuzden inceletmeye gerek yok diyor boyke sorulara cevap veremiyorum haliyle
Canım detaylı aldırmak için değil de bi hastalık falan var mı kalbine beynine organlarına bakılıyor.Bu ölçümlerde ben en son kontrole gittiğimde doktorum yapmıştı detaylı değil yani sadece.

Benim 24+2 idi nomrmalde karin 24+5 fl yani bacak 23+5 hc kafa çevresi 24+0 bpd iki kulak arası mesafe de 23+3 çıktı
Anladım canım benimde hep farklı çıkmış bu ölçümler bende 24+6 da gitmiştim bpd 26+3, AC karın çevresi 27+3, FL 24+5 çıkmıştı.

75likte sınır neymiş acaba ?

Ayrıntılı da organlarına kalbine bakılıyor bizim böbreğin birinde genişleme var takip ediyolar doğunca ilk iş böbreklerine bakacaklar önemli bence allah sağlık versin

Ayrıntılı da organlarına kalbine bakılıyor bizim böbreğin birinde genişleme var takip ediyolar doğunca ilk iş böbreklerine bakacaklar önemli bence allah sağlık versin
Gecmis olsun canim rabbim.sifasini veriri insallah , işte eşimde boyle seyler çıkar diye korkuyor bende baktiralim hic olmazsa tedbir aliriz diyorum yok diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…