- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
her gittiğinde ara verdiğin hafta kadar büyüyosa doktorunda bi sıkntı görmüyosa bi sorun yok canmYa benim bebeğim en başından beri Bir hafta hep geriden geliyor ben de geç döllenme heralde diye düşünüyordum bi sorun mu bu acaba
Karnimda olmadi ama göğüslerim kirmizi halkalar oldu sanirim onlar catlakKızlar çatlaklarınız oldumu hiç ?
Muhtemelen gelecek ay çatlamaya başlarım suanlik bişeyim yok bi de banyodan sonra karnıma zeytin yağı sürüyorumKızlar çatlaklarınız oldumu hiç ?
Bende her dustan sonra sürüyorum en guzeli vazelin baya nemlendiriyo. Ben bebe yagi vazelin bide farmasiden bi catlak kremi almistim onlari kullaniyorumMuhtemelen gelecek ay çatlamaya başlarım suanlik bişeyim yok bi de banyodan sonra karnıma zeytin yağı sürüyorum
Bisey soracağım hastane ebesi de size gelmeyin vs dedi mi geçen ay gittiğimde niye geliyorsun gelme vs demişti (rh uyumsuzluğu için her ay kan veriyorum ve rahimde şekil bozukluğu var)Kizlar yeni doktordan geliyorum. Maskemi eldivenimi takip öyle gittim. Bebisimin kilosu 1.550 kiloda şükür iyiymis kilosu. Sekerim cikmisti yazmistim.burayada doktorum insülini baslatti doguma kadar kullanmam lazim. Bebek sekerden henüz etkilenmemis cok şükür ama bundan sonra etkilenebilir dedi. O sebepten kullanıcaz bakalim varmi benim gibi insülini kullananlar
Tamm canm hazir sut olurmu1 bardak süt hafifletiyor canım ..
MasaAllah yapmissin herseyi canim.Ben 31 den sonra hazirlamayi dusunuyorum Rabbim zamaninda gelmelerini nasip etsin bebislerinGunaydin canlar..uzn zamandr giremiyordum..yeni bi eve tasndim ..cok yorgundum gercekten.4 haftadir idari izinli oldugumdan dolayida bebisin herseyni yikadim utuledm astim dogm cantamida hazrladim hersy tamam suanlik.ozellikle calisan hamislere bsey sorucam.32 de calisir raporu alcakmisinz yada aldinizmi kurumunuz kabul etti mi?haftata almayi dusunuyorm ama kabul edeceklerinden emin degilim kizlar durumunuz nedir.
Hepinizi opuyorm rbbm sag salim bebislermizi evmze getrmyi nasip etsin insallahh
Basladin mi canim yapmaya. Ben de kendi emegim olsun ve zaten meslegim el isine yatkin diye evde yapmak istiyorum. Malzemeleri nerden aldin? Netten siparis vereyim diyorum her malzeme ayri sayfada satiliyor her biriyle tek tek ugrasmak istemiyorumben yapıyorum canm kendim.. hevesim içimde kalmasın evimize gelenlere veririz ilerde hatıra olur..
fotografcı falan da ayarlamıştım ama sanırım ona gidemicez =(
Benide cagrrlarsa gdememki cok riskli biyerde calisyorm ve gunlk git gel 130 km yolum var...offf off bnde kizimla vakt gecrmek istiorm dogm sorasi yaabende 32 de çalışabilir raporu alıcam doktorum pek vermek istemiyor ama bebekle geçirmek istiyorum kalan zamanımı ne kadar ilerletsem iyidir çalıştıgım yere kadar götürücem..benm çalıştıgım yer sıkntı çıkarmaz aksine gelmemi istiyolar zatne
Merhaba ben insülin kullanıyorum 2 haftadır. Çünkü diyet ile düşmedi şekerim. Ve inanın diyet yapmak çok zor. Hele evdeyken. Hepimiz şu anki virüs sebebiyle evlerdeyiz ve hareketsiziz bu da çok etkili maalesef. Ben de çok korkuyordum insüline başlamaktan. Sonrasında kullanmak zorunda kalırım falan diye. Ama doktorlarımın (kadın doğum-endokrin-diyetisyen) genel görüşü gebelikten sonra normale döneceği şeklinde ama takip etmek gerekiyor sonrasında da. Ben gebelikten sonra düzeleceğine inanmak istiyorum:)
öncelikle insülin iğnesi hiç can yakmıyor onu söyleyeyim. Öyle iğne gibi düşünmeyin yani incecik birşey.
