Ay daha içemem ben o suyu yaptırmasam olmaz mı yani1. Saat 140ın üzerinde çıktığı için şimdi 100 mg glukozla 2. Aşamayı yaptirman lazım canım . Bu haliyle bişey söylenmez
Maşallah bebişeKızlar biz geldik doktordan 27 haftalık çıktık 1 hafta önden gidiyoruz 1039 kilo olmuş suyu çok fazla dedi suyu çok içme 8 bardak iç günde dedi ben biraz abartmışımkarin ağrısı sertleşmeler suyun fazla olasındanmış bu yüzden şeker yüklemesi yaptırman gerek dedi Bakalim hayırlısı
Benim takip ettiğim bebek uygulamasında 26.haftada 630 gr ile 1200 gr olması normal kabul ediliyor, 27.haftada ise 720 ile 1400 gr. Yanı seninki en üst seviyede gelişiyor gibi duruyor1200 küsür çıktı
Doktorun kabul ediyorsa parmaktan ölçerek şekerini takip edebilirsin. Ben öyle yapıyorum, bana doktorun kendisi oyle önerdi. Ben henüz yükleme yaptırmadım, ölçümlere gore karar verecek doktorAy daha içemem ben o suyu yaptırmasam olmaz mı yani
Maşallah iyi cıkmışKızlar biz geldik doktordan 27 haftalık çıktık 1 hafta önden gidiyoruz 1039 kilo olmuş suyu çok fazla dedi suyu çok içme 8 bardak iç günde dedi ben biraz abartmışımkarin ağrısı sertleşmeler suyun fazla olasındanmış bu yüzden şeker yüklemesi yaptırman gerek dedi Bakalim hayırlısı
Biraz once bir arkadaşta paylaştı, aramızda 4 gün var, onunda 1038 cikmis kilosu, yAnı seninki cok fazla gibi durmuyor1200 küsür çıktı
Henuz detayli yaptirmadimKızlar sizlerin ölçümleri hep uyumlu mu çıkıyor mesela karın çevresi baş çevresi FL uzunluğu falan hepsi aynı olarak mı ölçülüyor.
Benim 24+2 idi nomrmalde karin 24+5 fl yani bacak 23+5 hc kafa çevresi 24+0 bpd iki kulak arası mesafe de 23+3 çıktıKızlar sizlerin ölçümleri hep uyumlu mu çıkıyor mesela karın çevresi baş çevresi FL uzunluğu falan hepsi aynı olarak mı ölçülüyor.
Canım detaylı aldırmak için değil de bi hastalık falan var mı kalbine beynine organlarına bakılıyor.Bu ölçümlerde ben en son kontrole gittiğimde doktorum yapmıştı detaylı değil yani sadece.Henuz detayli yaptirmadimeşim yok diyor cocuk engelli deseler bi sorun ciksa dogurmuycanmi dogurucan o yuzden inceletmeye gerek yok diyor boyke sorulara cevap veremiyorum haliyle
Anladım canım benimde hep farklı çıkmış bu ölçümler bende 24+6 da gitmiştim bpd 26+3, AC karın çevresi 27+3, FL 24+5 çıkmıştı.Benim 24+2 idi nomrmalde karin 24+5 fl yani bacak 23+5 hc kafa çevresi 24+0 bpd iki kulak arası mesafe de 23+3 çıktı
Kilosu da 684 gramdi cnm her zaman uyumlu olmuyor ışteAnladım canım benimde hep farklı çıkmış bu ölçümler bende 24+6 da gitmiştim bpd 26+3, AC karın çevresi 27+3, FL 24+5 çıkmıştı.
Aynen öyle canım ölçümden ölçüme göre de değişiyor sanırım sneşn erkekti demi bebişKilosu da 684 gramdi cnm her zaman uyumlu olmuyor ışte
Bugün Bende tahlil sonuclarimi gösterdim 2 kez antibiyotik tedavime rağmen bir türlü idrar yolu enfeksiyonum bitmedi bir kaç gün geçip tekrar başlıyor 3. Kez antibiyotik verdi sürekli idrar varmış hissi ve devamlı lavobaya çıkıyorum. Seker ilk açlık 100 1. Saat 180 2. Saat 151 çıkmış 75 lik yapıldı bana gebelik şekerim var sıkı diyet yap dedi açıkçası çok yüksek olmadığı için bu beni korkutmadi çünkü beklediğim bir şeydi çok kilolu hamile kalmıştım.
20 bardak içiyorumdur suyu çok seviyorum çok içme dedi doktorMaşallah bebişeGünde kaç lt içiyorsun canım
Ayrıntılı da organlarına kalbine bakılıyor bizim böbreğin birinde genişleme var takip ediyolar doğunca ilk iş böbreklerine bakacaklar önemli bence allah sağlık versinHenuz detayli yaptirmadimeşim yok diyor cocuk engelli deseler bi sorun ciksa dogurmuycanmi dogurucan o yuzden inceletmeye gerek yok diyor boyke sorulara cevap veremiyorum haliyle
Gecmis olsun canim rabbim.sifasini veriri insallah , işte eşimde boyle seyler çıkar diye korkuyor bende baktiralim hic olmazsa tedbir aliriz diyorum yok diyoAyrıntılı da organlarına kalbine bakılıyor bizim böbreğin birinde genişleme var takip ediyolar doğunca ilk iş böbreklerine bakacaklar önemli bence allah sağlık versin
Açlık 92 1. Saat 180 2. Saat 153 sinir75likte sınır neymiş acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?