Maşallah güle güle kullansın Mina prensesyaptıklarım bunlar kızlar atayım sizlere...
hediyelik çantamızzz..
ahşap isimliğimiz
ahşap panolarımız
isimli hastane çıkışı ve battaniyemiz...
çikolata kutumuz...
takı yastıgımız
Eki Görüntüle 2616227 Eki Görüntüle 2616228 Eki Görüntüle 2616236 Eki Görüntüle 2616237 Eki Görüntüle 2616238
Eki Görüntüle 2616223 Eki Görüntüle 2616224 Eki Görüntüle 2616225
Eki Görüntüle 2616221
Eki Görüntüle 2616222
buarada doğumdan sonra rapor paralarımızı aylık alabilcez dimi
hımm anladfım canmmBen memur oldugum icin ayni sekilde aylik almaya devam edecegim. Ozel sektoru bilmiyorum da
Ben zaten suslemesıne bayıldımtulum takımı ve battaniye enucuzbebekmarketten...süslemesini ben yaptım diktim canm =)
Ben de ozeldeyım canım , toplu verılıyo diye bılıyorum 16 hafta sonunda, ay ay verselerdı cok iyi olurdu zorlancaz..buarada doğumdan sonra rapor paralarımızı aylık alabilcez dimi
Teşekkürler, muhasebe girişimi gec yapmis, onlar yüzünden bi kac hafta daha beklemem lazim, pek güvenemiyorum onlara :)Ben onceki hamilelegimde 32de calisabilir raporu alip calistim. Bir ya da iki hafta once dogum iznimi başlamıştım. 35 ya da 36da galiba. İstedigin an yapabiliyorsun. Hastane ve calistigin kurumdaki ilgili personel ne yapman gerektigini soyler. Su anda hatirlamiyorum da..basit bir seydi
Alınabilir canım. Olurda 35 36 haftada rahatsız olursan doktorun raporu o zaman başlatıyor
Evet alınabılıomus32 de çalışabilir raporu alıp, mesela 35.haftada is gormemezlik raporu alınabilir mi? Bi bilgin var mi?
32 de falan hazır olmalı bence yikayip bı de utuleyince hiç bişey olmaz kapalı çantada ben kızımda 30 olmadan herşeyi hazırlamıştım çok iyi oldu 30 da doğacak dediler acil çantaları aldık çıktık şükür erteledik ama her seferinde hazırlıklı gittikYıkamak için erken degıl mi kızlar
Magnet sadece virüs geçince gelir yinede eş dostHediyelik yine de yaptıracak mısınız kızlar?
Çok güzeller canım güle güle kullanmak nasip olsunyaptıklarım bunlar kızlar atayım sizlere...
hediyelik çantamızzz..
ahşap isimliğimiz
ahşap panolarımız
isimli hastane çıkışı ve battaniyemiz...
çikolata kutumuz...
takı yastıgımız
Eki Görüntüle 2616227 Eki Görüntüle 2616228 Eki Görüntüle 2616236 Eki Görüntüle 2616237 Eki Görüntüle 2616238
Eki Görüntüle 2616223 Eki Görüntüle 2616224 Eki Görüntüle 2616225
Eki Görüntüle 2616221
Eki Görüntüle 2616222
Evt oyle yapicam insallahEvet alınabılıomus
Hepsi çok güzelÇok güzeller canım güle güle kullanmak nasip olsunbunlar da bizim kızın hazırlıkları magnet yapılmamış ve lohusa geceliklerim geldi bebiş kıyafetleri de Eki Görüntüle 2616434 Eki Görüntüle 2616435 Eki Görüntüle 2616436 Eki Görüntüle 2616437 Eki Görüntüle 2616438 Eki Görüntüle 2616439 Eki Görüntüle 2616440 Eki Görüntüle 2616441 Eki Görüntüle 2616442 Eki Görüntüle 2616443 Eki Görüntüle 2616444
fotoğrafçı bende ayarlamıştım yalan oldu ya.ben yapıyorum canm kendim.. hevesim içimde kalmasın evimize gelenlere veririz ilerde hatıra olur..
fotografcı falan da ayarlamıştım ama sanırım ona gidemicez =(
kokulu taş yapmak koly mı ya benimde yapasım var ama?ben aşağıdaki görseller gibi kutuda kokulu taş ve lavanta kesesi yapıcam bide hediye çantamıda kendiim yapıyorum
canım... hatta hediyelik çantamız hazır onunda resmini atayım sana keselerimizide kayınvalidem kesti dikti doldurmak kaldı içini...
malzemelrin çoğu farklı yerlerden oldu ama yapcak bişey yok gidip gezip aramaktansa bana internet daha kolay geliyor.Eki Görüntüle 2616219 Eki Görüntüle 2616220
Eki Görüntüle 2616218
bende sayıyı az tutmaya karar verdim yaptıracağım seylerin. Sonradan insan az gelir herhaldeBenim de pek hevesim kalmadi. Kapi susu dusunuyorum ama evdeki odasina asmak icin. Sonucta aileler bile gelemeyecek bize dogum zamani. Baska sehirde olacaklar. Yine de hevesim olursa, ilerde ailelere vermek icin 15, 20 tane sus yaptiririm belki
Gittim.bugün doktora canim Sekerim yuksek ciktigi icin doktorum insüline baslamam gerektigini söyledi. Ama ben acikcasi cok sıkı uygulamadim diyeti yani sabah dikkat ettim ama diğerlerin de dikkat.etmesim saatlerine uymadım. Aclik 106 110 arasi cikiyor tokluk 155 180 falan cikiyor.Gittiniz mi?ne dedi doktorunuz?
