2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Maşallah güle güle kullansın Mina prenses

Kızlar kasılma dedıgınız nasıl bişey ? Bende bişey oluyo ama bole ani bi bıcak saplanması gıbı yada hızlı bir tekme gıbı ayırtededemedım bugun bıkackrz oldu

Teşekkürler, muhasebe girişimi gec yapmis, onlar yüzünden bi kac hafta daha beklemem lazim, pek güvenemiyorum onlara :)

Yıkamak için erken degıl mi kızlar
32 de falan hazır olmalı bence yikayip bı de utuleyince hiç bişey olmaz kapalı çantada ben kızımda 30 olmadan herşeyi hazırlamıştım çok iyi oldu 30 da doğacak dediler acil çantaları aldık çıktık şükür erteledik ama her seferinde hazırlıklı gittik

Çok güzeller canım güle güle kullanmak nasip olsun bunlar da bizim kızın hazırlıkları magnet yapılmamış ve lohusa geceliklerim geldi bebiş kıyafetleri de

ben yapıyorum canm kendim.. hevesim içimde kalmasın evimize gelenlere veririz ilerde hatıra olur..
fotografcı falan da ayarlamıştım ama sanırım ona gidemicez =(
fotoğrafçı bende ayarlamıştım yalan oldu ya.
kokulu taş yapmak koly mı ya benimde yapasım var ama?
Benim de pek hevesim kalmadi. Kapi susu dusunuyorum ama evdeki odasina asmak icin. Sonucta aileler bile gelemeyecek bize dogum zamani. Baska sehirde olacaklar. Yine de hevesim olursa, ilerde ailelere vermek icin 15, 20 tane sus yaptiririm belki
bende sayıyı az tutmaya karar verdim yaptıracağım seylerin. Sonradan insan az gelir herhalde

Gittiniz mi?ne dedi doktorunuz?

Bir de aclik ve tokluk kac cikiyordu? Ben diyete cok siki bi sekilde uydugumda dustu sekerim. Ama mutfak tartisiyla olcuyorum. Cok zahmetli surekli olcmek ve saatine dikkat etmek.
Gittim.bugün doktora canim Sekerim yuksek ciktigi icin doktorum insüline baslamam gerektigini söyledi. Ama ben acikcasi cok sıkı uygulamadim diyeti yani sabah dikkat ettim ama diğerlerin de dikkat.etmesim saatlerine uymadım. Aclik 106 110 arasi cikiyor tokluk 155 180 falan cikiyor.

Doktorum Doktorum bana da verdi insulin nasil kullaniyorsun daha hic kullanmadim ben. Bugun aldim daha . 2 derece ile baslamami soyledi hem turuncu hem yesil verdi. Turuncuyu yemeklerden önce vurucam yesili gece vurucam diyr soyledi. Simdi merak ediyorum kolunuzami vuruyosunuz damara falan denk gelirmi diye korkuyorum acikcasi. Siz nasil kullaniyorsunuz .

Bana sadece gece yapılandan verdi. Uzun süreli oluyormuş o galiba. Kalem gibi zaten. Arkada ayarlaması var. Koldan yapıyorum ben. Eşime yaptırıyorum. Göbek ve bacak da oluyormuş ama bu durumda göbek zaten.
gece 10.30 gibi yapıyoruz. O saatten sonra bişey yemiyorum sabaha kadar.

Bana da ikisini verdi. Sizin sekeriniz kac çıkıyordu normalde. Aclik tokluklariniz cok yuksek degildir kesin ondan vermistir öyle benim yüksek çıkıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…