Belirti olarak ağız kuruluğu sık idrara çıkma vs var diyorlar ama ona birşey diyemiyorum. Çünkü zaten günde yaklaşık 3-4 litre su içtiğim için sık sık tuvaletteyim. Ağız kuruluğu çok ciddi değil ama evet biraz oluyor. Ama net söyleyeceğim bir şey var ki, özellikle sabah kahvaltı sonrası (hele bir de reçel gibi tatlı bişi yediysem) bir uyku basması hali oluyor.
Bir de şunu özellik söylemek isterim. Şekerinizi evde takip ediyorsanız sabah açlık 95 üzeri tokluk 140 üzeri ise ya da şeker yükleme testinde riskli çıktıysanız bunu asla ihmal etmeyin. Gebelik şekeri sadece anne ile alakalı bir durum değil. Bebeği de etkiliyor. Bebeğimiz önde gidiyor kilosu iyi vs diye düşünürüz ama aslında bu gestasyonel diyabetin bir etkisi olabilir. Bebeğimizde olabilecek bir takım rahatsızlıkları fark etmiyor olabiliriz. Çünkü gestasyonel diyabette konu zaten annenin vücudunun ürettiği insülinin hem anneye hem de bebeye yetmiyor olması ve buna bağlı kan şekerinin yükselmesidir.
baya uzun yazdım ama araştırmalarımı ve tecrübelerimi paylaşmak istedim. Tabi en önemlisi doktorunuza danışın.
Kizlar bende carsamba gidicem doktora mecburen. Hem dahiliye hem kadindoguma gidicem. Sekerimi düşüremedim sanirim insuline baslaticak doktor. Korkuyorum ondan da hic kullanmadim.daha önce. Acaba insülini kullanirsam gebelikten sonra da kullanmam lazim yani omur boyu kullanmak.zorunda kalrmiyim. Hic tatli yiyemiyorum canim.ozellikle yemeklerden sora asiri tatli istiyor ama yiyemiyorum.
ben aşağıdaki görseller gibi kutuda kokulu taş ve lavanta kesesi yapıcam bide hediye çantamıda kendiim yapıyorumBasladin mi canim yapmaya. Ben de kendi emegim olsun ve zaten meslegim el isine yatkin diye evde yapmak istiyorum. Malzemeleri nerden aldin? Netten siparis vereyim diyorum her malzeme ayri sayfada satiliyor her biriyle tek tek ugrasmak istemiyorum
Ben bugün sokağımdaki tıp merkezine gittim teyzeler yüzümüzü azda olsa gördük
37 cm 1150 grm olmuş 27+2 haftalık sizler bu haftalarda nekadardı doktor iyi dedi şükür Eki Görüntüle 2615814 Eki Görüntüle 2615815
Erken ama galiba 4 hafta once ben de her seyi yikayip utuledim. İyi ki oyle yapmisim..cunku bir de kucuk cocugum var. O krese gidiyordu o zaman. Onunla yapamazdim. Ondan kalan yenidoganlari hazirladim. Sonra da kresler kapandiYıkamak için erken degıl mi kızlar
Basladin mi canim yapmaya. Ben de kendi emegim olsun ve zaten meslegim el isine yatkin diye evde yapmak istiyorum. Malzemeleri nerden aldin? Netten siparis vereyim diyorum her malzeme ayri sayfada satiliyor her biriyle tek tek ugrasmak istemiyorum
tüh ya yol baya varmış canmBenide cagrrlarsa gdememki cok riskli biyerde calisyorm ve gunlk git gel 130 km yolum var...offf off bnde kizimla vakt gecrmek istiorm dogm sorasi yaa
aldım canm ben large beden aldım nbb ninEmzirme sutyeni ve atleti alan var mi? Ben ilk hamileligimde gorerek almistim..bazilari cok siki oluyor. Rahat edemiyor insan. Ozellikle rahat ve buyuk beden satan bir web sayfasi gordunuz mu? Ilk hamileligimde daha dogurmadan onlardan giymeye baslamistim. Sonra da 2 sene araliksiz onlari kullandim. O yuzden en gerekli sey bunlar benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?