Bir de aclik ve tokluk kac cikiyordu? Ben diyete cok siki bi sekilde uydugumda dustu sekerim. Ama mutfak tartisiyla olcuyorum. Cok zahmetli surekli olcmek ve saatine dikkat etmek.
Doktorum bana da verdi insulin nasil kullaniyorsun daha hic kullanmadim ben. Bugun aldim daha . 2 derece ile baslamami soyledi hem turuncu hem yesil verdi. Turuncuyu yemeklerden önce vurucam yesili gece vurucam diyr soyledi. Simdi merak ediyorum kolunuzami vuruyosunuz damara falan denk gelirmi diye korkuyorum acikcasi. Siz nasil kullaniyorsunuz .Merhaba ben insülin kullanıyorum 2 haftadır. Çünkü diyet ile düşmedi şekerim. Ve inanın diyet yapmak çok zor. Hele evdeyken. Hepimiz şu anki virüs sebebiyle evlerdeyiz ve hareketsiziz bu da çok etkili maalesef. Ben de çok korkuyordum insüline başlamaktan. Sonrasında kullanmak zorunda kalırım falan diye. Ama doktorlarımın (kadın doğum-endokrin-diyetisyen) genel görüşü gebelikten sonra normale döneceği şeklinde ama takip etmek gerekiyor sonrasında da. Ben gebelikten sonra düzeleceğine inanmak istiyorum:)
öncelikle insülin iğnesi hiç can yakmıyor onu söyleyeyim. Öyle iğne gibi düşünmeyin yani incecik birşey.
Belirti olarak ağız kuruluğu sık idrara çıkma vs var diyorlar ama ona birşey diyemiyorum. Çünkü zaten günde yaklaşık 3-4 litre su içtiğim için sık sık tuvaletteyim. Ağız kuruluğu çok ciddi değil ama evet biraz oluyor. Ama net söyleyeceğim bir şey var ki, özellikle sabah kahvaltı sonrası (hele bir de reçel gibi tatlı bişi yediysem) bir uyku basması hali oluyor.
Bir de şunu özellik söylemek isterim. Şekerinizi evde takip ediyorsanız sabah açlık 95 üzeri tokluk 140 üzeri ise ya da şeker yükleme testinde riskli çıktıysanız bunu asla ihmal etmeyin. Gebelik şekeri sadece anne ile alakalı bir durum değil. Bebeği de etkiliyor. Bebeğimiz önde gidiyor kilosu iyi vs diye düşünürüz ama aslında bu gestasyonel diyabetin bir etkisi olabilir. Bebeğimizde olabilecek bir takım rahatsızlıkları fark etmiyor olabiliriz. Çünkü gestasyonel diyabette konu zaten annenin vücudunun ürettiği insülinin hem anneye hem de bebeye yetmiyor olması ve buna bağlı kan şekerinin yükselmesidir.
baya uzun yazdım ama araştırmalarımı ve tecrübelerimi paylaşmak istedim. Tabi en önemlisi doktorunuza danışın.
Bana sadece gece yapılandan verdi. Uzun süreli oluyormuş o galiba. Kalem gibi zaten. Arkada ayarlaması var. Koldan yapıyorum ben. Eşime yaptırıyorum. Göbek ve bacak da oluyormuş ama bu durumda göbek zaten.Doktorum
Doktorum bana da verdi insulin nasil kullaniyorsun daha hic kullanmadim ben. Bugun aldim daha . 2 derece ile baslamami soyledi hem turuncu hem yesil verdi. Turuncuyu yemeklerden önce vurucam yesili gece vurucam diyr soyledi. Simdi merak ediyorum kolunuzami vuruyosunuz damara falan denk gelirmi diye korkuyorum acikcasi. Siz nasil kullaniyorsunuz .
Bana da ikisini verdi. Sizin sekeriniz kac çıkıyordu normalde. Aclik tokluklariniz cok yuksek degildir kesin ondan vermistir öyle benim yüksek çıkıyordu.Bana sadece gece yapılandan verdi. Uzun süreli oluyormuş o galiba. Kalem gibi zaten. Arkada ayarlaması var. Koldan yapıyorum ben. Eşime yaptırıyorum. Göbek ve bacak da oluyormuş ama bu durumda göbek zaten.
gece 10.30 gibi yapıyoruz. O saatten sonra bişey yemiyorum sabaha kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?