2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar yeni doktordan geliyorum. Maskemi eldivenimi takip öyle gittim. Bebisimin kilosu 1.550 kiloda şükür iyiymis kilosu. Sekerim cikmisti yazmistim.burayada doktorum insülini baslatti doguma kadar kullanmam lazim. Bebek sekerden henüz etkilenmemis cok şükür ama bundan sonra etkilenebilir dedi. O sebepten kullanıcaz bakalim varmi benim gibi insülini kullananlar

Muhtemelen gelecek ay çatlamaya başlarım suanlik bişeyim yok bi de banyodan sonra karnıma zeytin yağı sürüyorum
Bende her dustan sonra sürüyorum en guzeli vazelin baya nemlendiriyo. Ben bebe yagi vazelin bide farmasiden bi catlak kremi almistim onlari kullaniyorum

Bisey soracağım hastane ebesi de size gelmeyin vs dedi mi geçen ay gittiğimde niye geliyorsun gelme vs demişti (rh uyumsuzluğu için her ay kan veriyorum ve rahimde şekil bozukluğu var)

MasaAllah yapmissin herseyi canim.Ben 31 den sonra hazirlamayi dusunuyorum Rabbim zamaninda gelmelerini nasip etsin bebislerin

ben yapıyorum canm kendim.. hevesim içimde kalmasın evimize gelenlere veririz ilerde hatıra olur..
fotografcı falan da ayarlamıştım ama sanırım ona gidemicez =(
Basladin mi canim yapmaya. Ben de kendi emegim olsun ve zaten meslegim el isine yatkin diye evde yapmak istiyorum. Malzemeleri nerden aldin? Netten siparis vereyim diyorum her malzeme ayri sayfada satiliyor her biriyle tek tek ugrasmak istemiyorum

Bnde keceden kapi susunu yapiorm btrnce atarm size de fikir olur.heycanmz kursagmzda kaldi ama olsn sagkli olsunlar sevdklermz saglklo olsunda varsin biseyler eksik olsun 2 aya yakn doktora gtmiom ariom gelme dio

Benide cagrrlarsa gdememki cok riskli biyerde calisyorm ve gunlk git gel 130 km yolum var...offf off bnde kizimla vakt gecrmek istiorm dogm sorasi yaa

Cok haklisiniz. Simdi insulin kullanirken kac cikiyor peki?

Ben diyete cok siki bir sekilde uymak zorundayim. Tatli yiyince hemen tokluk 170lere firliyor, tatli degil ama diyete uymazsam da, 140larda cikiyor, ki bunu da begenmiyor benim diyetisyenim ve doktorum.

Diyete uyuyorum simdi ama evde cok zor..surekli markete gidip malzeme de alamiyor esim. Hep ayni yemegi bolca yapip yiyorum artik. Bir de eger gece cok az uyursam aclik 95 cikiyor. 90 alti olmasini istiyor diyetisyenim iyi uyumak ve ara ogunlerin bile saatini aksatmamak gerek :/

Gittiniz mi?ne dedi doktorunuz?

Bir de aclik ve tokluk kac cikiyordu? Ben diyete cok siki bi sekilde uydugumda dustu sekerim. Ama mutfak tartisiyla olcuyorum. Cok zahmetli surekli olcmek ve saatine dikkat etmek.

Basladin mi canim yapmaya. Ben de kendi emegim olsun ve zaten meslegim el isine yatkin diye evde yapmak istiyorum. Malzemeleri nerden aldin? Netten siparis vereyim diyorum her malzeme ayri sayfada satiliyor her biriyle tek tek ugrasmak istemiyorum
ben aşağıdaki görseller gibi kutuda kokulu taş ve lavanta kesesi yapıcam bide hediye çantamıda kendiim yapıyorum
canım... hatta hediyelik çantamız hazır onunda resmini atayım sana keselerimizide kayınvalidem kesti dikti doldurmak kaldı içini...
malzemelrin çoğu farklı yerlerden oldu ama yapcak bişey yok gidip gezip aramaktansa bana internet daha kolay geliyor.

yaptıklarım bunlar kızlar atayım sizlere...

hediyelik çantamızzz..
ahşap isimliğimiz
ahşap panolarımız
isimli hastane çıkışı ve battaniyemiz...
çikolata kutumuz...
takı yastıgımız

Emzirme sutyeni ve atleti alan var mi? Ben ilk hamileligimde gorerek almistim..bazilari cok siki oluyor. Rahat edemiyor insan. Ozellikle rahat ve buyuk beden satan bir web sayfasi gordunuz mu? Ilk hamileligimde daha dogurmadan onlardan giymeye baslamistim. Sonra da 2 sene araliksiz onlari kullandim. O yuzden en gerekli sey bunlar benim icin

aldım canm ben large beden aldım nbb nin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…